واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: دولت در حمايت از سرمايه گذاران حوزه گردشگري جدي است
تبريز -معاون سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري كشور گفت: از مرحله ايده پردازي و شروع به اجراي كار سرمايه گذاران، در كنارشان هستيم و از آنها حمايت مي كنيم.
"حسين فاضلي" كه در سفر دور دوم هيات دولت به تبريز ، در نشست ويژه با برخي سرمايه گذاران بخش خصوصي با اشاره به وضعيت مطلوب و استقبال سرمايه گذاران از فرصت هاي موجود در كشور، دولت نهم را حامي سرمايه گذاران معرفي كرد.
وي افزود: در پروژه هاي بزرگ از طريق ايجاد زمينه هاي لازم ، سرمايه گذاران را همراهي خواهيم كرد و تا مرحله بهره برداري و حتي پس از آن حمايت خود را ادامه خواهيم داد.
فاضلي اضافه كرد:رفع مشكلات و موانعي كه در ارتباط با ساير سازمانها براي سرمايه گذاران حوزه گردشگري پيش مي آيد ، از ديگر اولويت هاي ماست كه با قدرت به اين روند ادامه خواهيم داد.
فاضلي با اشاره به چشم انداز بلند مدت سازمان در ارتباط با مقوله سرمايه گذاري گفت: در اين بخش هدف گذاري ها صورت گرفته است و مي خواهيم با ايجاد زمينه هاي لازم و نظارت صحيح، فضاي مناسب تري جهت حضور سرمايه داران در اين بخش را فراهم نماييم.
وي خاطر نشان كرد: بايد توجه داشت كه از عمر ايجاد معاونت سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان كمي بيش از يك سال مي گذرد و در همين مدت حجم استقبال از اين بخش خوب بوده است.
فاضلي افزود: تا كنون بيش از 600 تقاضاي سرمايه گذاري داشتيم كه نيمي از آنها بررسي و به مراجع ذيربط و بانكهاي عامل معرفي شده اند و بقيه پرونده ها در حال تكميل و آماده سازي هستند.
معاون سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري كشور گفت: سياست گذاري زيرساختي و بنيادي و تعامل با استانها و اجراي نظارت هاي استاني، همچنين پيگيري اقدامات و مسائل اجرايي از نزديك، از برنامه هاي سازمان است كه به مديرا ن استان ها اعلام و ابلاغ شده و با جديت پيگيري مي شود.
آذربايجان شرقي جزو استانهاي مورد اقبال و علاقه براي سرمايه گذاران است و اين استقبال نسبت به گذشته بيش تر شده است .
فاضلي با تشريح وضعيت سرمايه گذاري در استان گفت: همه استانها از لحاظ سرمايه گذاري در يك سطح نيستند و برخي استانها به لحاظ جاذبه هاي طبيعي، تاريخي و وضعيت اقليمي از اقبال بيشتري در ميان سرمايه گذاران برخوردارند و از لحاظ طبقه بندي سازماني به اصطلاح در سطح يك سرمايه گذاري هستند و آذربايجان شرقي هم به لحاظ موقعيت و جاذبه هايي كه دارد در سطح اول اين طبقه بندي جاي مي گيرد.
فاضلي افزود: وجود بيش از 10 پروژه عظيم با سرمايه گذاري هاي زياد در استان تاييدي بر اين گفته است و منطقه ارسباران به خاطر اقليم خاص در صدر اين فهرست قرار دارد.
معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري كشور در مورد اهداف حضور خود و همكارانش در آذربايجان شرقي گفت: اين سفر در راستاي مشاركت سازمانها در برنامه هاي ملي و رسيدگي به مسائل پيرامون وظايف و ماموريت هاي خود صورت گرفته و اگر زمان اجازه بدهد در مدت حضور در تبريز در مورد مسائل حوزه سرمايه گذاري و فعاليت هاي در دست اجرا هم اقداماتي را صورت خواهيم داد.
وي افزود: با توجه به شرايط فعلي از سرمايه گذاران و كساني كه طرح هاي مناسب و خوبي ارائه كنند حمايت مي شود و پروژه هايي با بيش از ده ميليارد ريال بودجه از طريق سازمان به بانكها جهت دريافت تسهيلات معرفي مي شوند و در آذربايجان شرقي نيز چنين پروژه هاي كم نيستند .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي نيز گفت : خوشبختانه نگاه سازمان مركزي به موضوع سرمايه گذاري در حوزه گردشگري آذربايجان شرقي بسيار مثبت و دقيق است و اين سفر ها و ديدار ها محصول همان ديدگاه است .
تراب محمدي افزود : امروز ديگر سرمايه گذاري در حوزه گردشگري نياز به توجيه ندارد . زيرا تمام طرح هايي كه توسط بخش خصوصي ارايه مي شود قبلا مراحل مقدماتي و مطالعه و ايجاد زير ساخت ها را پشت سر گذاشته است و بديهي است كه منطقي و سود ده خواهد بود .
محمدي با اشاره به قابليت هاي مناطق نمونه گردشگري گفت : در آينده نه چندان دوري شاهد افزايش تقاضا خواهيم بود و اميدوارم ايجاد زير ساخت ها همچنان رو به توسعه و پيشرفت باشد تا بتوانيم پاسخگوي اين نياز ها باشيم .
وي گفت: در همين مدت كم آذربايجان شرقي نشان داده كه از ظرفيت بالايي براي جذب سرمايه برخوردار است.
محمدي افزود: در تلاشيم با همكاري و كمك همه مسئولين ذيربط، راههاي حضور سرمايه گذاران در استان را تسهيل نماييم تا به اين وسيله باعث رشد و شكوفايي همه جانبه استان باشيم.ك/2
پنجشنبه 14 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]