واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: عبور از دولت نهم و احمدينژاد را مجاز نميدانيم
رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم:
گروه سياسي- «دفاعيات مقام معظم رهبري از دولت نهم در حدي است كه عبور از آن را مجاز نميدانيم و با توجه به مسائل و افراد موجود، دليلي براي عبور از احمدينژاد نداريم.» در حالي كه با نزديك شدن به انتخابات، تعبير جنگ احزاب عليه دولت نهم كه رهبر انقلاب در ديدار سال جاري خود با هيأت دولت مطرح كردند، عيني تر از قبل مي شود كه نمونه اي از آن نيز در همايش 30 سال قانونگذاري در مجلس رخ داد و سخنرانان بيش از آنكه درباره قانونگذاري و مجلس سخن بگويند، ترجيح دادند تلويحاً و تصريحاً دولت را مخاطب قرار دهند و نسبت به وضع موجود اعتراض كنند، آيت الله يزدي كه سال گذشته پس از درگذشت آيت الله علي مشكيني با اجماع كامل به عنوان رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم برگزيده شد، هرگونه عبور از احمدي نژاد را با استناد به جهت گيري هاي رهبري در قبال دولت، غيرمجاز مي داند.
به گزارش رجانيوز، آيت الله يزدي در ديدار تعضاء هيأت مديره انجمن روزنامه نگاران مسلمان برخلاف برخي سياستمداراني كه اين روزها مي كوشند تصويري تيره و تار از اوضاع داخلي كشور و روابط خارجي آن، ارائه كنند، ابراز عقيده كرد: «در حال حاضر به شرايط خوبي رسيدهايم و افق روشني در انتظار اسلام و انقلاب اسلامي است و هيچ دورهاي به اندازه دوران كنوني، اسلام به اين اندازه در دنيا مطرح نبوده و مورد توجه دنيا قرار نگرفته است. امروز اسلام پيروان قابل توجهي در سراسر دنيا پيدا كرده است و اسلام و تشيع امروز به راحتي ميتوانند حرف خود را در دنيا مطرح كنند و دنيا نيز اين نظرات را مورد توجه قرار ميدهد.»
رئيس جامعه مدرسين در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر اينكه "حضور رهبري و ولي امر در جامعه باعث ميشود كه مشكلي در كشور به صورت لاينحل باقي نماند"، اضافه كرد: پس از پيروزي انقلاب با رهبري امام خميني، در سختترين مسائل و مراحل كشور امام راحل با يك جمله مشكلات را حل ميكردند و امام با تصميمگيريهاي قاطع، دورانهاي سختي همچون زمان جنگ را پشت سر گذاشتند.
وي در ادامه تصريح كرد: دفاعيات مقام معظم رهبري از دولت نهم در حدي است كه عبور از آن را مجاز نميدانيم و با توجه به مسائل و افراد موجود دليلي براي عبور از احمدينژاد نداريم.
آيتالله يزدي در حالي عبور از دولت نهم را رد مي كند كه چندي قبل ايده دولت وحدت ملي از سوي علي اكبر ناطق نوري مطرح شد. ايده اي كه با استقبال چهره هايي مانند علي لاريجاني، حسن روحاني، غلامحسين كرباسچي، برخي گروه هاي دوم خردادي و برخي طيف هاي جريان اصولگرا مواجه شد اما در مقابل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي و حاميان احمدي نژاد به شدت آن را رد كرده و ضمن تأكيد بر اينكه خط قرمز اصولگرايان بايد جريان دوم خرداد باشند، غايت اين ايده را عبور از احمدي نژاد خوانده بودند.
همچنين براساس همان ايده دولت وحدت ملي، تعدادي از اعضاء جبهه پيروان خط امام و رهبري چندي قبل به ديدار آيت الله مهدوي كني دبيركل جامعه روحانيت مبارز رفتند تا نظر مساعد وي را براي تشكيل شورايي متشكل از وي، هاشمي رفسنجاني، يزدي، ناطق نوري و لاريجاني درخصوص تعيين مصداق اصولگرايان براي كانديداتوري جلب كنند. مهدوي كني اگرچه از اين ايده استقبال گرمي نكرد و نهايتاً پيشنهاددهندگان را به غلامرضا مصباحي مقدم سخنگوي سابق جامعه روحانيت، حواله داد اما هنگامي كه همين جمع براي راضي كردن آيت الله يزدي عازم قم شدند، پاسخ منفي رئيس جامعه مدرسين را به عنوان سوغات به تهران آوردند. آيت الله يزدي در آن ديدار با تأكيد بر اينكه حمايت هاي رهبري از دولت و احمدي نژاد روشن است، خاطرنشان كرده بود از دل اين شورا احمدي نژاد بيرون نمي آيد و دليلي نمي بينم كه در آن حضور داشته باشم.
با اين حال، اگرچه شوراي كذايي با عدم اقبال مهدوي كني و مخالفت يزدي راه به تشكيل نبرد اما ايده دولت وحدت ملي كماكان از سوي طراحان آن تعقيب مي شود. پيگيري همين ايده نيز باعث شده است كه همايش 30 سال قانونگذاري با دعوت از اپوزيسيون هايي كه حتي ملتزم به قانون اساسي نيز نيستند، تقريباً 2 سال زودتر برگزار شود. (مجلس اول 7 خرداد 59 تشكيل شد)
نظرات كاربران:
در خصوص اين بخش از نوشته كه همايش 30 سال قانونگذاري دو سال زودتر برگزار شد بايد گفت قانونگذاري در جمهوري اسلامي از بهمن 1357 با تشكيل شوراي انقلاب آغاز شد و تا زمان تشكيل مجلس اين شورا قوه مقننه كشور بود و مصوبات آن هم بالغ بر صدها قانون است. لذا عمر قانونگذاري در جمهوري اسلامي قريب به 30 سال است.
احسنت بر اقاي يزدي . واقعا كه يزدي هستي .
jouzi
باز هم خوب است كه در اين ميداني كه مدعيان بسياري در پيروي از ولايت هستند برخي چون ايشان هنوز حداقل علنا بر حمايت و تبعيت از حمايت از نظر رهبري از دولت اصرار دارند
صلاح وفساد جامعه رهاورد رفتار عالمان آن جامعه است . علماي اعلام به خصوص جامعه مدرسين معتمد مردم هستند . آن طور كه ما شنيديم جامعه مدرسين در ايام منتهي به انتخابات دور قبل رياست جمهوري قصد حمايت از آقاي هاشمي را داشتند. ولي به دليل رفتار انتخاباتي ايشان از اين كار منصرف شدند واز هيچ يك از كانديداها حمايت نكردند. سوال اينجاست وقتي جامعه مدرسين براي اعلام حمايت از آقاي هاشمي آماده شده بودند چرا پس از روشن شدن بيشتر مسائل وعلم به اصلح بودن احمدي نژاد از ايشان حمايت نكردند . البته همان عدم حمايت از هاشمي در آن ايام هم قابل تقدير است
اقاي يزدي توضيح دهد چگونه با بيان حضرت امام كه مي فرمود جامعه در مسائل جزيي دخالت نكند به عنتوان رئيس جامعه تعيين كانديدا مي كند .
محمدحسن
آقائي كه اسم خودش رو هم نگفته ميخواهد آقاي يزدي از ايشون اجازه بگيره وحرف بزنه همه تو اين مملكت آزادند حرف بزنند مگرعلماي ما. يه خورده انصاف داشته باشيد
فرخ
nv,nonhfi درودخدابرآيت الله يزدي كه صراحتاجرائت كردمواضع اصولي خودرابيان نمايدبعضي هانان رابه نرخ روزمي خورندوقتي احساس كردندنبايدحرف بزنندسكوت مي كنندتازمينه رامناسب ببينندتامباداحرفشان براي منافع شان دردسرايجادكنددرودبرااحمدي نژادكه به راستي مردايمان وعمل است وباتمام وجودبه ايشان افتخارمي كنم خداحافظوجودسرشارازمهروعطوفت اوباشد
خوب شد نمرديم و فهميديم كه 1- بحث انتخابات رياست جمهري شد مسايل جزئي 2- حمايت از رئيس جمهور امروز شد تعيين كانديدا 3-حمايت و تبعيت از نظر رهبري شد جرم
ميلادشريف
آقايان رجانيوزيهايك كمي فهم،يك كمي شعورداشته باشيد و چشم خودرا بازكنيداگر مقام معظم رهبري از اين دولت حمايت نكند اين دولت صد بارتا اللان ساقط شده بود دعب رهبري اين است كه بخاطر نظام تا آنجا كه مي توانند حمايت كنند.
عبدالله
بايد از انجمن روزنامه نگاران مسلمان و آقاي فضائلي كه در اين شرايط زمينه چنين خبرسازي را فراهم كردند نيز تشكر كرد.خدمت بزرگي به دولت نهم شد بخصوص با توجه به فضا سازي كه عليه دولت و رابطه آن با روحانيت شده است.
شنبه 16 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]