واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بقائي: آموزش الكترونيك در حوزه ميراث فرهنگي الزامي است
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: آموزش الكترونيك در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با توجه به گستردگي مطالب، متقاضيان و افراد واجب التعليم الزامي است.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ميراث فرهنگي ايرنا، "حميد بقائي" در همايش "نقش آموزش الكترونيكي در توسعه آموزش هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري" افزود: آموزش الكترونيك برغم تمام محاسني كه دارد، نمي تواند بدون آموزش سنتي بازدهي لازم را داشته باشد.
وي با بيان اين كه اين دو نوع آموزش بايد با هم تركيب شوند، افزود: در بحث سخت افزار كتاب، لوح فشرده و اينترنت بايد در كنار هم به كار برده شوند و در بحث نرم افزار، بايستي به افراد در قالب كارگاه هاي آموزش متمركز اينترنتي در سراسر كشور آموزش داده شود.
بقائي گفت: آموزش الكترونيك، تنها در حوزه صنايع دستي مصداق ندارد، بلكه در بخش هاي مختلف مانند مرمت، حفاظت، نگهداري اشياي تاريخي، هتلداري، راهنماي توريسم و گردشگري بايستي بطور جدي به آن پرداخته شود.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، اظهار داشت: نگاه به مقوله I T در جامعه ما، يك نگاه فني است و به مقوله جامعه و اجتماع در آن كمتر توجه شده است.
وي تصريح كرد: آموزش هاي الكترونيكي بسرعت در حال افزايش است، اما اقشار مختلف جامعه ما بجز قشر جوان، با مساله IT، اينترنت و رايانه بيگانه هستند و ابتدا بايستي اين در زمينه فرهنگ سازي كرد.
همايش دو روزه نقش آموزش الكترونيكي در توسعه آموزش هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، امروز (چهارشنبه) در سالن آمفي تئاتر سازمان ميراث فرهنگي با حضور اساتيد، مديران و دست اندركاران حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در بخش هاي دولتي و خصوصي آغاز بكار كرد.
اين همايش با هدف ارايه مدل آموزش الكترونيكي، ارايه راهكارهاي مناسب براي توسعه آموزش هاي مرتبط با ماموريت سازمان ميراث فرهنگي از طريق آموزش الكترونيكي و معرفي آخرين تجارب و دستاوردهاي علمي و كاربردي موفق سازمان ها و شركت هاي داخلي و خارجي در آموزش الكترونيكي برگزار مي شود.
محورهاي اين همايش، "ارزيابي و شناخت وضع موجود و مهندسي ساختار آموزش هاي ميراث فرهنگي"، "صنايع دستي و گردشگري در پرتو ICT"، "بررسي تفاوت هاي آموزش الكترونيكي با آموزش سنتي"، "بررسي راهكارهاي بكارگيري IT و ICT در مراكز آموزشي در راستاي رشد و كسب و كار مراكز" و "فعاليت هاي پژوهشي در موضوع هاي علمي و اجتماعي آموزش الكترونيكي"، عنوان شده است.
همچنين "بررسي چالش ها و راهكارهاي آموزش الكترونيكي و مباحث حفظ، توسعه، ترويج و احياي صنايع دستي و ميراث فرهنگي"، "چالش ها و راهكارهاي آموزش الكترونيك" و "پيشبرد اهداف در صنعت گردشگري براساس سند چشم انداز 20 ساله"، از ديگر محورهاي اين همايش است.
"شيوه هاي آموزشي نوين تركيبي"، "بررسي راهكارهاي برقراري ارتباط دانشگاه هاي مجازي با مراكز آموزش عالي ميراث فرهنگي"، "صنايع دستي و گردشگري و مطالعه تطبيقي تجربيات و دستاوردهاي آموزش الكترونيك در داخل و خارج از كشور نيز در اين همايش بررسي مي شود.
اين همايش فردا (پنجشنبه) به كار خود پايان مي دهد.
چهارشنبه 13 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]