واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /١٦ آذرـ رسالت دانشجو/ دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعلي سينا: رسالت واقعي جنبش دانشجويي آرمانخواهي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
دبير جامعهي اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعليسيناي همدان گفت: از آنجا كه جنبش دانشجويي ميتواند در معرض خطرات بسياري قرار گيرد و از خطرات نيز مصون نيست، بايد مواظب آفتها باشد.
عليرضا آرامينژاد در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: جنبش دانشجويي همان طور كه از اسمش پيداست از همان ابتداي شكلگيري خود، يكسري اهدافي را بر عهده دارد كه مهمترينش هم آرمانخواهي است كه در تمامي حوزهها آن را اعمال ميكند.
وي افزود: در اين مسير كجرويهايي پيدا شد كه جنبش دانشجويي بايد مواظب اين آفتها باشد، زيرا در معرض خطرات بسياري ميتواند قرار بگيرد و از آنجا كه جنبش دانشجويي از آنها مصون نيست بايد مواظب آن آفتها باشد و به بازيابي هويت خود بپردازد زيرا شايد كه از آن دور شده باشد.
آرامينژاد با بيان اين مطلب كه جنبش دانشجويي نبايد تحت تاثير حزب خاصي باشد، اظهار كرد: متاسفانه اين مساله در ميان برخي از تشكلهاي دانشجويي رخ داده است كه بايستي جنبش دانشجويي با مشخص كردن راهكارها از تغيير هويت خود جلوگيري نمايد.
وي افزود: نبايد تنها نقادي كرد و شايد دليل بسياري از مشكلات در داخل تشكلهاي دانشجويي ضعف تئوريك و نظري در آنها است و اينكه آنها دنبالهروي احزاب هستند و پيرو قدرت يا گرايشهايي خاص.
آرامينژاد ابراز كرد: جنبش دانشجويي ميبايستي درك و شناخت مناسبي از شرايط فعلي كشور داشته باشد و از دلمشغوليهاي نسل دانشجو مطلع باشد.
وي نقش مسوولان را در ايجاد فضا براي حركتهاي دانشجويي بسيار مهم ارزيابي كرد و افزود: قشر دانشجو به عنوان يك قشر نخبه و فرهيخته جامعه خيلي از مسائل مختلف جامعه را زير ذرهبين دارد و آنها را پيگيري ميكند و مسوولان ميتوانند با استفاده از اين نخبگان و فعالان دانشجويي و مشورت با آنها خيلي از مسائل مطرح در جامعه را بسيار راحتتر مرتفع سازند.
وي گفت: فرمايشات اخير مقام معظم رهبري نيز در مورد تشكيل اتاق فكر ميتواند راهكاري باشد براي مسوولان تا بيايند و اين اتاقهاي فكر را در سطح دانشگاه و جامعه با دانشجويان داشته باشند و بتوانند از نظرات و راهكارهاي اين قشر استفاده بكنند.
آرامينژاد گفت: رسالت واقعي جنبش دانشجويي آرمانخواهي است كه بايد بدور از هرگونه وابستگي و در جهت آزادانديشي در فضاي جامعه تلاش كند و بتواند با حركت در جهت خواست، دردها و نياز و حركت جامعه از خود حساسيت نشان دهد تا خود را از مردم جدا نداند، همان طور كه از ابتداي جنبش دانشجويي اينگونه بوده است و همكاران ما در گذشته هم حمايت مردمي را داشتهاند و هم توانستهاند با توجه به دغدغههايشان، اهداف خود را به نتيجه برسانند.
وي افزود: به هر حال يكسري از مشكلاتي كه در آن زمان بود از سوي روشنفكراني بود كه در سطح جامعه وجود داشت، پيش از پيروزي انقلاب روشنفكراني بودند كه دشمن از طريق آنها پازل توطئههاي خود عليه كشور ما را تكميل ميكرد و در كل باعث ايجاد ياس و نااميدي در دل مردم ميشدند كه خطرناكترين آنها روشنفكران سكولار بودند كه باعث بدعتگذاري و ارتداد در جامعه ميشدند. اينها تنها راه پيشرفت مملكت را تبعيت بدون چون و چراي كشور از غربيها ميدانستند و اين منجر به مسموم شدن افكار مردم ميشد.
وي افزود: در آن زمان استعمارگران به جاي اينكه حضور مستقيم سياسي، اجتماعي و نظامي در كشور ما داشته باشند، ميآمدند و با نفوذ از طريق اينگونه از روشنفكران افكار خود را پياده ميكردند و فرهنگ جامعه را تغيير ميدادند.
انتهاي پيام
جمعه 15 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]