واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش ملي كارگروههاي اجرايي جشنواره كارآفرينان برتر، برگزار شد
اقتصاد. وزارت كار. جشنواره كارآفرينان برتر
همايش ملي كارگروههاي اجرايي جشنواره كارآفرينان برتر كشور امروز ( يكشنبه )در مجموعه فرهنگي- ورزشي وزارت كار و امور اجتماعي با حضور معاون توسعه كارآفريني و اشتغال وزارت كار و مديران سازمانهاي كار استان ها، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، نخستين جلسه برگزاري چهارمين جشنواره ملي و استاني كارآفرينان با هدف تصميمسازي و شناخت راهكارهاي موثر براي شناسايي كارآفرينان ملي و استاني و نيز اجراي هرچه بهتر اين جشنواره در ۳۰استان كشور ، برگزار شد.
حميد حاجي عبدالوهاب با اشاره به تقويت بخشهاي غير دولتي گفت:بدون شناسايي نيروهاي توانمندي كه بتوانند نقش موثري در زمينه اقتصادي داشته باشند،به طور يقين نميتوان به اهداف برنامه چهارم رسيد.
وي سپس يادآور شد: در اين جشنواره ۱۹نهاد دولتي وزارت كار را در شناسايي كارآفرينان برتر در سطح استاني و ملي، ياري ميكنند.
معاون وزير كار تصريح كرد: از طريق انتخاب كارآفرينان برتر در سطح استاني و ملي ميتوان به طرحهايي كه موجب اشتغال در كشور ميشوند، كمك كرد.
به گفته وي، سه كار گروه علمي ،اطلاع رساني و تبليغات و اجرايي نيز براي برگزاري اين جشنواره فعاليت خواهند كه كارآفرينان برتر در سه بخش كشاورزي ، خدماتي و صنعت انتخاب خواهند شد.
وي با اشاره به ويژگيهاي كارآفرينان برتر تاكيد كرد: كارآفرينان برتر، كارآفريناني هستند كه با توجه به مزيتهاي منطقهاي انتخاب شده باشند و طرحهاي آنها قابل تبديل ايده به محصول و بكارگيري نيروهاي بالقوه در قالب يك طرح مشاركتي باشند.
عبدالوهاب با اشاره به ويژگيهاي نوآور، تحول آفرين و مشتري مدار كارآفرينان، اضافه كرد: براي گسترش دامنه فعاليت كارآفرينان در نظر داريم كه يكي از شرايط شركت در جشنواره ملي كارآفرينان برتر ، داشتن حداكثر پنج سال فعاليت در عرصه اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي باشد، زيرا
كارآفريناني كه سالهاي متمادي است كه فعاليت ميكنند در جامعه به نحو مطلوبي شناخته شده ،هستند.
وي تصريح كرد: بعد از برگزاري جشنواره نيز به دنبال تشكيل يك تشكل حقوقي با جايگاه حقيقي براي كارآفرينان هستيم و از سوي ديگر آيين نامهاي در دستور كار دولت قرار داده شده كه اميد است تا برگزاري جشنواره، مصوبه آن را داشته باشيم.
وي در ادامه اظهار داشت: طبق اين مصوبه زمينه براي حضور كارآفرينان در قالب يك تشكل در صحنه تصميمگيري ها، فراهم خواهد شد.
به گفته وي، سه كارگروه علمي، اطلاع رساني و تبليغات و اجرايي نيز براي برگزاري اين جشنواره فعاليت خواهند كه كارآفرينان برتر در سه بخش كشاورزي ، خدماتي و صنعت انتخاب خواهند شد.
عبدالوهاب سپس زمان شروع ثبت نام كار آفرينان را ۲۰آبان ماه ۸۷اعلام كرد و افزود: در استانها شوراي برنامه ريزي و هماهنگي به مسئوليت معاونان برنامه ريزي استانداريها در نظر گرفته شده است و علاوه بر اين،طرحهاي ارائه شده از سوي كارآفرينان در كميتههاي علمي و هياتهاي تخصصي بررسي خواهند شد.
وي در مورد تعداد كارآفرينان برتر اين جشنواره نيز گفت: امسال از هر استان، ۹نفر كار آفرين انتخاب شده بودند كه براي سال ۸۸اين تعداد در استانها با توجه به ويژگيهاي آنها از ۹تا ۲۲نفر و در استان تهران و كرج نيز اين تعداد ۳۱نفر خواهد بود.
معاون وزير كار و امور اجتماعي تصريح كرد: در مجموع ۴۰۶كارآفرين از استانها انتخاب خواهند شد كه از اين تعداد ۳۰نفر به عنوان كارآفرينان برتر ملي معرفي ميشوند كه اين تعداد در سال گذشته ۱۲نفر بوده است.
وي انتخاب ۳۰نفر كارآفرين برتر در سطح ملي را در سال ۸۸به سبب سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي در كشور اعلام كرد.
حاجي عبدالوهاب زمان برگزاري جشنواره ملي كارآفرينان برتر را نيز چهارم و پنجم ارديبهشت ماه سال آينده ذكر كرد و افزود: نخستين جشنواره در سطح استانها در آذربايجان شرقي ۲۳آذرماه امسال و آخرين جشنواره نيز در استان تهران ۱۴اسفندماه ۸۷برگزارشد.
معاون وزير كار با بيان اينكه در جشنواره سال آينده فقط به دادن يك لوح و جايزه اكتفا نخواهيم كرد، يادآور شد: با برگزاري اين جشنواره به دنبال تشكيل بانك اطلاعاتي كار آفرينان نيز هستيم و علاوه بر اين پس از برگزاري جشنواره آيين نامههايي نيز نوشته خواهد شد كه زمينه به كارگيري اين افراد در بخشهاي مختلف فراهم شود.
وي تاكيد كرد: اقدام ديگر اين است كه درصدديم تا بعد از برگزاري جشنواره ، كارآفرينان را براي بازديد علمي به شوراي داراي تجربه در زمينه كارآفريني اعزام كنيم و همچنين زمينه براي كمك به كار آفرينان براي تسهيل در سرمايهگذاري آنها فراهم شود.
معاون وزير كار با اشاره به برگزاري كارگاههاي آموزشي در حاشيه اين جشنواره گفت: سايت karafarinanebartar.irنيز اكنون براي ثبت نام كارآفرينان، آماده است.
وي در ادامه با اشاره به فعاليت شركتهاي مشاورهاي توسعه كار آفريني،در اين مورد نيز اظهار داشت : اين شركتها با حضور كارآفرينان رسميت مي يابند و بعد از رسميت پيدا كردن آن ها، كانوني براي كارآفرينان تشكيل خواهد شد.
عبدالوهاب در پايان مهلت ثبت نام براي كارآفرينان را ۳۰آذر ماه ۸۷عنوان كرد و يادآور شد: برآورد شده است كه حداقل شش هزار نفر در سايت مورد نظر ثبت نام كنند كه اين رقم در سال گذشته سه هزار نفر بود.
يك استاد دانشگاه كارآفريني در حاشيه اين سمينار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا گفت: برپايي چهارمين جشنواره كارآفرينان برتر را فرصتي مناسب براي بحث و گفت و گو در خصوص فعالان عرصه توليد و توسعه است .
جواد حامدي افزود: حضور كارآفرينان در جامعه، نشانه پويايي فضاي كسب و كار و فرصتي مناسب براي برنامه ريزان توسعه گرا است .
وي تصريح كرد : شناخت و شناسايي كارآفرينان و تسهيل شرايط اقتصادي ، اجتماعي براي حضور و فعاليت آنان فرصتي راهبردي براي رسيدن به هدفهاي توسعه و تحول اقتصادي است .
وي افزود : به همين علت در صورتي كه از ديد توسعه گرايان و تحول خواهان به انسانهاي خلاق و توانمند جامعه توجه كنيم ،در مييابيم يكي از مهمترين عوامل و عناصر توسعه سريع اقتصادي ،حضور وسيع كارآفرينان در تمام سطوح اقتصادي و اجتماعي است .
حامدي يادآور شد: :برپايي جشنواره كارآفرينان علاوه بر آنكه الگوهاي موثر و خلاقي را در عرصه كارو توليد به جامعه معرفي ميكند ،فضاي اقتصادي ، فرهنگي و اجتماعي جامعه را نيز براي رشد وسيع تر كارآفرينان به خوبي هموار ميسازد .
وي در پايان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا گفت: يكي از مهمترين راههاي انتقال دانش و فناوري ، كارآفرينان هستند و كارآفرينان در هر بخش اقتصادي كه حضور مييابند فضاي توليد ، دانش و فناوري را وسعت ميبخشند و همين موضوع به معني ضرورت حمايت از كارآفريني براي دستيابي به توسعه اقتصادي است .
يکشنبه 10 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]