تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837165637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

Google Current برای علاقمندان به مطالعه ( Andorid و iOS )


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:

مطالعه به روش قدیمی مانند مطالعه روزنامه های کاغذی و کتاب ها ، روز به روز طرفداران خود را از دست میدهد . شما میتوانید به راحتی نسخه الکترونیکی هر روزنامه ای را درون لپ تاپ ، گوشی موبایل و یا تبلت خود مطالعه کنید . دیگر نیازی نیست کتاب خود را همیشه همراه داشته باشید . نسخه های الکترونیکی حتی قابلیت های بیشتری را در اختیار شما قرار میدهند . میتوانید بزرگنمایی روی متون انجام دهید و یا اگر یک کلمه ای به زبان دیگری را بین متون پیدا کردید ، آن را به سرعت ترجمه کنید . همه این ها تنها بخشی از قابلیت های نسخه الکترونیکی متون است .
اما برای تجربه یک مطالعه عالی بروی اسمارت فون و یا تبلت خود ، باید از یک اپلیکیشن مناسب استفاده کنید . با ما همراه باشید تا اپلیکیشن مفیدی که محصول قدرتمندترین شرکت اینترنتی دنیاست و به این منظور تدارک دیده شده است را به شما معرفی کنیم …….
اگر بخواهیم به صورت ساده بگوییم که Google Current چیست ، باید گفت که یک اپلیکیشن برای گوشی های مبتنی بر سیستم عامل های آندروید گوگل و iOS اپل میباشد که از طریق آن شما میتوانید خیلی بهتر و سریع تر مطالب مورد نظر خود را مطالعه کنید . حتی از طریق Current میتوانید RSS های خود را وارد کرده و به مدیریت فیدهای خود بپردازید . با استفاده از این اپلیکیشن شما میتوانید مطالب مورد نظر خود را از منابع مختلف دریافت کرده و حتی یک نسخه سفارشی شده را با استفاده از Google Current Producer ایجاد کنید . علاوه بر این ، Current با اکانت گوگل شما همگام سازی میشود و در اینصورت شما میتوانید محتوای مورد نظر خود را به صورت آفلاین مطالعه کنید . قابلیت سفارشی کردن مواردی که همگام سازی میشوند نیز در این اپلیکیشن وجود دارد . همچنین شما این امکان را خواهید داشت که مطالب مورد نظر خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید . اگر موافق باشید به سراغ این اپلیکیشن در سیستم عامل آندروید برویم و بیشتر با بخش های آن آشنا شویم . با گویا آی.تی همراه باشید ……..۱- دریافت مطالب مورد علاقه شما از فیدها و منابع خبری : اگر هر روز بخواهید به سایت های مختلفی سر بزنید و خبرهای جدید آنها را دریافت کنید ، مطمئنا وقت زیادی خواهند گرفت و شاید شما کلا چند سایت مورد علاقه خود را از قلم بیندازید و یادتان برود که به آنها هم سر بزنید . اما از موقعی که فیدها به سایت های مختلف اضافه شدند ، این مشکل خیلی ساده حل شده است . کافیست فید سایت مورد علاقه خود را به برنامه فیدخوان بدهید تا خیلی راحت به مطالب مورد نظر خود در کمترین زمان ممکن دسترسی پیدا کنید . Google Current نیز قابلیت اضافه کردن فیدها را به شما میدهد . در تب Library میتوانید فیدها و منابع خبری مورد نظر خود را اضافه یا از آن حذف کنید .
۲- خبرهای داغ را دنبال کنید : در سمت راست تب Library یک تب دیگر با نام Trending وجود دارد که در آن خبرهای تازه و پرطرفداری که در ساعات اخیر انتشار یافته اند را نمایش میدهد . این خبرها از بین ۵ دسته بندی خبری که شما انتخاب کرده اید ، نمایش داده میشوند . بخش Trending از تکنولوژی جستجوی گوگل به منظور گردآوری خبرهای تازه و داغ استفاده میکند که در کیفیت مطالب انتخاب شده توسط Google Current تاثیر بسیاری خواهد داشت .
۳- مطالعه مطالب به دو روش مختلف : شما میتوانید مطالبی که در Google Current نمایش داده میشوند را درون خود اپلیکیشن و یا از طریق مرورگرتان مطالعه کنید . البته نه تنها مطالب ، بلکه لینک های موجود در این مطالب را میتوانید از دو روش بالا باز کرده و بخوانید .
۴- مطالعه آفلاین : مطالعه در حالت آفلاین نیز یکی دیگر از قابلیت های Google Current میباشد . تنها کافیست یک بار مطالب مورد نظر خود را با اکانت گوگل تان همگام سازی کرده تا بتوانید در حالت آفلاین نیز به مطالعه بپردازید . بهتر است مطالب جذابی را که در نظر دارید به صورت آفلاین ذخیره کرده تا در مواقعی که دسترسی به اینترنت ندارید ، بتوانید اوقات بیکاری خود را با خواندن آن مطالب سپری کنید .
۵- تنظیمات : در این قسمت میتوانید تنظیمات مربوط به اکانت گوگل را انجام دهید . تنظیم اندازه های متون و موارد مربوط به همگام سازی اطلاعات نیز از دیگر بخش های قسمت تنظیمات میباشد . در قسمت تنظیمات همچنین میتوانید روش اتصال خود به اینترنت را از بین Wi-Fi ، ۳G و ۴G مشخص کنید .
۶- طراحی رابط کاربری مطابق با صفحات نمایش تبلت ها و اسمارت فون ها : رابط کاربری Google Current به نحوی طراحی شده است تا بیشترین هماهنگی را با صفحات نمایش مختلف مثل تبلت ها و اسمارت فون ها داشته باشد .
۷- امنیت را فراموش نکنید : یکی از توصیه هایی که متخصصان امنیت در مورد دریافت اپلیکیشن های آندروید از اینترنت میکنند اینست که حتما آنها را از آندروید مارکت و یا وبسایت های معتبر دیگر دریافت کنید . به دلیل تحریم های گوگل ، کاربران ایرانی نمیتوانند اپلیکیشن های مورد نظر خود را به صورت عادی ( بدون دور زدن روتین های امنیتی آندروید مارکت ) از این وبسایت دریافت کنند . بنابراین مجبور به دریافت اپلیکیشن ها از دیگر سایت ها هستند .
توصیه ما اینست که ابتدا سعی کنید که اپلیکیشن ها را از سایت های نام آشنا دریافت کنید . اما اگر از سایتی که زیاد برایتان آشنا نیست این اپلیکیشن ها را دریافت کردید ، به سطوح دسترسی یا همان Permission های درخواستی توجه ویژه ای داشته باشید . گوگل سطوح دسترسی را که این اپلیکیشن نیاز دارد ، اعلام کرده است که شامل دسترسی به اکانت های شما ، ارتباطات شبکه ای ، فضای ذخیره سازی و ابزارهای سیستمی است .
بنابراین اگر متوجه شدید که دسترسی بیش از موارد گفته شده درخواست میشود ، لازم است که حتما به این برنامه مشکوک شده و اقدامات لازم را انجام دهید . اگر واقعا میخواهید امن بمانید ، اپلیکیشن مشکوک را نصب نکرده و فایل آن را حذف کنید .
در ادامه میتوانید تصاویری از قسمت های مختلف Google Current را مشاهده کنید .








هم اکنون میتوانید آخرین نسخه Google Current ( که در زمان نوشته شدن این مطلب ۱٫۰٫۱ میباشد ) را از کافه بازار برای آندروید و از App Store برای آیفون و آیپد دریافت کنید .







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن