واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: سازها، همه كوك شده است استقبال مردمي از موسيقي فجر
جام جم آنلاين: بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر اواخر ماه جاري در حالي طنين ساز و آواز خود را در پايتخت مي پراكند كه فروش بليتهاي آن با استقبال خوبي از سوي مردم و دانشجويان روبرو شده است.
اين جشنواره كه يكي از مهمترين رويدادهاي فرهنگي سالانه كشور محسوب مي شود، امسال كوشيده است تا با ارائه نوآوريها و خلق ابتكاراتي در زمينه هاي گوناگون، شوق بيشتري در ميان مردم براي شنيدن موسيقي ايجاد كند.
ميدان دادن به جوانان در عرصه موسيقي پاپ، حضور گروه هاي جديد و گمنام در شاخه هاي مختلف، وجود موسيقيدانان و نوازندگان سرشناس موسيقي اصيل ايراني، شركت فعال گروههاي موسيقي خارجي از جمله از 9 كشور اروپايي، حضور يك تكنواز نوجوان، طنين موسيقي ارامنه و اجراي آثار پژوهشي در دانشگاه تهران از جلوه هاي زيباي جشنواره امسال موسيقي فجر است.
به گفته مسئولان جشنواره، موسيقي فجر آمده است تا نشان دهد مي توان براي موسيقي داخلي ايران نيز برنامه هاي بسياري تدارك ديد و موفق هم بود.
امسال بليت فروشي جشنواره بيست و چهارم با دوره هاي گذشته تغيير كرده و به گفته برخي مراجعين، چنان منظم پيش مي رود كه موجب شگفتي آنها شده است.
فروش بليت جشنواره از روز دوم آذرماه در تهران آغاز شد و با تخفيف ويژه براي گروه هاي خاص از جمله دانشجويان و هنرمندان موسيقي همراه است. اين وضعيت تا 17 آذر به صورت مراجعه مستقيم يا اينترنتي ادامه خواهد يافت تا علاقمندان بتوانند از 19 تا 26 آذر به آواها و نواهاي موسيقي جان دل بسپارند.
ديدن چهره هاي جوان در كنار افرادي سپيدموي و محافل ومباحث گرم آنان در باره موسيقي و سبك هاي آن و نقشي كه نسلهاي كنوني و قبلي در حفظ و ارتقاي آن داشته اند، از ديگر بخشهاي جنبي بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر به شمار مي رود.
در چنين شرايطي، هفته جاري دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران مملو از دانشجويان مشتاقي بود كه براي تهيه بليت هاي بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر مقابل گيشه فروش بليت تجمع كرده بودند تا به استقبال برنامه هاي اين جشنواره بروند.
استقرار يكي از گيشه هاي فروش بليت جشنواره موسيقي امسال در محل دانشكده هنرهاي زيبا موجب شده بود تا جمع كثيري از علاقه مندان به هنر موسيقي در محل فروش حاضر شوند و با بهره مندي از تخفيف هاي 30 تا 50 درصدي در نظر گرفته شده، نسبت به تهيه آن اقدام كنند.
يكي از دانشجويان در باره افزايش علاقه به حضور در اين جشنواره اظهارداشت: من فكر مي كنم حضور گروه هاي پاپ در جشنواره امسال عامل محركي براي استقبال پرشورتر از اين جشنواره به شمار مي آيد.
آرمان نظري با بيان اينكه با حضور گروه هاي پاپ جشنواره مردمي تري را شاهد خواهيم بود، ابراز اميدواري كرد گروه هاي حاضر بتوانند پاسخگوي علاقه مندان به اين رشته از موسيقي باشند.
وي در باره توزيع بليت هاي جشنواره در محل دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران يادآور شد: اقدام خوبي بود كه از سوي مسوولان جشنواره به آن توجه شد و دانشجويان، بويژه علاقه مندان به رشته موسيقي توانستند در اين دو روز خيلي راحت تر از سنوات گذشته نسبت به تهيه بليت اقدام كنند.
"حسين.ع" يكي ديگر از دانشجوياني كه در انتهاي صف طولاني تهيه بليت منتظر ايستاده بود، گفت: اگر متوليان موسيقي كشور بتوانند موانع موجود بر سر راه موسيقي ايران را برطرف كنند راه ورود موسيقي هاي بي محتواي غربي بسته خواهد شد و اقبال مردم به سمت موسيقي هاي داخلي افزايش مي يابد.
سيامك توفيق با تاكيد بر اينكه مردم اشتياق زيادي براي شنيدن موسيقي و صداي هنرمندان داخلي دارند، خاطرنشان كرد: كمي توجه از سوي مسوولان و هزينه در اين بخش مي تواند تاثير بسزايي در جلوگيري از ورود فرهنگ و موسيقي غربي داشته باشد.
عليرضا صباحي دانشجوي ديگر رشته موسيقي نيز درباره جشنواره موسيقي فجر گفت: من هميشه در ايام دهه فجر با حضور در جشنواره موسيقي از برنامه هاي آن استفاده مي كنم.
وي خاطرنشان كرد: جشنواره موسيقي فجر از تنوع زيادي برخوردار است و علاقه مندان به هنر موسيقي مي توانند به راحتي از اين تنوع استفاده كرده و با انتخاب بخش مورد نظر خود از اين امكان به خوبي بهره مند شوند.
برنامه هاي بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر از 19 تا 26 آذرماه در سالنهاي وحدت ، رودكي ، تالار بزرگ كشور ، فرهنگسراي نياوران ،فرهنگسراي هنر (ارسباران) ، مجموعه انقلاب اسلامي (برج آزادي) و خانه هنرمندان به اجرا در خواهد آمد.
يکشنبه 10 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]