تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837014842




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هشدار سخنگوي وزارت خارجه به اوباما


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: هشدار سخنگوي وزارت خارجه به اوباما
به تصميم مقام هاي عراقي درباره توافق نامه با آمريكا احترام مي گذاريم
قنبري -حسن قشقاوي، سخنگوي وزارت خارجه روز گذشته به اوباما هشدار داد كه مواظب لغاتي كه عليه ايران استفاده مي كند، باشد.

وي همچنين در پاسخ به سوال درباره موضع رسمي ايران نسبت به تصويب توافق نامه امنيتي بغداد-واشنگتن در پارلمان عراق گفت: ما به تصميم مقام هاي عراقي احترام مي گذاريم و نظر خود را پس از تصويب نهايي اين قرارداد اعلام مي كنيم. قشقاوي تاكيد كرد: با تصميم هوشمندانه مجلس عراق براي برگزاري رفراندوم در ٦ ماه بعد، ملت ضد اشغالگر عراق مي توانند دغدغه هاي خود را در مورد رفع اشغال با حاكميت ملي محقق كنند. در همين حال حسين شيخ الاسلام، قائم مقام وزير خارجه نيز در يك نشست دانشجويي اعلام كرد: ما از توافق نامه امنيتي عراق و آمريكا زياد راضي نيستيم.

اوباما مواظب لغاتي كه عليه ايران استفاده مي كند، باشد
سخنگوي وزارت خارجه در مصاحبه با پرس . تي. وي درباره روابط ايران با آمريكا پس از به روي كار آمدن اوباما در ٢٠ ژانويه ٢٠٠٩ گفت: اين مسئله بستگي به آمريكا دارد. يكي از شرايط اوباما براي ايجاد روابط با ايران، توقف غني سازي اورانيوم است كه خود نشانه نبود تغيير واشنگتن در برخورد با تهران است.به گزارش ايسنا قشقاوي با بيان اين كه مديركل آژانس بين المللي انرژي اتمي تاكنون ١٤ بار از انحراف نداشتن برنامه صلح آميز هسته اي سخن گفته است تاكيد كرد چرا اوباما بايد درباره توليد بمب هسته اي در ايران سخن بگويد. وي با انتقاد از سخنان اوباما در موضع گيري در برابر فعاليت هاي هسته اي در ايران گفت: دوربين هايي وجود دارد كه لحظه به لحظه از فعاليت هاي هسته اي ايران فيلم تهيه مي كنند و اوباما بايد مواظب لغاتي كه استفاده مي كند باشد.قشقاوي در مورد نامه رئيس جمهور به اوباما كه طي هفته هاي گذشته به طور مكرر مطرح شده است، گفت: نامه احمدي نژاد در جهت خواست ملت آمريكا در مورد تغيير بوده است. سخنگوي وزارت امور خارجه ايران، همچنين درخصوص موضع ايران در قبال توافق نامه موقت امنيتي بين عراق و آمريكا تصريح كرد: ما به تصميم مقامات عراقي احترام مي گذاريم و نظر خود را پس از تصويب نهايي اين قرارداد اعلام مي كنيم. سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان مواردي مانند دادن مصونيت به سربازان آمريكايي و ورود محموله هاي وارداتي به عراق بدون نظارت مسئولان اين كشور را از موارد بحث انگيز در توافق نامه امنيتي دانست.

به گزارش خبرنگار خراسان، سخنگوي وزارت خارجه همچنين در نشست هفتگي روز گذشته خود با خبرنگاران درخصوص توافق نامه امنيتي بغداد-واشنگتن افزود: ما همواره بر ضرورت رفع اشغال از عراق و اعمال حاكميت ملي توسط عراقي ها تاكيد داريم. و در اين ميان دو عامل ضرورت اجماع ملي در داخل عراق و توجه به نظر مرجعيت ديني را مدنظر قرار داده ايم. وي اظهار اميدواري كرد: با تصميم هوشمندانه مجلس عراق براي برگزاري رفراندوم در شش ماه بعد، ملت ضد اشغالگر عراق بتوانند دغدغه هاي خود در مورد رفع اشغال با حاكميت ملي را محقق كنند. به گفته وي، هر كاري كه در جهت توجه به اين دو عامل فوق باشد مورد قبول ايران است و هرگونه اقدام در مورد رفع اشغال و برقراري حاكميت ملي عراق مورد توجه و قبول ايران مي باشد. وي در عين حال افزود: موضع رسمي ايران در قبال اين توافق نامه پس از برگزاري رفراندوم در اين مورد اعلام مي شود.

قائم مقام وزير خارجه: از توافق نامه عراق-آمريكا زياد راضي نيستيم
يادآور مي شود حسين شيخ الاسلام، قائم مقام وزير امور خارجه نيز عصر روز يكشنبه در نشست مذاكرات ديپلماتيك در ٣٠ سال انقلاب اسلامي كه در دانشگاه شريف برگزار شد، درباره توافق نامه امنيتي عراق و آمريكا با يادآوري اين كه ما از توافق نامه امنيتي عراق زياد راضي نيستيم، اظهار كرد: تمام تلاش ها سبب شد كه خروج نيروهاي آمريكايي از عراق فراهم شود و چند ماه بعد رفراندومي براي همه پرسي توافق نامه برگزار شود. به گفته شيخ الاسلام، با وجود حضور نيروهاي آمريكايي در منطقه، ايران توازن خود را به خوبي حفظ كرده و با وجود همه تهديدها توانايي به وجود آورده كه آمريكايي ها جرات حمله به ما را ندارند؛ چرا كه ما حساس ترين كالاي دنيا و عبور و مرور آن را در حساس ترين نقطه دنيا زير نظر داريم.

انگليس همواره در خط مقدم خصومت تاريخي عليه منافع ايران بوده است
به گزارش خراسان، قشقاوي سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به پرسشي درخصوص اظهارات اخير وزير خارجه انگليس و احتمال تعطيلي سفارت انگلستان در تهران از سوي ايران اين مسئله را در دستور كار تهران ندانست و در عين حال تاكيد كرد: واقعيت تاريخي اين است كه متاسفانه انگليس همواره در خط مقدم خصومت تاريخي عليه منافع ايران بوده است. وي همچنين گفت: بعد از موضع گيري ها، وزير و سخنگوي اين كشور اعلام كردند اظهاراتي كه داشته اند به آن صورتي نبوده كه منعكس شده است و به نوعي تلاش كردند تعديلي نسبت به مواضع گذشته خود داشته باشند.

ممكن است انگليسي ها در آفسايد قرار بگيرند
سخنگوي وزارت خارجه اظهارات اخير مقامات انگليسي در قالب تفرقه انگيزي بين ايران و كشورهاي منطقه، موضوعات هسته اي و هم چنين مماشات با تروريسم را غيرقابل قبول خواند و گفت: اصطلاحي در فوتبال وجود دارد كه گاهي اوقات ممكن است فوروارد در آفسايد قرار بگيرد و به هرحال ممكن است انگليسي ها درآفسايد سياسي قرار بگيرند.

دبير كل سازمان شانگ هاي به تهران مي آيد
سخنگوي وزارت خارجه هم چنين از سفر رئيس جمهور اكوادور ، دبير كل همكاري شانگ هاي و وزير خارجه قرقيزستان ظرف اين هفته و هفته آينده به تهران خبر داد وگفت: گسترش همكاري ملي ايران با حوزه آسياي ميانه از برنامه هاي ماست.

واكنش به اظهارات رئيس مجلس بحرين
قشقاوي هم چنين با انتقاد از اظهارات رئيس مجلس بحرين درقبال جزاير سه گانه ايراني گفت: از اين اظهارات تعجب مي كنيم و فكر مي كنيم اگر بنا باشد موضوعات جغرافيايي و ارضي در منطقه باشد قطعا به نفع منطقه نخواهد بود.

قضات آرژانتيني از فاسدترين قضات هستند
سخنگوي دستگاه ديپلماسي در پاسخ به سوالي در مورد پرونده آميا و برخي اقدامات اخير دولت آرژانتين در ارائه دادخواست به دول اروپايي براي مسدود كردن حساب هاي دو تن از مقامات كشورمان براي پرداخت غرامت به يكي از شاكيان پرونده تاكيد كرد: به آمار سازمان شفافيت جهاني قضات آرژانتيني از فاسدترين قضات هستند و از اول انحرافي در اين خصوص به خاطر فشارهاي صهيونيست ها پديد آمده اما ايران آمادگي دارد تا در چارچوب منصفانه و عادلانه كمال همكاري را در اين زمينه داشته باشد و الان هم اين آمادگي را دارد تا براي روشن شدن موضوع و مشخص شدن مسببان اين حادثه كمك كند.

وزير خارجه كانادا بايد مراقب اظهاراتش باشد
سخنگوي وزارت خارجه هم چنين در پاسخ به پرسشي درخصوص تلاش كانادا در صدور قطعنامه حقوق بشري عليه ايران و اظهارات وزير خارجه جديد كانادا عليه ايران گفت: كاربرد عبارت ناشايست و غيرديپلماتيك از وزيري كه ظاهرا ديپلمات حرفه اي نيست و تازه از كار ديگري به اين كارمنصوب شده درست نيست و اين وزير بايد نسبت به اظهاراتش مراقبت و دقت كند.وي كانادا را يكي از ناقضان بزرگ حقوق بشر عليه اقليت ها، مسلمانان و بوميان اين كشور خواند و با انتقاد از سكوت در قبال مسئله جنگ و در عين حال پرداختن به مسائل حقوق بشر خاطرنشان كرد: چگونه است كه تيرباران حساسيت هايي به دنبال دارد اما بمباران اين حساسيت ها را ندارد. تا زماني كه حقوق جنگ مورد بررسي قرار نگيرد و مشخص نشود، بحث هاي حقوق بشر شوخي با ملت هاست.نفس حقوق بشر امر خوبي است، ولي بدتر از نقض آن گرفتن جان انسان هاست كساني كه امروز بزرگ ترين صادركنندگان سلاح هستند دم از حقوق بشر مي زنند.

هموطنان كمپين ٧٥ ميليون امضا را در دستور كارقرار دهند
وي يكي از بزرگ ترين موارد نقض حقوق بشر را صادر نكردن قطعات هواپيما عنوان كرد و از هم وطنان ايراني خواست كه كمپين ٧٥ ميليون امضا را در دستور كار قرار دهند.قشقاوي در ادامه با تاكيد بر اين كه موضع ايران در قبال مطالعات ادعايي مطرح شده از طرف آمريكا و غرب تغيير نكرده است خاطرنشان كرد: سوالات شش گانه آژانس بر اساس مداليته جواب داده شد و آژانس صراحتا اعلام كرد كه اين مسائل حل و فصل شده است، اما ما پس از آن مواجه با مطالعات ادعايي شديم.

گزارش البرادعي صحت اظهارات ايران را مشخص كرده است
وي اضافه كرد: گزارش البرادعي خود صحت ادعاهاي ايران را روشن كرده و تاكيد داشته كه اصل اين اسناد به ايران ارائه نشده است.به گفته وي، آمريكايي كه مدعي اين اسناد است نه تنها اصل آن را به آژانس ارائه نداده بلكه در قالب الكترونيك آن ها را مطرح كرده و آژانس و خودشان در آن مانده اند. وي با نقل قول از يكي از نويسندگان نشريات آمريكايي در مورد اين اسناد گفت: يكي از نويسندگان يكي از نشريات آمريكايي گفته كه اگر اين اسناد به ايران ارائه مي شد جعلي بودن آن مشخص مي شد كه اين در خلاف سياست تبليغات آن هاست. اين مسئله امروز آمريكا را با آژانس دچار مشكل كرده است.

محمد جواد لاريجاني: ان. پي. تي مرده بايد از آن خارج مي شديم
در همين حال به گزارش ايسنا محمد جواد لاريجاني كارشناس مسائل بين الملل و معاون وزير خارجه پيشين نيز در نشست مذاكرات ديپلماتيك در ٣٠ سال انقلاب اسلامي با بيان اين كه ما مسير خوبي را در توسعه فناوري هسته اي داريم كه بايد فناوري ساخت نيروگاه ها را نيز توسعه دهيم، ابراز عقيده كرد: وقتي كه دولت احمدي نژاد بر سر كار آمد بايد كلا از ان. پي. تي خارج مي شديم كه اگر چه اين سند خوبي است(سند ان.پي.تي) اما مرده است. خوشبختانه دراواخر دوران خاتمي در بحث مذاكرات هسته اي اصلاحات ايجاد شد و موضوع بحث عوض شد اما طرف بحث هنوز جا به جا نشده است.به گفته وي، موضوع در مذاكرات هسته اي بايد سلاح هسته اي مي بود در حالي كه به سمت سانتريفيوژها حركت كرد. امروز از شر مورد اول خلاص شديم اما طرف ما هنوز اصلاح نشده است؛ در حالي كه بايد تنها آژانس باشد نه ١+٥ به اعتقاد او، تئوري مذاكره با آمريكا خوب است اگر در چارچوب يك استراتژي باشد؛ چون آمريكا در اين ٣٠ سال تا اين حد نياز به مذاكره باايران نداشته است؛ بنابراين بايد روند تصميم سازي در اين باره كاملا پخته و در داخل يك بسته به قضيه نگريسته شود.

انتقاد از نامه احمدي نژاد به اوباما
لاريجاني با انتقاد از نامه اخير احمدي نژاد به اوباما و در مورد برخي عبارات به كار گرفته شده در آن و نحوه ارائه آن به طرف مقابل اظهار كرد: بايد در اين گونه نامه ها سيگنال هاي حساب شده براي منافع ملي مان ارائه كنيم كه در اين زمينه ارائه آن نيز بسيار مهم است و اين نامه كه از طرف رئيس جمهور ملتي قدرتمند ارائه مي شود، نبايد از طريق سفارت سوئيس باشد و پروتكل هاي دريافت و ارسال پيام بايد لحاظ شود.لاريجاني هم چنين نفوذ ايران در دنياي اسلام را به عنوان منافع ملي اش عنوان كرد و گفت: ايران ام القراي دنياي اسلام است؛ يعني اگر جايي شكست بخورد شكست آن، شكست دنياي اسلام و پيروزي اش ، پيروزي دنياي اسلام است.
 سه شنبه 12 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن