تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865614103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كوتاه از چهارگوشه كشور


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كوتاه از چهارگوشه كشور
افزايش توليد برنج در رشت‌

رشت -‌ خبرنگار اطلاعات: پيش از 148 تن برنج در سال زراعي جاري در رشت توليد شده است كه پنج درصد نسبت به سال پيش افزايش نشان مي‌دهد.

مدير جهادكشاورزي رشت با اعلام اين خبر گفت: امسال 64 هزار هكتار از اراضي اين شهرستان به زير كشت برنج رفت كه 270 هزار و 333 تن شلتوك از اين اراضي برداشت شده است.

علي‌اكبر برجسته افزود: از اين مقدار شلتوك نيز 148 تن و 683 كيلوگرم برنج سفيد استحصال شده است كه ارزش ريالي آن بالغ بر 40 ميليارد ريال برآورد مي‌شود كه اين ميزان در مقايسه با سال گذشته پنج درصد افزايش داشته است.

انجام نخستين جراحي موفقيت‌آميز تيروئيد در ابركوه‌

ابركوه - خبرنگار اطلاعات: نخستين عمل جراحي تيروئيد در بيمارستان خاتم‌الانبيا(ص) ابركوه با موفقيت انجام شد. به گفته دكتر محمدرضا فرهمند متخصص داخلي، اين عمل بر روي زن 37 ساله‌اي انجام شد، كه قبل از عمل نمونه برداري سوزني صورت گرفت و در مدت سه ساعت‌ونيم تمام تيروئيد خارج شد.

وي افزود: دستگاههاي حياتي بدن او از جمله عروق‌و‌اعصاب حفظ و بيمار با حال خوب از اتاق عمل خارج شد.

اين پزشك جراح با بيان اينكه امكانات و تجهيزات اين‌گونه عمل‌ها در بيمارستان خاتم‌الانبيا (ص) ابركوه فراهم آمده است از همكاري پرسنل اتاق عمل در انجام اين عمل سنگين قدرداني كرد.‌‌

توليد چغندر علوفه‌اي 11 كيلوگرمي ‌

* پنجعلي عابدي، كشاورز ابركوهي، چغندر علوفه‌اي به وزن 11 كيلوگرم برداشت كرد. ‌

وي كه پدر شهيد است، موفق به افزايش وزن اين محصول به 3 برابر وزن معمولي چغندر علوفه‌اي شده است.

آزادي 11 زنداني با كمك كميته امداد هرمزگان‌

بندرعباس - خبرنگار اطلاعات: 11 زنداني، در نيمه نخست امسال، با كمك كميته امداد امام (ره) هرمزگان آزاد و به كانون گرم خانواده باز گشتند.

مديركل كميته امداد هرمزگان مبلغ كمك اهدايي براي آزادي زندانيان را 615 ميليون ريال اعلام كرد و افزود: 32 پرونده ديگر نيز با اعتبار 2 ميليارد ريال در اين زمينه در دست اقدام است.

بهره‌برداري از بندرگاه صيادي و تجاري سيريك‌

* بندرگاه چندمنظوره شهرستان سيريك، تا پايان امسال به بهره‌برداري مي‌رسد.

به گفته مدير بنادر و دريانوردي شهيد باهنر، هزينه ساخت اسكله و ديگر بخشهاي اين بندر، بالغ بر 95 ميليارد ريال برآورد شده است.

مجيد اميني خاطرنشان كرد: اين منطقه مي‌تواند به محلي استراتژيك و با صرفه به لحاظ اقتصادي، براي استفاده شناورهاي تجاري و صيادي تبديل شود.

ديدار مسئولان دستگاههاي اجرايي هرمزگان از مناطق زلزله‌زده قشم‌

* عبدالعلي صاحب محمدي استاندار هرمزگان با حضور در مناطق زلزله زده بيستم شهريور قشم، از روند بازسازي اين مناطق بازديد كرد.

شماري از مسئولان و مديران كل دستگاه‌هاي اجرايي استان نيز كه همراه استاندار بودند در بيش از 2 ساعت بازديد، مشكلات و معضلات موجود بر سر راه طرحهاي بازسازي را مورد بررسي قرار دادند.

استاندار هرمزگان درجمع مردم روستاي قشم اظهار داشت: استان هرمزگان به لحاظ موقعيت اقليمي خاص همواره در معرض بلاياي طبيعي قرار دارد و مردم اين ديار بايد براي مقابله با خسارات ناشي از اين پديده‌هاي زيانبار مجهز و آماده باشند.

نقش مهم هنرمندان بسيجي در دفاع مقدس‌

* مراسم شب شعر بسيج در بندرعباس برگزار شد.

در اين مراسم معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به نقش هنرمندان بسيجي در دفاع مقدس گفت: بسيجيان سبب حفظ كشور و ايستادگي در مقابل تجاوز بيگانگان شد.محسن پرويز در ادامه افزود: هنرمندان بسيجي با روايت هنري، خاطرات حماسي مقاومت هنرمندان را به مردم شناساندند.معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، به اهميت و نقش ويژه هنرمندان در معرفي حماسه 8 سال دفاع مقدس پرداخت و خاطرنشان ساخت: نكوداشت پيشكسوتان متعهد عرصه هنر بايد تداوم يابد. در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمين شفيعي‌زاده، نماينده ولي‌فقيه در سپاه امام سجاد (ع) به بررسي نظام جمهوري اسلامي با ديگر نظامهاي جهان پرداخت.

برداشت محصولات گلخانه‌اي در حاجي‌آباد

* مدير جهاد كشاورزي حاجي‌آباد از آغاز برداشت محصولات گلخانه‌اي در اين شهرستان خبر داد.

وي سطح زير كشت محصولات خيار و گوجه‌فرنگي گلخانه‌اي را در حاجي‌آباد، 40 هكتار اعلام كرد و پيش‌بيني كرد، 4 هزار تن گوجه‌فرنگي و 3 هزار و 200 تن خيار سبز از اين سطح برداشت شود.

برپايي نمايشگاه صنايع دستي‌

بافق - خبرنگار اطلاعات: نمايشگاه صنايع دستي و كارهاي تحقيقاتي بسيجيان پايگاه مقاومت حضرت رقيه(س) بافق در كانون شهيد باهنر گشايش يافت.

در اين نماشگاه دست ساخته‌هاي خواهران بسيجي شامل، انوع وسايل تزييني، مليله دوزي، سرمه‌دوزي، گلدوزي و صنايع حصيري به نمايش گذاشته شد.همچنين كارهاي تحقيقاتي خواهران بسيجي با موضوعهاي ، ، ، در معرض ديد عموم قرار گرفت.

در كانون فجر بافق نيز بيش از 190 اثر فرهنگي و هنري شامل، تابلوهاي سه بعدي و معرق، خط و نقاشي، كاريكاتور با موضوع ارزشهاي دفاع مقدس، انقلاب، انتفاضه مردم فلسطين و همچنين تصاويري از شهداي زن و خدمات و پشتيباني زنان با اين شهرستان در دوران دفاع مقدس به نمايش درآمد.

بسيج؛ يادگار گرانقدر امام راحل(ره)‌

يزد - خبرنگار اطلاعات: حجت‌الاسلام والمسلمين ابوتراب، رئيس عقيدتي، سياسي ناجا در جمع فرماندهان، مسئولان و كاركنان انتظامي استان يزد با گراميداشت هفته بسيج اظهار داشت: بسيج يادگار گرانقدر امام راحل و نشان ‌دهنده تيزبيني و آينده‌نگري امام است.

وي افزود: زماني كه هنوز جنگ آغاز نشده بود، امام، تشكيل ارتش 20 ميليوني را مطرح كردند كه اين نشانه توجه امام به ماهيت نظام مقدس جمهوري اسلامي و ماهيت و هويت مستكبرين بود.

فقر و بيكاري؛ دو مشكل عمده مردم مهريز يزد

* نماينده مردم مهريز يزد در مجلس شوراي اسلامي فقر و بيكاري را دو مشكل عمده مردم اين حوزه انتخابيه برشمرد.

كاظم فرهمند در جمع اعضاي هيات مديره كارخانه سيمان مهريز وجود اين مشكلات را حاصل بي‌توجهي به اين مناطق در سال‌هاي گذشته دانست و تصريح كرد:‌ توسعه صنعت در سطح شهرستانهاي ابركوه، مهريز، بافق و خاتم، در مقايسه با ساير مناطق استان يزد ناچيز است.

وي افزود: يكي از طرحهاي مهم ملي در اين حوزه انتخابيه، ساخت كارخانه سيمان است، كه با وجود پيگيري‌هاي يك سال گذشته، اين طرح اجرايي نشده است.

او عمده مشكلات اجراي اين طرح را طولاني شدن روند اجراي كار و حل نشدن مشكل ارزي و ريالي آن اعلام كرد و گفت: يكي از خواست‌هاي هميشگي مردم و مسئولان اين منطقه، اجراي كامل اين پروژه است و تسريع در اجراي اين طرح و ديگر پروژه‌هاي اين حوزه در دستور كار مسئولان قرار دارد.

بازنگري در دستورالعمل اردوهاي اعزامي كميته امداد

* كارگروه منطقه‌اي روساي امور فرهنگي كميته امداد كشور در يزد برگزار شد.

سيدرضا مروستي‌زاده سرپرست اداره امور آموزشي كميته امداد امام(ره) يزد، هدف از تشكيل اين كارگروه را بازنگري در دستورالعمل اردوهاي اعزامي از سوي اين نهاد اعلام كرد.

وي گفت: نحوه برگزاري اردوهاي دانش آموزي و دانشجويي كميته امداد، شرايط شركت‌كنندگان و مربيان اردوها و وظايف استانها در اين زمينه در اين كارگروه بررسي شد.

در اين كارگروه 12 نفر از كارشناسان امور فرهنگي و مسئولان كميته امداد امام خميني(ره) استانهاي اصفهان، كرمان، سيستان و بلوچستان و يزد حضور داشتند.

قدرداني از دست‌اندركاران طرح هجرت سازندگي‌

* همايش تقدير از مديران و مسئولان طرح هجرت 3 جهادكشاورزي در استان يزد برگزار شد.

سردار حزني مسئول سازمان بسيج سازندگي كشور در اين همايش گفت: مسئولان اجرايي كشور بايد با حمايت از اين حركت موثر، ياور بسيج سازندگي براي رفع محروميت از جامعه باشند.محمدرضا بابايي معاون برنامه‌ريزي استانداري يزد نيز در اين همايش گفت: اگر تفكر بسيجي در جامعه حاكم شود، دشمن نمي‌تواند كوچكترين ضربه‌اي به اين نظام وارد كند.

در پايان اين همايش از تلاشهاي مديركل آب و فاضلاب روستايي استان يزد، براي اجراي اين طرح قدرداني شد.

اجراي طرح سرشماري جمعيت در اردكان‌

اردكان - خبرنگار اطلاعات: رئيس مركز بهداشت اردكان، از آغاز اجراي طرح سرشماري جمعيت در اين شهرستان خبر داد.

علايي، هزينه اجراي اين طرح را كه توسط رابطان بهداشت بسيج و كارشناسان بهداشت در حال اجرا است، بيش از 50 ميليون ريال اعلام كرد.‌




 چهارشنبه 13 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن