تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816854694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مهمترین دلیل فرار دختران دهه 60 از ازدواج !


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:





وقتی پای ازدواج به میان می.آید، در دوره كنونی به.طور طبیعی افراد متولد دهه 60 در خط مقدم انتخاب.ها قرار می.گیرند.آنهایی كه در دهه 60 به دنیا آمدند، احتمالا پدر و مادری دارند كه آن.ها را از مشكلات دور نگه داشته و تنها توصیه والدین به آن.ها خوب درس خواندن و موفقیت شغلی و اجتماعی بوده است!

به گزارش سه نسل ، پژوهشگران علم روان.شناسی در رتبه.بندی فشارهای روانی كه می.تواند یك فرد را تحت.تاثیر قرار بدهد، «ازدواج» را جزو پرفشارترین موقعیت.های زندگی معرفی می.كنند. .تمایل نداشتن به ازدواج در میان جوانان، چند سال است كه ذهن جامعه را به.خود مشغول كرده. جدا از پیامدهای اجتماعی این موضوع، شناخت چرایی و چگونگی این .تمایل نداشتن، مسئله.ای مهم به.نظر می.رسد. وقتی پای ازدواج به میان می.آید، در دوره كنونی به.طور طبیعی افراد متولد دهه 60 در خط مقدم انتخاب.ها قرار می.گیرند.

مهم.ترین بهانه.های فرار گفته می.شود كه در آقایان به.علت.های مختلفی مثل دغدغه.های مالی و مسئولیت.های متعدد و پیچیده، تمایل به ازدواج كاهش بیشتری یافته است اما شواهد حاكی از آن است كه میل به تشكیل زندگی مشترك در خانم.ها هم با كاهش جدی روبه.روست. چیزی كه كمتر شنیده.ایم دلایل این كاهش تمایل به ازدواج است. نظرسنجی مجله تپش، نتایج جالب و تا حدود زیادی روشنگر را به ما ارائه داده است كه می.تواند مورد تحلیل دقیق قرار بگیرد. در این نظرسنجی، خانم.های متولد دهه 60 دلایل مجرد ماندن خود را از میان چند گزینه پیش.بینی شده انتخاب كرده.اند. بگذارید به نتایج نظرسنجی نگاهی بیندازیم و پاسخ.ها را بررسی كنیم. بیشترین درصدها به این 3 گزینه مربوط می.شود:

نداشتن خواستگار مناسب

ترس از ازدواج

و گزینه آخر

كه با عنوان «دلایل دیگر» مطرح شده بین این 3 گزینه كه بیشتر از 80 درصد پاسخ.ها را در بر می.گیرند، به.نظر می.رسد «ترس از ازدواج» پاسخ سر راست.تری باشد. زیرا همین ترس از ازدواج می.تواند خود را در پاسخ.های دیگر (مثل نداشتن خواستگار مناسب یا قصد ادامه تحصیل) پنهان كند.

نداشتن خواستگار، مشكلات مالی و موانع مرسوم در مسیر ازدواج، درصد زیادی را به.خود اختصاص نداده.اند اما به هرحال مشكلات قابل تاملی هستند. چرا از ازدواج می.ترسند؟ پژوهشگران علم روان.شناسی در رتبه.بندی فشارهای روانی كه می.تواند یك فرد را تحت.تاثیر قرار بدهد، «ازدواج» را جزو پرفشارترین موقعیت.های زندگی معرفی می.كنند. ازدواج پس از موقعیت.هایی مثل «از دست دادن افراد نزدیك خانواده» و «جدایی»، می.تواند به.عنوان رخدادی پراسترس كه یك فرد در طول زندگی ممكن است با آن روبه.رو شود، ارزیابی می.شود. پس ترس از ازدواج، ترس غیرطبیعی نیست.

به.طور مشخص، ازدواج برای نسل.های گذشته هم با استرس همراه بوده اما چه شده كه در سال.های اخیر، روند بالا رفتن سن ازدواج و در نهایت تمایل نداشتن به آن بیشتر شده است؟ شاید این مسئله به.طور عمده به تحول جامعه و عبور از دوران سنتی به دوران مدرن وابسته باشد كه آن را می.توان در چند محور از جمله موارد زیر، پیگیری كرد.


1) بلوغ دیررس اجتماعی امروزه فرزندان باید مسیرهای طولانی و پیچیده.ای را تا رسیدن به استقلال شخصی طی كنند. تحصیلات، پیدا كردن شغل و توانایی استقلال مالی می.تواند سال.های زیادی از عمر هر جوان را برای فراهم كردن یك زندگی مناسب، بگیرد. این موضوع در حالی است كه معمولا آموزش.های ارائه شده - چه از طرف والدین و چه از طرف نهادهای آموزشی- چندان در بر گیرنده مهارت.های لازم برای زندگی نیست.

2) به.هم ریختن تعریف.ها و نابسامانی نقش.ها گذر از یك ساختار و نرسیدن به سازمان جدید، مشكلی است كه سال.ها با آن دست و پنجه نرم می.كنیم. در شكل سنتی ازدواج چیزهایی مثل سن، انتخاب، وظایف و نقش.ها تعریف مشخص.تر و دقیق.تری داشت اما امروزه این مقیاس.ها به.هم ریخته و تعریف مشخصی ندارد. به همین دلیل ریسك تشكیل یك زندگی جدید بالا رفته و نگرانی.ها در مورد آن زیاد شده است. از طرفی تداخل ارزش.های سنتی و مدرن، این موضوع را پیچیده.تر می.كند؛ چیزهایی مثل تفاوت جایگاه زن در اجتماع، خانواده و مسئولیت.های او، در مقابل فشار باورهای سنتی یا مراسم و مراحل ناكارآمد ازدواج در دوره جدید، موانعی است كه خودبه.خود این موضوع را دشوارتر می.كند.

3) كمبود حمایت اجتماعی زندگی كردن در جامعه امروزی، همه ما را به سمت فردگرایی بیشتر و دوری از روابط عاطفی گسترده سوق می.دهد. روابط ما محدود شده و مشكلات خود را باید از دیگران پنهان كنیم. این پنهان.كاری تا جایی است كه تقریبا نمی.دانیم دیگران با این مشكل چگونه دست و پنجه نرم می.كنند.

شك نكنید اطلاعات عمومی كه توسط رسانه.ها به دست ما می.رسد چندان كارگشا نیست. بچه.هایی كه در دهه 60 به دنیا آمدند، احتمالا پدر و مادری دارند كه آن.ها را از مشكلات دور نگه داشته و تنها توصیه والدین به آن.ها خوب درس خواندن و موفقیت شغلی و اجتماعی بوده است! این موضوع باعث شده كه اطلاعات بچه.ها از والدین بیشتر باشد و در نتیجه اعتماد بچه.ها به راه.كارهای آن.ها كمتر. در نتیجه اضطراب رویارویی با موقعیت.های زندگی افزایش می.یابد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن