واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بيش از۱۲هزار ميليارد ريال براي بنگاههاي زودبازده مازندران تخصيص يافت
اقتصاد. بنگاههاي زودبازده. مازندران
ساري - رييس سازمان كار و امور اجتماعي مازندران ميزان اعتبار تخصيصي براي اجراي طرحهاي زودبازده اقتصادي طي سالهاي ۱۳۸۴تا ۱۳۸۶در اين استان را ۱۲هزارو ۶۱۰ميليارد ريال ذكر كرد.
سيدمحمد نجفي روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران رسانههاي گروهي گفت: از اين ميزان تاكنون ۱۱هزار ميليارد ريال با بانكهاي عامل براي پرداخت تسهيلات عقد قرار داده شده است.
وي اظهارداشت: در صورت پرداخت تسهيلات ياد شده به صورت كامل زمينه اشتغال ۷۰هزار نفر در مازندران فراهم ميشود.
وي تصريح كرد: با بهره برداري از برخي طرحهاي توليدي طي اين مدت براي ۴۵هزار نفر از افراد بيكار مازندران شغل فراهم شده است.
وي نرخ بيكاري در مازندران در سال ۱۳۸۴را ۱۰/۸درصد ذكر كرد و افزود:
اين ميزان براساس آخرين آمار در سال ۱۳۸۶به ۷/۸درصد كاهش يافته است.
به گفته او از مجموع اعتبارات تخصيصي براي اجراي طرحهاي زودبازده اقتصادي در مازندران ۳۵درصد در بخش صنعت، ۲۵درصد نيز در بخش كشاورزي و مابقي در ساير بخشها تخصيص يافته است.
وي تعداد افراد بيكار در مازندران را ۱۱۵هزار نفر اعلام كرد و گفت: به علت پرداخت نشدن تسهيلا ت مورد نظر طي يكسال گذشته از سوي بانكهاي عامل بسياري از طرحهايي كه در آستانه بهره برداري بودند با بحران مواجه شده كه همين امر نيز باعث افزايش تعداد بيكاران در استان شده است.
رييس سازمان كار و امور اجتماعي مازندران شمار طرحهاي نيمه كاره در مازندران علاوه بر طرحهاي بنگاههاي زودبازده اقتصادي را حدود يكهزار طرح با ميانگين پيشرفت فيزيكي بين ۴۰تا ۹۰درصد ذكر كرد و يادآورشد: براي اجراي اين طرحها تاكنون هشت هزار ميليارد ريال سرمايهگذاري بخش خصوصي صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، نجفي گفت: سرمايه گذار بيشتر اين طرحها داخلي هستند.
وي در ارتباط با واحدهاي توليدي مختلف در مازندران كه به دلايل مختلف با بحران مواجه هستند آماراي ارايه نكرد و در عين حال گفت: از ابتداي امسال تا كنون حدود يكهزار نفر به علت پرداخت نشدن تهسيلات مورد نياز واحدهاي توليدي و همچنين تهيه نشدن مواد اوليه اين واحدها از كار بيكار شدند.
وي گفت: پرداخت نشدن تسهيلات علاوه بر اينكه روند اجراي طرحهاي زوبازده اقتصادي را با مشكل مواجه ساخته است باعث شده تا بسياري از واحدها در تهيه مواد اوليه با مشكل مواجه شوند .
وي نرخ بيكاري فارغ التحصيلان دانشگاهي در مازندران را حدود ۳۰درصد اعلام كرد و گفت: اين ميزان در كشور۱۵درصد است.
وي علت اين امر را نبود تناسب بين رشتههاي تحصيلي و نياز با بازار كار و همچنين علاقمندي مردم مازندران در مقايسه با ساير استانهاي كشور به تحصيل عنوان كرد.
وي در بخش ديگر سخنان خود انحراف در پرداخت و هزينه كرد تسهيلات دريافت شده براي اجراي طرحهاي زودبازده اقتصادي برابر آمار را كمتر از چهار درصد ذكر كرد و گفت: اين ميزان كمتر از ميا نگين كشوري است.
نجفي در ارتباط با به اصطلاح قراردادهاي سفيد امضا برخي واحدهاي توليدي با كارگران گفت: اين امكان در هر واحد توليدي امكان پذير است اما در صورت اثبات اين موضوع با متخلفان برابر قانون به شدت برخورد ميشود.ك ۵۰۶/۴۰۲/۲۵۰۱
پنجشنبه 14 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]