واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پليس راهنمايي و رانندگي از نبود امكانات استقرار سيستم گلايه كرد
اجتماعي. داخلي. ناجا
سرتيپ دوم پاسدار محمد رويانيان رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران روز سه دوشنبه از نبود امكانات استقرار سيستم در حوزه راهنمايي و رانندگي در كشور انتقاد كرد.
وي در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار اجتماعي ايرنا گفت: در هيچ كشوري پليس راهنمايي و رانندگي با چنين فشاري كاري كه در ايران به پليس وارد مي شود، روبرو نيست.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا گفت: فشاري كاري كه روي پليس راهور تهران وجود دارد، سه برابر ظرفيت پليس است.
رويانيان گفت: نداشتن قوانين بازدارنده، ضعف در فرهنگسازي مناسب، ضعف در استفاده از ابزارهاي كنترل هوشمند و الكترونيكي از جمله مواري است كه فشاري كاري پليس را مضاعف ميكند.
وي گفت: در بسياري از كشورها پليس راهنمايي و رانندگي بار سنگين كمبود زيرساختها را به دوش ندارد و به جاي همه نهادهايي كه بايد وظايف خود را انجام دهند، به ايفاي نقش نميپردازد.
رييس پليس راهور ناجا با تاكيد به اينكه اين موارد باعث كاهش توان پليس در تهران براي پرداختن به وظيفه اصلي شده است، گفت: طرح انضباط اجتماعي مكملي است كه به طور موقت و مقطعي به پليس راهنمايي و رانندگي در ايجاد نظم و رفع ترافيك ساكن كمك ميكند.
رويانيان گفت: قرار نيست ترافيك را با پليس حل كنيم، بلكه بايد با توسعه زيرساختها از جمله توسعه معابر و ارتقاي سيستمهاي حمل و نقل عمومي مطمئن و كاهش نياز به سفر به بهبود ترافيك كمك شود.
وي اجراي اين طرحها را جزيي از مطالبات مردم تهران دانست و گفت: وجود جمعيت هشت ميليون نفري و همچنين وجود بيش از سه ميليون خودرو كه اكثرا از حاشيه شهر وارد تهران ميشوند، به مشكلات اين كلانشهر افزوده است.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا افزود: ۵۰درصد افراد در تهران با ايجاد بينظمي و تخلف به حقوق حدود يك ميليون و ۷۰۰هزار مسافر مترو، سه ميليون و ۸۰۰هزار مسافر اتوبوس و دو ميليون و ۵۰۰هزار مسافر تاكسي تجاوز ميكنند.
رويانيان همچنين به تخلفات برخي عابرين پياده اشاره كرد و گفت: برخي عابرين پياده با تخلفات خود، حقوق ساير شهروندان در معابر را تضييع مي كنند.
وي انتخاب مناطق اجراي طرح انضباط اجتماعي در تهران را بر اساس جمع بنديهاي ويژه اعلام كرد و گفت: اگر سيستم هوشمند به وسيله شهرداري راه اندازي شود، شاهد بهبود ۱۰درصدي ترافيكي خواهيم بود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا قرن حاضر را قرن سيستمها و فناوري اطلاعات دانست و گفت: صحيح نيست به شيوه چهار دهه گذشته پليس را با ترافيك سرسام آور درگير كنيم.
رويانيان تاكيد كرد: با استفاده از فناوري اطلاعات بايد نياز به سفر را كاهش دهيم و بر اساس تقاضا، عرضه را كنترل كنيم.
وي در خصوص تردد موتورسيكلتهاي فاقد بيمه نامه گفت: پليس به طور جدي از تردد موتورسيكلتهاي فاقد بيمه جلوگيري خواهد كرد.
رييس پليس راهور ناجا وضعيت دريافت بيمه نامه توسط موتورسيكلت سواران را مطلوب ندانست، اما گفت: در حال حاضر وضعيت موتورسيكلت سواران بهبود يافته است. هر چند در نقطه قابل قبولي قرار ندارند.
رويانيان تاكيد كرد: لازم است موتورسيكلت سواران به صورت جدي به اين نكته توجه داشته باشند كه در صورتي كه تا ۲۰دي ماه نسبت به بيمه موتور سيكلت خود اقدام كنند مشمول تخفيف جريمههاي ديركرد بيمه نخواهند شد.
وي با اشاره به بيمه شدن ۷۰درصد خودروهاي كشور در سال ۸۴برابر اظهارنظر مسوولان سازمان بيمه مركزي گفت: امروز بيش از ۹۵درصد خودروهاي كشور داراي بيمه نامه شخص ثالث هستند و اين نشانگر روح انضباط پذيري و قانونگرايي در مردم است.
دوشنبه 11 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]