واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /اخباركوتاه خارجي صنعت ومعدن/ شكست؛ سرانجام تلاش براي ادغام دوغول معدني جهان تلاش براي افزايش قيمت سنگآهن سبقت نساجان بنگلادشي از همتايان چيني
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنعت و معدن
خبرگزاري فرانسه نوشت: به نظر ميرسد، بعد از كشوقوسهاي فراوان، بحث ادغام دو غول معدني جهان يعني ريوتينتو و بياچپي بيليتون منتفي شده باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بعد از اينكه بياچپي بيليتون مبلغ پيشنهادي خود را براي تصاحب ريوتينتو كاهش داد، مقامات ريوتينتو نيز در بيانيهاي تصريح كردند كه ديگر به پيشنهاد ادغام فكر نكرده و به راه خود ادامه ميدهند.
كارشناسان اظهار كردهاند كه بحران مالي جهاني و كاهش بهاي فلزات معدني نيز در شكست ادغام اين دو شركت موثر بوده است.
از سوي ديگر بسياري از مشتريان مواد معدني از شكست طرح ادغام اين شركت خوشحال شدهاند، زيرا احتمال ميرفت، با ادغام ريوتينتو و بياچپي بيليتون انحصار بخش عمدهاي از مواد معدني كليدي در اختيار اين دو شركت قرار بگيرد.
دولت استراليا نيز از اين واقعيت كه قرارداد ادغام دو شركت به شكست انجاميده است، استقبال كرد.
تلاش براي افزايش قيمت سنگآهن به هر قيمتي!
بزرگترين توليدكننده سنگآهن در جهان اميدوار است كه با كاهشهاي گسترده ظرفيت توليد خود بتواند به افزايش جهاني قيمت اين ماده معدني در جهان كمك كند.
اما در شرايطي كه توليد جهاني فولاد خام با كاهش روبرو شده است، به نظر ميرسد كاهش قيمت سنگآهن نيز ادامه يابد.
به گزارش رويترز، از سوي ديگر با وجود كاهش توليد، سه معدنكار بزرگ جهان در سال جاري قادر به فروش بيش از نيم ميليارد تن سنگ آهن خواهند بود.
سبقت نساجان بنگلادشي از همتايان چيني خود!
خبرگزاري فرانسه در گزارشي نوشت: دردسرهاي به وجود آمده براي صنعت نساجي چين، فرصت مناسبي را براي شكوفايي نساجان بنگلادشي فراهم كرده است.
به گزارش ايسنا، صنعت نساجي و پوشاك بنگلادش عليرغم گسترش دامنه بحران جهاني همچنان به رشد سريع خود ادامه داده و اين در حاليست كه صنعت نساجي چين با مشكلات مختلفي مانند افزايش هزينههاي صادراتي و نيروي كار و مواداوليه روبرو شده است.
بسياري از شركتهاي نساجي چين به دليل كاهش سفارش از سوي مشتريان خود در آمريكا و اروپا اعلام ورشكستگي كردهاند و به حمايت جدي دولت نياز دارند.
اين در حاليست كه صادرات پوشاك توليدي بنگلادش در سال جاري رشد زيادي را نشان ميدهد و به نظر ميرسد كه دستكم در دوره حاضر صنعت پوشاك و نساجي كشور كوچك بنگلادش توانسته است، از نساجان چيني پيشي بگيرد.
صنعت پوشاك سالانه 11 ميليارد دلار به اقتصاد بنگلادش تزريق ميكند.
نساجي حدود 80 درصد از صادرات بنگلادش را به خود اختصاص ميدهد و بيش از 40 درصد از نيروي كار صنعتي بنگلادش نيز در اين حوزه فعاليت ميكنند.
رشد اقتصادي بنگلادش سال گذشته به 6.2 درصد رسيد كه بخش عمدهاي از اين رشد مربوط به رشد صنعت نساجي اين كشور بود.
اضافه پرداخت ماليات يك شركت دخاني!
بزرگترين توليدكننده سيگار در اروپا به دليل اضافه پرداخت، حدود 1.2 ميليارد يورو از ماليات پرداختي خود را پس ميگيرد.
به گزارش ايسنا، دادگاه عالي بريتانيا پس از بررسيهاي انجام شده، به دليل اينكه شركت بريتيش امريكن توباكو (BAT) بيش از ماليات خود پرداخت كرده است، راي به عودت 1.2 ميليارد يورو از ماليات پرداختي به اين شركت را صادر كرد.
اين در حاليست كه مسوولان شركت دخاني بريتيش امريكن توباكو پيش از اين اعلام كرده بودند كه اگر رسيدگي به پرونده مالياتي آنها به دادگاه عدالت اروپا يا دادگاه دادخواهي بريتانيا كشانده ميشد، كار رسيدگي دستكم 4 سال به طول ميانجاميد.
به گزارش بيبيسي، بر اساس گزارش اوليهاي كه هفته جاري از بودجه بريتانيا منتشر شد، اين كشور حق ندارد، از شركتهاي بريتانيايي كه در خارج از اين كشور سودآوري ميكنند، ماليات دريافت كند.
مخالفت با قانون جديد ايمني معادن در آفريقاي جنوبي
قانون جديد ايمني معادن آفريقاي جنوبي بر خلاف قانون اساسي، اصول كارشناسي و مديريتي است.
به گزارش ايسنا، گروههاي معدنكاري فعال در آفريقاي جنوبي با اعلام اين مطلب توضيح دادند كه قانون جديد ايمني معادن جريمههاي غيرمعقولي را براي مجازات صاحبان معادن داراي حوادث جاني در نظر گرفته است.
اين در حاليست كه آفريقاي جنوبي اولين توليدكننده پلاتين و دومين توليدكننده بزرگ طلا در جهان به شمار ميرود و وقوع بسياري از حوادث معدني به دليل حجم بالاي توليد عملا اجتنابناپذير است.
در سال جاري تاكنون 150 معدنكار در معادن زيرزميني جان خود را از دست دادهاند.
سال گذشته نيز در مجموع 221 معدنكار جان خود را در آفريقاي جنوبي از دست دادند كه اين تعداد در سال 2006 حدود 200 نفر اعلام شده بود.
به گزارش رويترز، آفريقاي جنوبي داراي عميقترين معادن در جهان است.
كاهش سود سالانه چهارمين شركت بزرگ تنباكوي جهان
چهارمين شركت بزرگ تنباكوي جهان اعلام كرد كه سود سالانهاش با كاهش 53 درصدي روبرو شده است.
به گزارش ايسنا، گروه بريتانيايي امپريال توباكو علت افت بيسابقه سودآوري خود را در سال جاري هزينه مربوط به خريد رقيب فرانسوي-اسپانيايي خود يعني شركت آلتاديس در ژانويه اعلام كرده است.
هرچند اين شركت فعال در صنعت دخانيات اعلام كرده است كه به دليل رشد بازار در كشورهاي در حال توسعه درآمد اين شركت 67 درصد افزايش يافته است.
سود خالص امپريال توباكو طي 12 ماهه منتهي به 30 سپتامبر سال جاري به 428 ميليون پوند كاهش يافت كه اين ميزان در مدت مشابه سال قبل 905 ميليون پوند اعلام شده بود.
به گزارش آسوشيتدپرس، از سوي ديگر به دليل افزايش فروش در بازار اروپاي شرقي، آفريقا و خاورميانه درآمد اين شركت صنعتي با 67 درصد افزايش به 20.5 ميليارد پوند رسيد.
انتهاي پيام
شنبه 9 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]