تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840484591




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همايش خشونت در نهاد خانواده برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش خشونت در نهاد خانواده برگزار شد
همايش خشونت در نهاد خانواده امروز - يكشنبه - به مناسبت 25 نوامبر برابر با پنج آذر روز بين المللي مبارزه با حشونت عليه زنان با حضور جمعي از اساتيد دانشگاه در سازمان دفاع از قربانيان خشونت برگزار شد.


به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، نگاهي به خشونت ها عليه زنان و بررسي پيامدها و ارايه راهكارهاي مناسب در جهت كنترل و پيشگيري از اين خشونت ها از اهداف برگزاري همايش است.
دكتر "ليلا بهنام " معاون توانبخشي سازمان دفاع از قربانيات خشونت و دبير اين همايش گفت : گستردگي خشونت سبب شده در بيشتر نقاط جهان اين عامل به عنوان امري عادي و مشروع تلقي شود، زيرا خشونت به خشونت مشروعيت مي بخشد و به عبارت ديگر ناظران خشونت به اندازه اين اشخاص آسيب مي بينند كه اين خود آغاز يادگيري خشونت است .
وي افزود: تا همين اواخر، خشونت وابسته به جنسيت به عنوان يك موضوع خصوصي تلقي مي شد اما اكنون با توجه به رويكرد ارگانيكي به جامعه آشكار شده كه خشونت در نهاد خانواده بي شك سلامت جامعه را نيز به خطر خواهد انداخت .
بهنام گفت: خشونت عليه زنان پديده اي است كه سلامت زنان و تمامي اعضاي خانواده و جامعه را مورد تعرض قرار مي دهد.
دبير همايش به آمار سازمان جهاني بهداشت استناد كرد و گفت : بر اساس آمارهاي اين سازمان، بيماريهاي ناشي از خشونت در كشورهاي توسعه يافته 5/14درصد بيماري ها و در كشورهاي در حال توسعه 2/15درصد بيماري ها را به خود اختصاص مي دهد.
بهنام ادامه داد: پيامدهاي ناشي از خشونت خانگي، فقدان امكان برقراري روابط اجتماعي، فرار از منزل ،خودكشي ،عدم توانايي حضور در جمع ، داشتن تصور منفي از خود، انزواي اجتماعي، ترس ، اضطراب و تداوم و يادگيري خشونت است .
وي، يكي از پيامدهاي اين پديده شوم را افزايش هزينه هاي اقتصادي ،اجتماعي از زواياي بررسي ،آموزش ،پيشگيري و درمان دانست و گفت: خشونت خانگي هزينه هاي بسيار سنگيني را به دوش جامعه مي اندازد.
بهنام در خصوص باورهاي غلطي كه در مورد همسر آزاري وجود دارد و اسباب تقويب اين پديده را فراهم كرده است ، گفت: همسر آزاري ناشي از دست دادن كنترل رفتار ، مختص طبقات اقتصادي ،اجتماعي ،فرهنگي و تحصيلي پايين جامعه است در حاليكه اين پديده در تمامي طبقات مشاهده مي شود و تنها شكل آن متفاوت است .
وي تصريح كرد: همچنين در جامعه باورهاي غلط ديگر در مورد همسرآزاري از جمله اينكه آشكار كردن اين پديده منجر به تقويت آن مي شود و يا همسر آزاران بيماران رواني هستند و هيچ درماني براي آنان مناسب نيست وجود دارد .
معاون توانبخشي سازمان دفاع از قربانيان خشونت گفت : همسر آزاري علاوه بر اثرات سوء بر قرباني ، فرزندان را نيز دچار آسيب هاي جدي مي كند و در واقع يكي از مصاديق كودك آزاري است. كودكي كه نظاره گر خشونت عليه يكي از والدين خود است با والد قرباني همانندسازي كرده و درد و له شدگي قرباني را عميقا حس مي كند و به همان اندازه و گاه بيشتر آسيب مي بيند.
بهنام در پايان گفت : بايد حضور تمامي پناسيل ها اعم از دولتي و خصوصي را در حل اين معضل دردناك جدي بگيريم و آن را باور كنيم زيرا پيشگيري و كنترل خشونت در نهاد خانواده چندان دشوار نيست .
دكتر " نسرين مصفا" مدير ملي طرح گروهي ارتقا حقوق بشر و دسترسي بيشتر به عدالت نيز در اين همايش گفت: خشونت عليه زنان قدمتي تاريخي دارد و واقعيتي تلخ و انكار ناپذير است كه صدمات آن قابل جبران نيست .
وي با بيان اينكه بخش عظيمي از خشونت ها در خانواده رخ مي دهد، گفت :اين خشونت ها كه شامل كتك زدن ، دشنام و ناسزا گويي ، شكنجه دادن ، زجرهاي عاطفي و رواني است ، حقوق بشر را نقض مي كند.
مصفا تصريح كرد: براي كنترل و حذف خشونت عليه زنان نيازمند فرهنگ سازي هستيم و سياست گذاريهاي مناسب براي آموزش خانواده ها، حمايت از محل كار، تدوين قوانين و رهايي از ترس در اين امر ضروري است .
وي به طرح گروهي ارتقا حقوق بشر و دسترسي بيشتر به عدالت اشاره كرد و گفت : اجراي اين طرح كه از سال گذشته در كشور آغاز شده گامي براي كنترل و پيشگيري از خشونت است .
مصفا افزود: بر اساس اين طرح ، گروهي از كارشناسان سازمان دفاع از قربانيات خشونت و روانشناسان به شهرهاي مختلف كشور سفر كرده و با برگزاري كارگاههاي مختلف به مردم در زمينه كنترل و پيشگيري از خشونت در نهاد خانواده آموزش مي دهند.
**قوانين تقويت كننده خشونت جنسيتي اصلاح شود
شركت كنندگان همايش خشونت در نهاد خانواده همچنين با انتشار بيانيه اي بر اصلاح قوانين تقويت كننده خشونت جنسيتي تاكيد كردند.
در اين بيانيه با تاكيد بر رعايت همه حقوق بشر براي حفظ حقوق زنان آمده است : بايد خشونت در نهاد خانواده كه به عنوان يكي از بزرگترين دشوارهاي بهداشت عمومي در جهان است مورد توجه قرار گيرد، براي پيشگيري از خشونت خانگي به عنوان يك اولويت سلامت عمومي تلاش كرد و در تحليل علل و عواقب خشونت خانگي با رويكرد جنسيتي بكوشيم .
شركت كنندگان در اين بيانيه تاكيد كردند: بايد ‌آموزش مهارت هاي زندگي به عنوان يكي از روش هاي موثر در پيشگيري و كنترل خشونت خانگي در راس فعاليت ها قرار گيرد و در جهت تقويت اين نگرش كه خشونت خانگي خشونت در حوزه خصوصي نيست بكوشيم .
در اين بيانيه به نقش موثر سازمان هاي غيردولتي به عنوان يكي از نهادهاي تاثيرگذار در روند مقابله با خشونت خانگي اشاره و از رسانه ها به عنوان عناصر تاثير گذار بر افكار عمومي جهت پيشگيري از رفتارهاي خشونت آميز ياد شده است .
 يکشنبه 10 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 609]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن