واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: دانشجويان بهشهر:دانشگاهيان توجه بيشتري به جريانهاي دانشجويي بكنند
ساري - تعدادي ازدانشجويان دانشگاههاي شهرستان بهشهر، هم زمان با روز دانشجو، بابيان ديدگاهها و نقطه نظرهاي خود ، خواهان توجه بيشتر مسوولان دانشگاهها به تشكلها و جريانهاي دانشجويي شدند.
يكي از دانشجويان دانشگاه پيام نور بهشهر به خبرنگار ايرنا گفت: نقطه عطف شكل گيري جريان ها و جنبش دانشجويي در 16 آذر رقم خورده است و بايد دانشجويان اين روز را به ياد داشته باشند.
"مرتضي كريمي" ادامه داد: دانشجويان فرهيخته ايران اسلامي به رغم اعتقاد دشمن ، امروز بيدارتر از هر زمان ديگر در مسير اعتقادها ، آرمان ها و ارزش هاي ديني و ملي حركت مي كنند و به هيج عنوان تحت تاثير نقشه هاي شوم دشمنان قرار نمي گيرد.
وي تصريح كرد: دانشحويان با اخلاق ما امروز فعاليت هاي خود را تنها معطوف به اتفاقهاي سياسي نكرده اند و آنان در زمينه هاي علمي ، اجتماعي و فرهنگي نيز همسو با ساير جريانهاي مردمي جامعه فعال هستند.
دانشجوي ديگر اين دانشگاه نيز با اشاره به وقايع 16 آذر سال 1332 اظهار داشت : در اين روز گارد تا دندان مسلح رژيم پهلوي براي نخستين بار وارد صحن مقدس دانشگاه شد تا فرياد مخالفان را در گلو خفه كند.
"رضا فرهادي" خاطر نشان كرد: دانشجويان به مقاومت خود براي رسيدن به آرمان هاي خويش ادامه دادند اما ماموران رژيم پهلوي با حمله به دانشجويان بي پناه و ايجاد و رعب و وحشت سه نفر از آنان را به شهادت رساندند.
وي كه دانشجوي رشته حقوق اين دانشگاه است افزود: اين روز به عنوان يك روز مقاومت تاريخي در تاريخ دانشگاه هاي كشور ثبت گرديده و امروز دانشجويان ما پرچمداران واقعي حرمت و عزت شهيدان و آرمان امام راحل هستند.
وي ويژگي هاي بالقوه دانشجويان را در تحرك استنباط و آگاهي به روز دانست و گفت : دانشجويان بايد با برخورداري از معنويات، كسب نمره ها و مدارج بالاي علمي وكسب دانش روز و واقع شدن در جريانهاي مختلف جامعه و سلامتي جسم و روح فرداي مملكت اسلامي مان را تضمين نمايند.
يكي از دانشجويان دانشگاه علم و صنعت بهشهر نيز حفظ نظام ، تحقق آرمان هاي انقلاب ، رهبر عظيم شان و شهدا را از خصوصيات برجسته جنبش دانشجويي برشمرد و خاطر نشان كرد: دانشجويان فعال در تشكل هاي دانشجويي كشور به خوبي خطوط قرمز نظام را مي شناسند و هرگز به فكر عبور از اين خطوط نيستند.
" مرضيه فكور" با انتقاد از انديشه هاي بيمار عده اي از فريب خوردگان دشمن گفت : عدده اي هنوز به اين باور نرسيده اند كه ايران امروز ما با حضور جوانان و جريانهاي فكري مي تواند مسير پيشرفت و ترقي را با آرامش طي نمايد و همه بايد از جريانهاي دانشجويي حمايت نمايم .
وي از تشكل ها و انجمن هاي دانشجويي خواست با برنامه ريزيهاي دقيق به آموزش حس وفاداري ، به كارگيري علم و انس با خدا در بين دانشجويان بپردازند تا دانشجويان بعد از فراغت از تحصيل تجربه هاي علمي خود را برا ي عزت و آباداني ميهن اسلاميمان به كار گيرند.
اين دانشجو تصريح كرد : دانشجويان مديران و تصميم گيرندگان آينده كشورند بنابراين هر چه بيشتر به امور و مسائل دانشجويان پرداخته شود آنها نيز بهتر و دقيق تر آينده كشور را رقم خواهند زد.
دانشجوي ديگري نيز گفت : دانشجويان ما به كسب افتخار براي كشور مي انديشند و با خروج خود از دعواهاي سياسي به آحاد مردم جامعه آرامش مي دهند.
"مسعود شهابي" با تاكيد بر پاسخگويي به سوالهاي دانشجويان توسط مسوولان دانشگاه ها تصريح كرد: دانشجويان با توجه به مقتضات سن خود داراي سوالها و ابهام هاي زيادي هستند كه مسوولان دانشگاه ها بايد ضمن پاسخگويي به سوالهاي دانشجويان ، بيش از پيش براي تكريم و احترام به آنها اقدام كنند زيرا هر چه ارتباط مستقيم و تعامل بين مسوولان دانشگاه ها با دانشجويان افزايش يابد، حل مسايل و مشكلات مربوط به تشكل هاي دانشجويي سريع تر و سهل تر انجام خواهد شد.
وي افزود : مسوولان دانشگاه ها بايد تلاش خود را براي افزايش تشكل هاي دانشجويي به كار گيرند زيرا اين موضوع تحرك و جنبش هاي خاص در محيط هاي دانشجويي در قالب فعاليت هاي سياسي ، اجتماعي ، هنري و علمي ايجاد مي كند.
وي گفت : دانشجويان داراي خلاقيت ، ابتكار و نوآوري هاي ويژه اي هستند و زمينه و بسترهاي لازم براي بروز خلاقيت و ابتكار آنها بايد بيش از پيش در جامعه گسترش يابد.
وي ادامه داد: مقام معظم رهبري بارها بر توسعه فضاي سياسي و بالندگي بر محيط هاي دانشجويي تاكيد داشته اند بنابراين بايد با اجراي برنامه هاي متنوع و جذاب به دنبال ايجاد فضاي نشاط ، شاداب ، اميد و خود باوري در محيط ها دانشجويي باشيم .
55 سال پيش در چنين روزي درجريان درگيري پليس با دانجشويان معترض به سفر "ريچارد نيكسون" معاون رييس جمهوري وقت آمريكا به ايران ، سه تن از دانشجويان معترض در مقابل دانشكده فني دانشگاه تهران كشته شدند.
اين اتفاق به طور دقيق چند ماه پس از كودتاي 28 مرداد صورت گرفت و يكي از ننگين ترين جنايتهاي رژيم منحوس پهلوي در ايران است .
روز بعد "نيكسون" به ايران آمد و در همان دانشگاه ، در همان دانشگاهي كه هنوز به خون دانشجويان بي گناه رنگين بود، دكتراي افتخاري حقوق دريافت كرد . ك/ 4
7331/503/402/508
شنبه 16 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]