واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /١٦ آذرـ رسالت دانشجو/ دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه الزهرا: رسالت دانشجوي امروز، پيش رفتن بر اساس يك الگوي مشخص است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه الزهرا، در آسيبشناسي و ارزيابي از جنبش دانشجويي، گفت: رسالت دانشجوي امروز اين است كه با يك الگوي مشخص پيش رود.
زينب تاجيك در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه جنبش دانشجويي بايد راه و مقصد خود را بشناسد و بداند اين راه چه ابزار و لوازمي نياز دارد، اظهار كرد: با توجه به اينكه اين جنبش دانشجويي در يك جامعهي اسلامي بر محوريت گفتمان انقلاب و امام (ره) و انديشههاي مقام معظم رهبري پايهگذاري ميشود نياز به يك نقشهي مشخص و الگوي دقيق دارد.
وي افزود: جنبش دانشجويي بايد لباسي بدوزد كه وقتي اين لباس را بر تن جامعه ميكند زيبا باشد و حركتي كه آغاز كرده بتواند مشكلات را برطرف كرده و حلال مسائل باشد نه اينكه به مشكلات جامعه اضافه كرده و لباسي كه ميدوزد لكهي ننگ و ذلت بر تن جامعه باشد.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه جنبش دانشجويي بايد الگوي مشخصي داشته باشد، گفت: وظيفهي دانشجوي امروز اين است كه مانند دانشجوي زمان انقلاب كه كتابهاي دكتر شريعتي و شهيد مطهري ميخواندند و بر آن محور حركت ميكردند الگوي خود را پيدا كند كه بر چه اصولي ميخواهد حركت كند.
به اعتقاد دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه الزهرا رسالت دانشجوي امروز بسيار سختتر از دانشجوي گذشته است چون هم بايد ميراثدار آنها باشد و هم اينكه ارزش بجا مانده از آنها را حفظ كند و يك جنبه اثباتي به كارهايش بدهد، زيرا انتظاري كه امروز از جنبش دانشجويي ميرود اين است كه براي هر كاري كه ميكند دليل مشخص و سند بياورد.
وي درباره نقش مسوولان در حركتهاي دانشجويي، گفت: صرف اينكه دانشجو رسالت خود را بفهمد كافي نيست بلكه آن مسوولي هم كه در برابر دانشجو قرار ميگيرد نبايد مانعتراشي كند.
وي با ابراز اين عقيده كه در واقع مسوولي كه امروز در دانشگاه فعاليت ميكند هنوز آن حركت واقعي دانشجو را درك نكرده، ادعا كرد كه در دانشگاه آنها مسوول دانشگاه اعتمادي به دانشجو ندارد و فضاي سياسي را باز نميگذارد تا دانشجو بخواهد فعاليت خود را انجام دهد.
تاجيك با بيان اينكه مسوولين دانشگاههاي ما هنوز ماهيت فعاليت دانشجويي را نفهميدهاند، گفت: آنها نميدانند اين دانشجويي كه در تشكل اسلامي فعاليت ميكند كارش محوريت گفتمان امام (ره) و انقلاب و انديشههاي رهبري و ولايت فقيه است و مرامنامه و چارچوب مشخصي دارد.
وي تصريح كرد: اين اعتماد نداشتن و درك نكردن و استقلال ندادن به تشكل دانشجويي و خود دانشجو است كه باعث ميشود رسالت جنبش دانشجويي محقق نشود و در واقع تا زماني كه خصوصيات جنبش دانشجويي شناخته نشود، آن جنبش دانشجويي هم معنا پيدا نميكند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه آفت امروز جنبش دانشجويي در دام احزاب و گروهها افتادن است، اظهار داشت: در واقع دانشجويان ما كه در تشكلها فعاليت ميكنند بلندگوي احزاب هستند و دانشجو راه را بازميگذارد و اينكه حزب از دانشجو به عنوان يك ابزار سياسي استفاده كند و آن هم به خاطر اين است كه دانشجو منطقي تصميم نميگيرد و استدلال نميكند و از آن آرمانهاي اصلي خودش دور ميشود و از 16 آذر هم بر اساس منافع ديگران حرف ميزند و به 16 آذر به عنوان يك آرمان نگاه نميكند و بنابراين باعث سوء استفاده دشمن ميشود.
تاجيك اختلاف سليقه را از ديگر آفتهاي جنبش دانشجويي دانست و بيان كرد: ديده ميشود اختلاف سليقه به جاي اينكه در جنبش دانشجويي در حاشيه قراربگيرد آنقدر بزرگ ميشود كه در متن قرار ميگيرد و آفت ديگر جنبش دانشجويي نبودن يك الگوي مشخص است كه باعث سردرگمي دانشجويان شده است.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه الزهرا، افزود: در جنبش دانشجويي دانشجويي كه سلامت روح و ايمان نداشته باشد و آزاد و رها نباشد و مستقل كار نكند و دو رو باشد و ظلم كند اين آفت باعث ضرر و آسيب رساندن به آن ميشود.
انتهاي پيام
سه شنبه 12 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]