تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836996897




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسلمانان عامل بازگشت دين به جامعه تكثرگراي اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مسلمانان عامل بازگشت دين به جامعه تكثرگراي اروپا
خبرگزاري مهر - گروه دين و انديشه: درحالي كه حضور مسلمانان به عنوان عامل بازگشت خداوند ميان جامعه اروپا مورد تصديق مقامات واتيكان قرار گرفته است، پاپ بنديكت شانزدهم در اظهاراتي نسبت به ميسر بودن گفتگوي ديني ابراز ترديد كرد و به دنبال آن واتيكان اين اظهارات را به اشكال مختلف تعديل كرده است. اين در حالي است كه بسياري از رهبران ديني هدف از گفتگوهاي ميان اديان مختلف را برخلاف نقاط افتراق مختلف رسيدن به راه‌هاي همزيستي مسالمت‌آميز مي‌دانند.

اروپا بازگشت خداوند به جامعه را مرهون مسلمانان است

رئيس شوراي پاپي گفتگوي بين‌اديان از مسلمانان براي بازگرداندن خداوند به فضاي عمومي اروپا قدرداني كرد و گفت: مؤمنان اديان مختلف راهي جز سهيم شدن در فرآيند گفتگوي اديان ندارند.

كارينال ژان- لوئي توران رئيس شوراي پاپي گفتگوي بين اديان گفت: در اروپاي امروز بيش از گذشته درباره دين صحبت شده و نوشته مي‌شود و اين امر به خاطر وجود مسلمانان است.

وي طي سخنراني كه متن آن روزنامه آبزرواتوره واتيكان منتشر شده بود گفت: مسلمانان به اقليت چشمگيري در اروپا تشكيل شده و خواستار فضايي براي خداوند در جامعه هستند.

مقامات واتيكان مدتها است كه نسبت به سكولار شدن اروپا ابراز تأسف كرده‌اند؛ اروپايي كه شركت كنندگان در كليساهاي آن در دهه‌هاي اخير به طرز چشمگيري كاهش يافته است.

اين درحالي است كه توران گفت: هيج جامعه‌اي وجود ندارد كه تنها يك دين داشته باشد. ما در جامعه چند ديني و چند فرهنگي زندگي مي‌كنيم و هيچ تمدني بدون دين وجود ندارد.

اظهارات مثبت توران درباره گفتگوي بين اديان به دنبال اظهارات هفته گذشته پاپ منتشر شده است كه هفته پيش در رسانه ها از آن با عنوان كمرنگ شدن علاقه واتيكان به گفتگوي بين ديني ياد شده بود. برخي از رهبران يهودي و مسلمان نسبت به اظهارات پاپ با نگراني واكنش نشان دادند اما واتيكان هرگونه تغيير در اين رابطه را نفي كرد.

بازگشت خداوند ميان مردم فرانسه كشوري كه توران در آن به دنيا آمده به طرز چشمگيري مشاهده مي‌شود، كشوري كه داراي بزرگترين جامعه مسلمان اروپا است و مسئله حجاب زنان مسلمان از يك مسئله كه آن شخصي تلقي مي كرد، به يك گفتمان سياسي تبديل كرد.

توران يادآور شد كه اديان بايد در فرآيند گفتگو سهيم باشند، فرآيندي كه از آن مي‌توان به جستجو براي درك دو موضوع با كمك استدلال و تفسير مشترك از موارد مورد توافق و عدم توافق تعبير كرد.

اين مقام كاتوليك در اظهاراتي كه به نظر مي‌رسد با هدف تبيين و روشن كردن اظهارات بنديكت شانزدهم ايراد شده باشد از ماهيت گفتگوي ديني دفاع كرد.

رئيس شوراي پاپي گفتگوي بين اديان گفت: هر ديني از ماهيت خود برخوردار است اما بايد اين امر را درنظر بگيريم كه خداوند همه جا وجود دارد و در روح افرادي كه در جستجوي صادقانه او هستند نيز حضور دارد. از اين رو گفتگوي ديني تمام افرادي را كه در راه خداوند هستند با يكديگر متحد مي‌كند.

ترديد پاپ نسبت به ميسر بودن گفتگوي بين‌ديني!

پاپ بنديكت در نامه‌اي به يك نويسنده ايتاليايي نسبت به امكان‌پذير بودن گفتگوي بين اديان ابراز ترديد كرده است.

اظهارات پاپ در نامه اي خطاب به مارسلو پيرا سياستمدار راستگراي ايتاليايي منعكس شده كه كتاب اخيرش تحت عنوان " چرا ما بايد خود را مسيحي بناميم" استدلال كرده است كه اروپا بايد به ريشه‌هاي مسيحي خود وفا دار بماند.

اين نامه در روزنامه ايتاليايي كوريره دلاسرا منتشر شده است. پاپ در اين نامه نوشته است كه گفتگوي بين ديني در معناي دقيق كلمه ميسر نيست اما در معناي الهياتي آن گفتگو حقيقي بدون قرار دادن ايمان فرد داخل پرانتز ميسر نمي‌شود. اين درحالي است كه بنديكت شانزدهم افزوده است كه گفتگوي بين فرهنگي كه تبعات فرهنگ ايده‌هاي ديني بنيادين را تعميق كند حائز اهميت است. وي همچنين خواستار مقابله با تبعات فرهنگي تصميم هاي دين محور شده است.

فدريكو لومبادي سخنگوي واتيكان اظهار داشت كه به نظرمي‌ رسد اظهارات پاپ به دنبال علاقه وي به كتاب پيرا ايراد شده است نه براي ترديد نسبت به گفتگوهاي بين ديني مستمر و متعدد واتيكان. وي همچنين گفت كه گفتگوي ديني از اولويتهاي پاپ است. وي در اين دوران از يك مسجد و چند كنيسه ديدار كرده و بدان معنا است كه وي فكر مي‌كند مي‌توان با ديگران وارد گفتگو شد و روابط مثبتي داشت.

در نظر برخي علما، اظهارات پاپ با هدف وارد كردن گفتگوهاي بين ديني از حوزه نظري به حوزه عملي ايراد شده است. جرج ويگل از علماي كاتوليك و شرح حال نويس پاپ ژان پل دوم گفت: وي تلاش مي‌كند گفتگوي اسلام و كاتوليك را از ابرهاي نظري خارج كرده و به مسائل اساسي هدايت كند. ما چگونه مي‌توانيم درباره حقيقت بدانيم و بدانيم چگونه در كنار يكديگر عادلانه زندگي كنيم درحالي كه تفاوتهاي بسياري با هم داريم.

واتيكان اوايل ماه جاري ميلادي با حضور رهبران ديني مسلمان و علماي ديني نشستي با هدف بهبود روابط برگزار كرد. شركت‌كنندگان همايش توافق كردند تروريسم را محكوم كرده و از آزادي ديني حمايت كنند.

بررسي تعهد جهاني مبارزه با ايدز از سوي رهبران ديني و مدني امريكا تعهد جهاني

رهبران ديني و جامعه مدني امروز دوشنبه 11 آذرماه (اول دسامبر) به مناسبت روز جهاني مبارزه ايدز در واشنگتن گردهم جمع شده و خواستار تعهد جهاني براي ممانعت موثر از ابتلا به بيماري و درمان و مراقبت از بيماران آن خواهند شد.

رهبران ديني در واشنگتن دي سي، امريكا گردهم جمع شده و به دنبال آن مراسم نيايش شامگاهي برگزار خواهند كرد. اين گردهمايي با توجه به انتخابات اخير رياست جمهوري در امريكا اميدوار است كه ايالات متحده حقوق بشر عادلانه را در تلاشهاي خود براي ممانعت از شيوع اچ آي وي در پيش گيرد. اين امر به معناي طرح‌ريزي سياستها و برنامه‌هايي براساس شواهد است و نه بر اساس ايدئولوژي.

رهبران هر سه دين توحيدي در واشنگتن در اين مراسم حضور خواهند داشت.

ديدار پاپ از سرزمينهاي اشغالي

سخنگوي واتيكان اعلام كرد: احتمال دارد بنديكت شانزدهم ماه مي سال آينده ميلادي به سرزمينهاي اشغالي فلسطين سفر كند.

بنديكت شانزدهم كه براي سفر به فلسطين ابراز تمايل كرده مدتهاست از سوي رژيم صهيونيستي براي انجام اين سفر دعوت شده اما مناقشه كليسا برسر ماليات و ديگر مسائل و همچنين قديس خواندن پاپ پيوس دوازدهم ، موانع اين سفر بوده اند. آسوشيتدپرس همچنين گزارش داده انتظار مي رود اين سفر همراه با ديداري از سرزمينهاي فلسطين همراه باشد.

فدريكو لومباردي سخنگوي واتيكان اظهار داشت: ارتباطهاي ديپلماتيك در جريان است تا امكان سفر پاپ را فراهم كنيم. لامباردي از اعلام تاريخ خودداري كرد و گفت: ارتباطهاي اين سفر در مراحل مقدماتي است.

مقر پاپ و رژيم صهيونيستي تا سال 1994 روابط ديپلماتيك نداشتند كه اين امر از روابط ميان كاتوليك و يهوديان نشأت گرفته بود كه بخشي از آنها به تصاحب اموال كليسا توسط صهيونيستها، انتظار معافيت ماليات كليسا و اجازه سفر شخصيتهاي ديني مسيحي به نوار غزه مربوط مي شد.

يكي ديگر از نقاط افتراق ميان واتيكان و صهيونيستها شخصيت پاپ پيوس دوازدهم است كه طي سالهاي 1939 و 1958 رهبر كاتوليكهاي جهان و پيش از آن ديپلمات واتيكان در آلمان بود، برسر نقش وي در رابطه با يهوديان جنگ جهاني دوم ديدگاه هاي ضد و نقصي وجود دارد.

سرقت از يك كليسا در فيليپين

سر و دستهاي يك شمايل ديني ساخته شده از عاج در كليساي جامع سنت آنتوني دي پادو كه به نام قديسه اشياي گمشده و مسروقه نام‌گذاري شده در شهر مسبيت فيليپين به سرقت رفت.

اسقف جوئل بيلون از كليساي مسبيت گفت: سرقت دستها و سر اين مجسمه 60 سانتيمتري در مراسم عشاي رباني صبحگاه در كليساي جامع سنت آنتوني دي پادو مشخص شد.

بيلون گفت: سارق يا سارقان از دو مراسم نيايشي شامگاهي كه از قبل برنامه‌ريزي شده بود و تا نيمه شب ادامه داشته سوء‌استفاده كردند. ما براي سارقان دعا مي‌كنيم تا تغيير عقيده داده و بخشهاي به سرقت رفته شده را به ما بازگردانند. چرا كه ما براي جشن سالانه لقاح مقدس در تاريخ هشتم دسامبر( 18 آذر) به اين شمايل نيازمنديم.

مجسمه " لقاح مقدس" از 40 سال پيش در اين كليسا وجود داشته است. مسبيت يكي از فقيرنشين ترين استانهاي كشور فيليپين است. حدود 90 درصد از جمعيت فيليپين را مسيحيان تشكيل داده و 81 درصد از آنها پيرو كليسا كاتوليك روم هستند. 2 درصد از اين جمعيت پروتستان و 11 درصد به كليساي مستقل فيليپين تعلق دارند.

دالايي لاما در دانشگاه سانتاباربارا سخنراني مي‌كند

دانشگاه كاليفرنيا در سانتا باربارا اعلام كرد كه چهاردهمين دالايي لاماي تبت رهبر معنوي بودائيان اين منطقه آخر ماه آوريل سال آتي ميلادي دو سخنراني در اين دانشگاه ايراد مي‌كند.

از آن زمان كه دالايي لاما به عنوان رئيس كرسي مطالعات بوديسم تبتي در دانشگاه كاليفرنيا در سانتا باربارا انتخاب شد اين نخستين سفر وي به اين دانشگاه محسوب مي‌شود. اين دعوت از سوي خوزه كابزون رئيس اول كرسي دالايي لاما و استاد مطالعات ديني در اين دانشگاه صورت گرفته است.

وي گفت: اين فرصت فوق‌العاده‌اي براي اعضاي دانشگاه و جامعه سانتاباربارا است تا از يكي از برجسته ترين آموزگاران بوديسم جهان مطالبي بياموزند.

هنري يانگ رئيس دانشگاه كاليفرنيا در سانتاباربارا نيز ضمن ابراز مسرت از اين فرصت آن را گامي در راه تعميق دانش دانشجويان و اعضاي دانشگاه درباره سنتهاي بوديسم دانست. كالج لترز و ساينس به افتخار اين ديدار مجموعه برنامه‌هايي را مربوط به بوديسم و فرهنگ و تاريخ تبت برگزار مي‌كند. در اين ميان نمايشگاهي از هنرهاي بوديسم، موسيقي اين منطقه هيماليايي و نمايش فيلم نيز برگزار خواهد شد.

دالايي لاما پيشتر در سال 1984 و 1991 و 1997 از اين دانشگاه ديدار كرده بود و حضور وي الهام بخش تأسيس مركز مطالعات فرهنگي تبتي در اين دانشگاه شد.

ممنوعيت استفاده از واژه "الله" براي غيرمسلمانان مالزي

شوراهاي ديني اسلامي از دادگاه فدرال خواستند به استفاده از واژه "الله" از سوي پيروان غيرمسلمان اين كشور و پرونده‌اي كه از سوي محدوده اسقفي كوالالامپور در مالزي عليه دولت اين كشور در جريان قرار گرفته و جامعه سيكها نيز از آن حمايت مي‌كنند رأي منفي بدهد.

شوراهاي ديني هفت ايالت مالزي و انجمن مسلمانان مالزيايي – چيني براي ممنوع اعلام كردن استفاده از واژه " الله " در هفته نامه كاتوليك هرالد به دادگاه فدرال روي آورند.

قانون اساسي مالزي آزادي ديني كامل را براي تمام اديان اين كشور كاملاً تضمين كرده اما براساس حكم وزارت كشور در سال 1986 استفاده از واژه الله در نشريات جوامع غير اسلامي ممنوع شده، اما اين قانون هرگز به طور مداوم پيگيري نشده است.

در آخرين روزهاي سال 2007 مسئله استفاده از واژه " الله " از سوي نشريه كاتوليك هرالد مطرح شد كه وزارت كشور استفاده از اين واژه را در مقالات آن ممنوع و تصديق كرد كه غيرمسلمانان با استفاده از اين واژه به تنش و آشفتگي كشور مي افزايند. اين ممنوعيت حتي توقيف تنها نشريه كاتوليك در اين كشور را در پي داشت.

به دنبال تظاهرت شكل گرفته وزارت كشور حكم خود صرف نظر گرد اما وزير امور اسلامي اين كشور دراين مطئله مداخله كرد و خواستار اجراي قانون سشد.

اسقف اعظم مورفي پاكيام از محدوده اسقفي كوالالامپور دولت را به دادگاه كشيد و روز سه شنبه 5 آذر ماه كاتوليكها به همراه شوراي معابد سيك اين كشور از دادگاه خواستند در اين رابطه تصميم گيري كند.

دادگاه به تاريخ 27 فوريه موكول شد تا قاضي در رابطه با استفاده از واژه " الله " از سوي پيروان اديان غير اسلامي مالزي تصميم گيري كند.

استفاده از انرژي خورشيدي در واتيكان براي حفاظت از محيط زيست
سيستم استفاده از نيروي خورشيدي در چند ساختمان مهم واتيكان و تعهد براي استفاده از انرژي جايگزين براي 20 درصد از نيازهاي آن تا سال 2020 از امروز چهارشنبه 6 آذر ماه به بهره برداري مي‌رسد.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز، سقف سالني در واتيكان كه پاپها ديدارهاي عمومي خود را در آنجا برگزار كرده و كنسرتهاي موسيقي در اين سالن براي آنها اجرا مي شود را با 2400 صفحه فتوولتائيك پوشانده اما اين صفحات از پايين ساختمانها قابل رؤيت نيست و در خط افق واتيكان تغيير ايجاد نمي كند.

اين سيستم جديد با 5 هزار متر مربع مساحت تأمين كننده انرژي مورد نياز اين سالن و چندين سالن اطراف در طول سال است و 300 كيلووات ساعت انرژي در يك سال توليد مي كند.

اين سيستم از سوي يك كمپاني آلماني با عنوان " سولارورلد" اجرا شده و به اين كشور با مساحت 437,062.28 كيلومتر مربع اجازه مي دهد انتشار دي اكسيد كربن خود را حدود 225 هزار كيلوگرم (225 تن) كاهش داده و حدود 80 تن نفت در سال ذخيره كند.

روزنامه واتيكان نوشت كه مقر پاپ درنظر دارد به قدري از اين انرژي قابل احيا استفاده كند كه تا سال 2020 حدود 20 درصد از نياز خود را از آن تأمين كرده و هم راستا با طرحهاي اتحاديه اروپا قرار گيرد.

اين سالن در سال 1971 به احترام معماري كه آن را طراحي كرد پير پائولو نروي نامگذاري شد. اين سالن يكي از مدرنترين ساختمانهاي واتيكان است، درحالي كه بيشتر بناهاي مقر پاپ از قدمت چند قرني برخوردار هستند. ظرفيت اين سالن 10 هزار نفر است .

پاپ بنديكت شانزدهم و سلف وي ژان پل دوم تأكيد بسياري بر مسائل زيست محيطي داشته اند. بنديكت شانزدهم از سال 2005 تاكنون چندين بار حفظ محيط زيست را يادآور شده است.

اديان قابليت مبارزه با تغييرات جوي را دارند

اسقف اعظم سوئد در همايشي كه با حضور رهبران اديان و سياستگذاران مختلف با هدف امضاي "اعلاميه بين اديان اقليمي" برگزار شد، گفت: اديان و سنتها مي‌توانند منبع بزرگ ايمان در تلاشهاي جهاني براي مبارزه با تغييرات جوي باشند.

آندرس ويجريد اسقف اعظم سوئد در همايش دو روزه اي كه با حضور 30 نفر از رهبران اديان مختلف و سياستگذاران در شمال شهر استكهلم برگزار شد گفت: برخي هيئتها به علت رويدادهاي مومبائي در هندوستان و بانكوك در تايلند نتوانستند در اين گردهمايي شركت كنند.

ويجريد گفت اين اعلاميه را در همايش تغييرات جوي سازمان ملل متحد كه قرار است روز دوشنبه 11 آذر ماه در لهستان برگزار شود ارائه مي كند.

جي ان كي موگامبي از كنيا به نمايندگي از شوراي جهاني كليساها در آفريقا گفت: ما اميدواريم اين ديدار فرصتي براي همكاري ميان اديان باشد.

اسقف صوفي كريستنسن از گرينلند كه همواره به عنوان تجلي افزايش تدريجي دماي هوا از آن ياد مي شود اين ديدار را مهم دانست و گفت: همه در قبال زمين مسئوليت دارند، زندگي حائز اهميت است و ما بايد از آن مراقبت كنيم. ما بايد در گرينلند نيز اين اقدامات را جدي تر دنبال كنيم.

چارانجيت آجيت سينگ به عنوان يك سيك و رئيس مركز بين المللي بين اديان در آكسفورد بريتانيا ابراز اميدواري كرد كلمات اين همايش به معناي حقيقي تبديل شوند.

پرفسفور ليو شياوگان از پيروان دائوئيسم كه در حال حاضر استاد مدعو دين در دانشكده پاسفيك سن فرانسيسكو است گفت: محيط زيست با زندگي مردم مرتبط است، رشد سريع اقتصادي در چين يك معضل به دنبال دارد و اين معضل مي تواند براي بسياري از افراد هزينه سنگيني در بر داشته باشد.

حدود 50 سمينار و سخنراني در حاشيه اين همايش با موضوعاتي چون تغييرات جوي و جنگ، محيط زيست پايدار، چگونگي تغيير ديدگاه هاي سنتهاي ديني درباره تغييرات ديني برگزار شد. اين همايش دو روزه از روز جمعه 28 نوامبر ( 8 آذر) آغاز شده و با امضاي " اعلاميه بين اديان اقليمي" توسط رهبران ديني سراسر جهان كه در اين همايش شركت كرده اند خاتمه خواهد يافت و نتيجه آن در همايش تغييرات جوي لهستان كه روز دوشنبه برگزار مي شود ارائه خواهد شد.

تلفن همراه به زندگي معنوي انسان لطمه مي‌زند

سخنگوي واتيكان هشدار داد كه زندگي مدرن زماني براي مردم باقي نمي‌گذارد تا به تعمق درباره ابعاد معنوي خود بپردازند، واتيكان همچنين هشدار داده تلفنهاي همراه و اينترنت براي روح انسان مضر هستند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از سلولار نيوز، فدريكو لامباردي گفت: انسان بدون زندگي معنوي روح خود را از دست مي دهد.

لومباردي كه مدير دفتر مطبوعاتي واتيكان است افزود: امروز مسئله از دست رفتن زندگي معنوي تهديد بزرگي براي انسان بوده و جبران ناپذيرترين بدشانسي انسان است. زندگي داراي بعد معنوي و باطني است و بايد از آن محافظت و آن را تقويت كرد. در عصر تلفن همراه و اينترنت دشوار تر از گذشته است كه انسان از سكوت حمايت كرده و بعد دروني و معنوي زندگي را تقويت كند. اين امر دشوار، اما ضروري است.

رئيس دفتر مطبوعاتي واتيكان استفاده از تلفن همراه و اينترنت را تهديدي بسيار بزرگ دانست و آنها را نقصان غيرقابل جبران توصيف كرد.

كارشناسان از كشف بخشي از جمجمه بودا خبر دادند

باستان‌شناسان در حفاريهاي اخير خود در ويرانه‌هاي معبد چانگان در نانجينگ چين يك معبد باستاني يك هزار ساله بودايي كشف كردند كه برخي از كارشناسان اعتقاد دارند اين معبد دربرگيرنده بخشي از جمجمه بودا است.

براساس گزارش چين ديلي در بعد ازظهر روز 22 نوامبر يك معبد به شكل پاگودا از يك جعبه آهني كه در اتاق مخفي و زيرزميني خرابه‌هاي معبد چانگان بود كشف شد.

اين پاگودا 1/1 متر ارتفاع و 48 سانتيمتر عرض دارد و با استفاده از طلا، نقره، لعاب شيشه رنگي، عقيق، مرواريد، كهربا و شيشه ساخته شده است. چهار شمايل از بودا نيز در هركدام از طرفين اين پاگودا حكاكي شده است و در بدنه اين پاگودا نيز يك گروه از تصاوير بودا قرار دارد. مي‌توان گفت كه حكاكي حدود 100 شمايل روي پاگودايي به اين كوچكي بسيار منحصر به فرد به نظر مي‌رسد.

پيش از اين باستان‌شناسان يك لوح سنگي و سنگ‌نوشته اي كشف كردند كه روي آن نوشته است اين پاگودا دربرگيرنده يك تابوت طلا در پوششي از نقره است و دربرگيرنده بخشي از بدن بنيانگذار آئين بوديسم است.

پرسش اصلي اينجاست كه آيا اين پاگودا به واقع دربرگيرنده آنچه مدعي آن بوده هست يا خير. اسكنهاي مقدماتي وجود دو جعبه آهني در پاگودا را تصديق كرده است. اما تأييد محتويات اين پاگودا به زمان نياز دارد چرا كه بيرون كشيدن اين تابوتهاي طلا و نقره با دشواري همراه خواهند بود.

باستان‌شناسان در ماه آگوست جعبه آهني را كه پاگودا در آن قرار داشت كشف كردند اما بيرون كشيدن پاگودا از آن بيش از 100 روز به طول انجاميد.
 دوشنبه 11 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن