تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816013495




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

کراک و خطرات آن


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: كراك چيست؟
كراك(crack) كه گاهي راک(Rock) نيز ناميده ميشود ماده اي محرك است كه از تصفيه كوكائين به دست مي آيد.كه به اشكال مختلف، تدخين(استنشاق) مي شود. كراك ماده اعتياد آور جديدي است كه به دليل مشخصاتي كه داردبه مراتب بدتر از هرويين مي باشد. كراك هروئيني است كه تا حد امكان اشباع شده است. يعني هر يك گرم كراك از 10 تا 100 گرم هروئين ساخته شده و اعتياد به آن نسبت به هروئين بسيار شديد تر و فوري تر و ترك آن مشكل تر است.مصرف حتي يك بار كراك اعتياد آ ور است. كراك بر خلاف هرويين، ترياك و حشيش، بدون بو مي باشد و مصرف آن بسيار ساده و بدون نياز به وسايل حجيم و صرف وقت است يك شخص مي تواند آن را در حمام يا سرويس بهداشتي در ظرف كمتر از 1 تا 2 دقيقه استعمال كند و چنانچه حتي بلافاصله شخص ديگري وارد حمام يا سرويس بهداشتي بشود متوجه نخواهد شد. كراك بسيار كوچك است(كوچكتر از نخود و به اندازه يك عدس) بنابراين جاسازي آن بسيار ساده بوده و به سادگي نمي توان آن را كشف نمود. چگونه معتادين به كراك را تشخيص دهيم؟
يك نشانه ابتدايي سوء مصرف كراك جدايي ناگهاني جسمي، رواني افراد از كانون خانواده و تغيير رفتار چشمگير اوست. هر چند بسياري از نشانه هاي اعتياد به كراك در ذيل بيان مي شود با مشكلات چون اختلالات احساسي يا گذران دوران سخت بلوغ مشابه است: تغييرات بارز در شخصيت و رفتار خود، از دست دادن توجه و تمركز، كاهش وزن، ناپديد شدن لوازم قيمتي خانه يا محل كار، رفت و آمد با افراد معتاد، آشفتگي چشمگير، رفتار كينه توزانه با افراد خانواده و دوستان، برنامه خواب نامنظم، بي توجهي به آراستگي ظاهري سوء ظن شديد به همه، بي قراري و اضطراب به گفته معتادين به كراك، حالات زير در هنگام برطرف شدن آثار ماده محرك بروز مي كند: افسردگي شديد، فقدان انرژي و بي اشتهايي، بي خوابي و داشتن احساساتي متناقض از عشق و تنفر نسبت به خود. تاثيرات فيزيكي مصرف كراك:
ابتدايي ترين تاثيرات جسماني مصرف كراك، گلو درد مزمن، گرفتگي صدا و تنگي نفس است كه به ورم نايژه ها و نفخ ريه منجر مي شود، چشمها درشت شده و شخص هنگام تمركز براي ديدن هر چيز، هاله هايي نوراني در اطراف آن مشاهده مي كند. اثرات رواني مصرف كراك:
شخصي كه كراك مصرف مي كند به سرعت در حالات و شرايط مختلف رواني حركت مي كند كه اين حركت با سرخوشي و رضايت فراوان و احساس برانگيختگي و هيجان همراه است، سپس با كم شدن اثر اين ماده، دلتنگي و افسردگي و متعاقب آن زود رنجي، بي خوابي و سوء ظن بر شخص غلبه مي كند. معتادان به كراك ممكن است حالات رواني جنون ، توهم و خطاهاي وي را نيز تجربه كنند. عده اي از اين افراد در اثر ابتلا به سوء ظن و افسردگي ناشي از مصرف دائم كراك دست به خودكشي يا جنايت مي زنند. مصرف بيش از حد كراك و جنون:
مصرف كراك به علت مقدار بسيار زياد ماده محركي كه به جريان خون و به دنبال آن به مغز وارد مي كند احتمال مصرف بيش از حد و مرگ آور يا مسموميت از آن را هم افزايش مي دهد نشانه هاي اين دو وضعيت مشابه بوده و شامل تهوع ، استفراغ ، تنفس نامرتب ، تشنج ، اغما است كه مي تواند به مرگ منتهي شود. با وجود اينكه ماده اوليه كراك در ايران هروئين است اما كراك بسيار ارزان تر از هروئين در اختيار افراد قرار مي گيرد معتادي كه 3 ماه كراك مصرف مي كند تا 30 کيلو از وزن بدنش كم مي شود. خود معتاد به كراك در پايان اولين سال اعتيادش کبد و طحال خود را قطعا از دست خواهد داد معتاد به كراك هرگز نمي تواند بيش از يك ماه زندگي عادي داشته باشد پس از يك ماه يا در حال چرت زدن است يا در حال خماري و درد كشيدن است. اجساد افراد كراكي را پس از مرگ شستشو نمي دهند و دفن آنها در كيسه هاي پلاستيكي صورت مي گيرد زيرا مصرف كراك باعث پوكي استخوان مي شود كه دراثر آن استخوان ها با كوچكترين ضربه اي از هم جدا مي شوند بنابراين امكان غسل دادن جسد معتادان به كراك وجود ندارد، همچنين اجساد معتادان كراكي زودتر از ساير اجساد متعفن مي شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن