تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس كار نيكى انجام دهد ده برابر آن پاداش دارد و از جمله آنها سه روز روزه در هر ماه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862329006




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شيطنت مشكوك جديد گوگل براي كاربران ايراني


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: شيطنت مشكوك جديد گوگل براي كاربران ايراني












admin



يكشنبه، 10 بهمن ماه، 1389
گوگل، موتور جست و جوگر اينترنتی می.گويد بخشی از خدمات خود را برای کاربران ايرانی آزاد کرده است و کاربران در ايران برای نخستين می.توانند سرويس.های نقشه تصويری (Google Earth)، مرورگر کروم (Chrome) و سرويس عکس پيکاسا (Picasa) را دانلود کنند

گوگل دسترسي به نقشه، به اشتراك.گذاري عكس و نرم افزار مرورگر وب را براي اولين بار براي كاربران ايراني امكان.پذير كرد.
گوگل در حال برنامه.ريزي براي ارائه سرويس Google Earth، Picasa و برنامه.هاي كروم با اختلاف اندكي براي در دسترس قرار دادن و دانلود توسط كاربران ايراني است.
نيل مارتين، مدير برنامه.هاي تكميل كارشناسي گوگل در وبلاگ خود نوشت: براي اولين بار ما در حال ارائه سرويس.هاي Google Earth، Picasa و Chrome براي در دسترس قراردادن كاربران ايراني براي دانلود هستيم.





وي همچنين اعلام كرد مردم ايران هم همانند ساير كاربران در سراسر دنيا امكان ارتباط، به اشتراك.گذاري عقايد و يافتن اطلاعات از طريق سرويس.هاي گوگل را خواهند داشت. وي همچنين گفت: ما معتقديم محصولات بيشتر به معني انتخاب بيشتر و دسترسي به امكانات براي كاربران سراسر جهان خواهد بود.
برسی پشت پرده بازشدن خدمات جدید گوگل در ایران در ادامه همین مطلب



آمريکا پيشتر در ماه مارس سال ۲۰۱۰ برخی از محدوديت.ها را در اين زمينه لغو کرده بود.
طبق گزارش وزارت خزانه.داری، با تغيير مقررات مربوط به صادرات نرم.افزار توسط شرکت.های آمريکايی به کشورهای ايران، کوبا و سودان، به شهروندان اين کشورها اجازه داده شده بود که از سرويس.های ارتباط اينترنتی شرکت.های آمريکايی استفاده کنند.

وزارت خزانه.داری آمريکا گفته بود مقررات مربوط به تحريم.ها را به گونه.ای تغيير داده است که شرکت.های آمريکايی مانند مايکروسافت و گوگل بتوانند سرويس.های پيام کوتاه، پست الکترونيکی و شبکه.های اجتماعی خود را در کشورهای ايران، کوبا و سودان ارايه کنند.

شرکت.های آمريکايی مايکروسافت و گوگل در سال ۲۰۰۹ ميلادی با استناد به مقررات تجاری ايالات متحده آمريکا استفاده از سرويس.های ارتباط اينترنتی و چندين سرويس ديگر خود را برای شهروندان کشورهای ايران، سوريه، کوبا و سودان منع کرده بودند.

اما پس از آن، وزارت امور خارجه آمريکا خواستار تغيير مقررات مربوط به صادرات نرم.افزار شده و تاکيد کرده بود، مردم در سراسر جهان بايد بدون هيچ.گونه محدوديتی به اطلاعات دسترسی داشته باشند، «چرا که اين امر در چارچوب منافع ملی ايالات متحده آمريکا نيز هست.»؟؟؟
پشت پرده بازشدن خدمات جدید گوگل در ایران
گوگل كه در جريان ناآراميپشت پرده بازشدن خدمات جدید گوگل در ایران هاي پس از انتخابات در ايران از طريق سرويس هاي مختلف خود اعم از جيميل، گوگل ارث، يوتيوب، بلاگ اسپات تلاش كرده بود به پيشبرد جنگ نرم در ايران كمك كند، حال در اقدامي ديگر اين نيت شوم خود را عيان.تر از گذشته كرده است.
به گزارش فارس گوگل با انتشار بيانيه اي در وبلاگ رسمي خود پس از وارد آوردن اتهامات فراوان به مقامات كشورمان، آنان را به نقض آزادي بيان و محدودكردن مجاري ارتباطي با جهان خارج متهم كرده و از اينكه جمهوري اسلامي به اغتشاش گران و فرصت طلبان اجازه نداده از سرويس هاي گوگل براي سازماندهي اقدامات آشوب طلبانه خود استفاده كنند به شدت اظهار نارضايتي كرده است.
به گفته صاحب نظران، بيانيه گوگل در اين زمينه به گونه اي تنظيم شده كه يادآور بيانيه هاي مطبوعاتي كاخ سفيد بوده و بيشتر به نظر مي رسد توسط سياستمداران تندروي آمريكايي تنظيم شده باشد تا يك شركت فناوري كه در زمينه ارائه خدمات جستجوي اينترنتي فعال است.
در انتهاي اين بيانيه گوگل اعلام كرده از اين پس به كاربران ايراني لطف كرده! و اجازه مي دهد از سرويس هاي مسدود شده اي مانند مرورگر كروم اين شركت، سرويس ايجاد آلبوم عكس پيكاسا و همين طور گوگل ارث استفاده كنند. البته در ادامه هشدار داده شده كه آدرس هاي آي پي متعلق به دولت ايران كماكان امكان استفاده از اين سرويس ها را نخواهند داشت!
در بيانيه ياد شده كه به امضاي نيل مارتين مدير واحد تطبيق صادرات برنامه هاي گوگل رسيده اين اقدام در راستاي افزايش حق انتخاب،آزادي و توانمندي مردم ايران دانسته شده است! صاحب نظران معتقدند تلاش گوگل براي افزايش استفاده از توليداتش در ايران نمي تواند معنايي جز هماهنگي اين شركت فناوري با نيات سياستمداران آمريكايي در جهت سواستفاده از تكنولوژي براي پيشبرد جنگ نرم در ايران داشته باشد.
البته ادعاهاي گوگل در زمينه حمايت از مردم ايران در شرايطي عنوان مي شود كه اين شركت كماكان بسياري از سرويس هاي خود و به خصوص خدمات حساس تر خود را براي استفاده در داخل ايران بلوكه كرده است. به عنوان مثال مي توان به سرويس گوگل كد كه ابزار متنوعي را در اختيار برنامه نويسان قرار مي دهد اشاره كرد. اين سرويس به نشاني code.google.com كماكان براي ايرانيان داخل كشور غيرقابل استفاده است.
گوگل در اقدام خصمانه و مشكوك ديگري بر ضد ايرانيان طي ماههاي اخير ايجاد حساب كاربري جيميل را منوط به دريافت شماره تلفن همراه كرده و در صورتي كه كاربر شماره همراه خود را در اختيار گوگل قرار دهد اعلام مي شود كه شماره هاي ايران براي ايجاد حساب جيمل مورد تاييد نيست.
همين رفتار دوگانه و بلوكه كردن سرويس هاي حساس تر اين شركت نشان مي دهد كه گوگل تا چه اندازه در ادعاهاي خود در مورد ايران صادق است. به نظر مي رسد اقدام ياد شده نوعي ژست سياسي تبليغاتي در جهت ترميم چهره گوگل هم باشد كه بعد از سرقت اطلاعات شخصي كاربران در نقاط مختلف جهان از طريق سرويس نماي خياباني اين شركت به شدت آسيب ديده، اقدامي كه با ادعاهاي گوگل در مورد ضرورت حفاظت از آزادي بيان و توانمندسازي مردم همخواني ندارد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن