تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826733023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ضرورت جراحي زودهنگام در نوزادان مبتلا به آب سياه مادرزادي


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: ضرورت جراحي زودهنگام در نوزادان مبتلا به آب سياه مادرزادي
جراحي به موقع و زودهنگام، شانس نوزادان مبتلا به آب سياه مادرزادي را براي دستيابي به ديد خوب، افزايش مي دهد.

يك جراح و متخصص بيماري هاي چشم، گلوكوم يا آب سياه مادرزادي را اين گونه تعريف مي كند: در آب سياه مادرزادي نوزادان با نقص در زاويه چشم متولد مي شوند كه اين نقص سبب كندي تخليه طبيعي مايع زلاليه چشم مي شود.

دكتر محمدحسين داوري علائم مشخص گلوكوم مادرزادي را كدورت قرنيه، حساسيت به نور و اشك ريزش زياد عنوان مي كند و مي افزايد: در اين حالت در اكثر موارد چشم نوزاد بزرگ تر از حد عادي است و به طور معمول براي درمان اين بيماري، جراحي توصيه مي شود.

به گفته وي اگر عمل جراحي در اين نوزادان به موقع و زودهنگام انجام شود، شانس نوزاد براي دست يابي به ديد خوب، افزايش مي يابد.

وي در ادامه آب سياه با زاويه باز را شايع ترين نوع گلوكوم بيان مي كند و متذكر مي شود: اگر چه آب سياه با زاويه باز شايع ترين گلوكوم است، برخي افراد به انواع ديگر آن مبتلا مي شوند.

آب سياه با فشار طبيعي يا فشار پايين

وي آب سياه با فشار طبيعي يا فشار پايين را يكي از انواع بيماري ذكر مي كند و ادامه مي دهد: اين نوع از آب سياه در افرادي با فشار طبيعي چشم ديده مي شود كه با وجود فشار طبيعي، عصب بينايي چشم آسيب مي بيند و ديد محيطي كاهش مي يابد.

وي روش هاي درماني اين نوع گلوكوم را شامل درمان هاي دارويي، ليزر درماني و جراحي بيان مي كند و مي گويد: دارو شايع ترين روش درمان گلوكوم در مراحل اوليه بيماري است كه به شكل قطره و قرص وجود دارد.

ليزر درماني نيز بعد از شروع دارو و در صورت كنترل نشدن بيماري انجام مي شود و عمل جراحي نيز هنگامي صورت مي گيرد كه درمان دارويي و جراحي ليزر براي كنترل فشار چشم موثر واقع نشده باشد.

وي تاكيد مي كند: با عمل جراحي گلوكوم، ديد باقي مانده بيمار حفظ مي شود و بهبودي در ديد از دست رفته ايجاد نمي شود حتي ممكن است بينايي بيمار قبل از عمل بهتر از بعد از عمل باشد.

آب سياه زاويه بسته حاد و مزمن

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند آب سياه با زاويه بسته را از ديگر انواع گلوكوم بيان مي كند و مي افزايد: در اين بيماري با توجه به اين كه قسمتي از عنبيه، زاويه را مي بندد، مايع زلاليه راهي براي خروج از زاويه چشم ندارد.به گفته وي، گلوكوم با زاويه بسته به ۲صورت مزمن و حاد ديده مي شود.در نوع مزمن شبيه گلوكوم زاويه باز عصب بينايي در دراز مدت و به طور معمول بدون علامت خاصي آسيب مي بيند.وي اضافه مي كند: ميزان بروز آب سياه با زاويه بسته در نژاد آسيايي و زنان بيشتر و سابقه فاميلي در ميزان بروز اين بيماري موثر است.وي افراد داراي چشم دوربين (عينك با شماره مثبت) را از ديگر گروه هاي در معرض خطر گلوكوم زاويه بسته مزمن مي داند و متذكر مي شود: در اين نوع آب سياه، پس از شروع درمان و كنترل فشار چشم، عمل جراحي انجام مي شود.وي در خصوص گلوكوم زاويه بسته حاد، اظهار مي دارد: بيمار در اين حالت دچار افزايش ناگهاني در فشار چشم مي شود كه ناشي از انسداد ناگهاني بافت مشبك زاويه به وسيله عنبيه است.

وي علائم اين نوع آب سياه را درد شديد، تهوع، استفراغ، وجود هاله رنگي در اطراف اشياي نوراني، قرمزي چشم، مردمك نيمه باز و تاري ديد ذكر مي كند و مي افزايد: اين علائم نشان دهنده يك فوريت پزشكي است.وي با بيان اين كه در اين نوع بيماري، بيمار نياز به درمان سريع براي بهبود جريان مايع دارد، خاطرنشان مي كند: اگر درمان صورت نگيرد فرد در كمتر از يك يا دو روز دچار صدمه شديد عصب و افت شديد ديد مي شود.

وي تاكيد مي كند: به طور معمول با عمل جراحي ليزر البته در صورتي كه به موقع انجام شود، مي توان انسداد ايجاد شده را رفع و بينايي را حفظ كرد.

آب سياه ثانويه

دكتر داوري با اشاره به آب سياه ثانويه به عنوان يكي ديگر از انواع گلوكوم مي گويد: آب سياه ثانويه مي تواند به عنوان عارضه اي از ساير بيماري هاي چشمي مثل آب مرواريد خيلي رسيده صدمه چشمي، تومورها يا التهاب چشمي باشد.

وي به نوع ديگر اين بيماري كه آب سياه رنگدانه اي ناميده مي شود، اشاره مي كند و مي گويد: اين بيماري زماني به وجود مي آيد كه رنگدانه ها از عنبيه آزاد و سبب انسداد بافت مشبك و در نهايت باعث كندي تخليه مايع زلاليه مي شود.وي ادامه مي دهد: يك نوع شديد آب سياه ثانويه، آب سياه ناشي از عروق جديد غير طبيعي است كه در افراد مبتلا به مرض قند، كساني كه دچار انسداد عروق ته چشم شده اند و برخي بيماري هاي ديگر بروز مي كند.

به گفته اين متخصص، افرادي كه داروهاي كورتيكواستروئيدي (براي درمان التهاب هاي چشمي و بيماري هاي ديگر) به مدت طولاني مصرف مي كنند، در آستانه خطر ابتلا به آب سياه مي باشند.وي متذكر مي شود: درمان آب سياه ثانويه با دارو، ليزر و جراحي انجام مي شود.

محافظت از بينايي

دكتر داوري در پاسخ به اين سوال كه چگونه مي توان از بينايي محافظت كرد تصريح مي كند: اگر فرد تحت درمان است بايد داروهاي خود را هر روز و به طور منظم مصرف و براي معاينه به طور مرتب به چشم پزشك مراجعه كند.وي ادامه مي دهد: همچنين افراد فاميل و اشخاصي را كه در آستانه خطر ابتلا به آب سياه قرار دارند بايد راهنمايي كرد تا سالانه يك بار براي معاينه به چشم پزشك مراجعه كنند.

وي افراد در معرض خطر آب سياه را اشخاص بالاي 60 سال، افرادي با نزديك بيني شديد يا كساني كه سابقه فاميلي آب سياه دارند، معرفي مي كند.گلوكوم يا آب سياه مجموعه اي از بيماري هاست كه با آسيب به عصب بينايي مي تواند به نابينايي افراد منجر شود.شروع اين بيماري بدون علامت است و 5/1 تا 2 درصد افراد به گلوكوم مبتلايند .اين در حالي است كه نيمي از آن ها از بيماري خود اطلاع ندارند.

درمان زود هنگام و به موقع، چشم را از كاهش بينايي جدي و نابينايي نجات مي دهد.
 دوشنبه 11 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن