واضح آرشیو وب فارسی:فارس: «شانپن» در هاوانا با «رائول كاسترو» گفتوگو كرد
خبرگزاري فارس: «رائول كاسترو» سكوت خود را به درخواست «شان پن» شكست و در هاوانا، در يك گفتوگوي چندساعته با وي شركت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رائول كاسترو در يك مصاحبه كه ديروز منتشر شد گفت: علاقمند به ديدار با باراك اوباما رئيس جمهور رنگين پوست آمريكاست، اما آن چه كه اين مصاحبه سياسي را تبديل به يك خبر داغ هنري كرده اين است كه رائول كاسترو اين گفتوگو را با شان پن بازيگر جنجالي و اسكار گرفته سينما انجام داده است.
بنا بر اين گزارش، «رائول كاسترو» برادر كوچك «فيدل كاسترو» كه از زمان جانشينياش به عنوان رئيس جمهور و رهبر كوبا، خود كم تن به مصاحبه داده است، سكوت خود را به درخواست شان پن شكست و در يك گفتوگوي چندساعته با وي شركت و درباره مسائل مختلف داخلي و بينالمللي با وي صحبت كرد.
بنا بر اين گزارش، اين مصاحبه در حالي در شهر هاوانا پايتخت كوبا صورت گرفت كه نشريات داخلي، متن مطلبي را كه پن درباره كاسترو نوشته بودند، در سطح وسيعي منتشر كردند. مقاله پن در شماره 15 دسامبر مجله «نيشن» بهچاپ رسيد.
پن در گفتوگو با كاسترو، اين پرسش را مطرح كرد كه آيا او تمايلي به ديدار با اوباما در واشنگتن دارد يا خير؟ و كاسترو جواب داد: اين سؤالي است كه بايد دربارهاش فكر كند.
در عين حال وي اين طور اظهارنظر كرد كه شايد چندان جالب نباشد كه رهبران دو كشور براي ديدار يكديگر به كشور طرف مقابل سفر كنند.
وي خليج گوانتانامو را محل خوبي براي يك چنين ديدار احتمالي پيشنهاد كرد. وي رسما به شان پن گفت: ما بايد يكديگر را ملاقات كنيم و شروع به حل مشكلاتمان بكنيم. در پايان اين ديدار هم ميتوانيم هديهاي به رئيس جمهور بدهيم.
اين اولين بار نيست كه شان پن به عنوان روزنامهنگار به يكي از كشورهاي در حال رشد جهان كه با آمريكا درگيري دارد، سفر ميكند.
وي تا به حال چند بار به ونزوئلا سفر كرده و ديدارهايي با هوگو چاوز رئيس جمهور آن داشته است.
او كه دوستي صميمي با چاوز دارد، ماه گذشته در ونزوئلا بود.
پن يك بار هم به عنوان خبرنگار آزاد به ايران سفر كرد تا گزارشي درباره وضعيت انتخابات رياست جمهوري ايران تهيه كند. اين بازيگر كه براي «رودخانه مرموز» كلنيت استيوود اسكار بهترين بازيگر مرد را دريافت كرده، از سالها قبل مخالف توليد سلاحهاي اتمي بود و با لشكركشي آمريكا به عراق و افغانستان مخالفت كرد.
وي حتي هنگام دريافت جايزه اسكار خود كه همزمان با حمله آمريكا به عراق بود گفت نيروهاي آمريكايي در كشور عراق سلاح كشتار جمعي پيدا نكردند، اين در حالي بود كه دولت بوش به بهانه كشف سلاحهاي كشتار جمعي رژيم صدام به اين كشور حمله كرده بود.
شان پن كه در كنار بازيگري فعاليت كارگرداني هم ميكند، مدتي قبل «در دل طبيعت وحشي» را در مقام كارگردان روي پرده سينماها داشت كه قصهاش را از يك ماجراي واقعي گرفته بود. مضمون فيلم درباره سفر يك جوان طرفدار محيط زيست بود كه زندگي در شهرداريها و راهي طبيعت وحشي ميشود. فيلم با وجود تحسين زياد منتقدين، در گيشه نمايش فروش موفقي نداشت.
انتهاي پيام/ا
جمعه 8 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]