واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: نمايهتحليل جايگاه برند در سومين كنفرانس بينالمللي برند
گروه بازرگاني- سومين كنفرانس بينالمللي برند، در تاريخ 22 و 23 آبانماه و به همت دبيرخانه دائمي كنفرانس بينالمللي برند، با حضور اساتيد برجسته دنيا در اين زمينه، در سالن همايشهاي صداوسيما برگزار شد كه مورد استقبال بسياري از مديران برجسته صنايع و بازرگاني، شركتها و كارخانههاي توليدي قرار گرفت.
دكتر مهدي غضنفري، معاون وزير بازرگاني در توسعه روابط اقتصادي و رييسكل سازمان توسعه و تجارت ايران، دكتر احمد اميرشاهي، دبير علمي سومين كنفرانس بينالمللي برند و عضو هياتعلمي دانشگاه الزهرا (س)، پروفسور Erich Joachimsthaler مدير و موسس شركت ويوالدي، پروفسور David Arnold از دانشكده بازرگاني دانشگاه هاروارد، Marian Roll نويسنده كتاب استراتژي برندهاي آسيايي، Markus Zinnbauer مدير پروژههاي مشاور، Juergen Benkovich از جمله اساتيد حاضر در اين كنفرانس بودند.
مهدي غضنفري، از جمله سخنرانان حاضر در كنفرانس، در سخنان خود اظهار كرد: برند نقش بسيار مهمي در ايجاد و حفظ عملكرد مالي كسبوكار ايفا ميكند و با توجه به سطح بالاي رقابت در بازار، يك برند قوي به شركت كمك ميكند تا خود را در بازار متمايز سازد و بيان كند كه چرا محصولات يا خدماتش قابليت برآورده ساختن نيازهاي مشتريان را به صورت منحصربهفرد دارد. وي همچنين از خدمات وسيع دبيرخانه كنفرانس بينالمللي برند كه با حمايت سازمان توسعه و تجارت و وزارت صنايع و معادن ارائه شده است، نام برد كه از جمله آنها ميتوان به نشر مجله برند به عنوان نخستين نشريه تخصصي در زمينه برند – ارزيابي برندهاي برتر براي نخستين بار در ايران، ايجاد برندهاي ملي براي تشكلهاي صادراتي با محصولات مزيتدار و برگزاري دوره مديريت استراتژي برند و ... اشاره كرد.
دبيرخانه كنفرانس برند طي تفاهمنامهاي با سازمان توسعه و تجارت، براي نخستين بار برندهاي برتر را ارزيابي ميكند كه منجر به ترغيب شركتها در رفع نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت برندهايشان ميشود.
در بخش ديگر كنفرانس، ميراحمد اميرشاهي، درخصوص ارزش برند در ايران اظهار كرد: شركتها بايد فهم كاملي از ديدگاه و نحوه رفتار مشتريانشان داشته باشند و ديدگاه مشتريان درباره (معادله قيمت / ارزش) را به دقت زير نظر بگيرند. در اين زمينه، بازاريابها وظيفه دارند كه درباره ارزش برند خود با بازار هدف شركت، ارتباط برقرار كنند.
شركتهايي كه به دنبال فروش كوتاهمدت خود هستند، از توجه به مشتريان عمده و آنچه براي آنها مهم است، غافل ميشوند.
دبير علمي كنفرانس افزود: مديران به اين نتيجه رسيدهاند كه بهترين نوع وفاداري، وفاداري به قيمت يا وفاداري به خريد ارزان نيست، بلكه وفاداري به برند است. سود سهام سرمايهگذاران در شركتهايي كه برند قوي دارند بيشتر از ساير شركتها است و قدرت و ارزش يك برند با افزايش تعداد نفراتي كه از وجود آن آگاهي دارند، از آن پيروي ميكنند و به آن اعتماد دارند بيشتر ميشود. مديريت برند، در حقيقت، به دست آوردن قدرت از راه هر چه بيشتر شناساندن مفهوم برند و پذيرفته شدن و به اشتراك گذاردن آن با ديگران است.
در پايان پيروز ملكزاده، دبير كنفرانس بينالمللي برند، اظهار اميدواري كرد كه شركتهاي ايراني بتوانند با آموزههاي اين كنفرانس و حساسيتي كه در آنها ايجاد خواهد شد، با برندهاي خارجي فعال در بازار داخلي، كوس رقابت بزنند و در بازارهاي منطقهاي و جهاني، بيش از پيش توفيق به دست آورند.
جايگاهسازي برند در ايران، ارتباطات بازاريابي، برندسازي و سبد دارايي برند از ديگر مباحث مطرح شده در اين كنفرانس بودند.
جمعه 8 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]