واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ: اجراي طرح «زوج و فرد» يك ساعت افزايش يافت
خبرگزاري فارس: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از افزايش مجدد و يك ساعته اجراي طرح زوج و فرد در پايتخت خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس سرهنگ سيد هادي هاشمي در نشست خبري امروز كه با حضور خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به تغيير يك ساعته ساعت رسمي كشور گفت: «با توجه به تحليل ترافيك در تهران، پيش از اين يك ساعت از اجراي طرح «زوج و فرد» كم شده و از ساعت 19 به 18 كاهش يافته بود، اما پس از بررسيهاي انجام شده و افزايش طول پيك ترافيك در شامگاه و محدود بودن ظرفيت معابر شهر تهران به اين نتيجه رسيديم كه زمان طرح زوج و فرد به ساعت 19 افزايش يابد.
هاشمي در ادامه با اشاره به اينكه اين افزايش زمان طرح به منظور كاهش ترافيك معابر شهر تهران انجام ميشود، گفت: از روز شنبه طرح زوج و فرد از ساعت 30:6 دقيقه صبح آغاز و در ساعت 19 به پايان ميرسد. همچنين طرح ترافيك نيز از ساعت 30:6 صبح آغاز و تا ساعت 17 ادامه خواهد داشت.
رئيس راهور تهران، با اعلام اينكه معابر تهران گنجايش حجم بالاي اين تعداد خودرو را ندارد، گفت: با توجه به تردد 4 برابري خودروها با سرعت 30 كيلومتري در معابر شهر، شاهد كندي ترافيك هستيم و كوچكترين حادثهاي ترافيك را مختل ميكند.
وي يكي از خط مشيهاي ناجا را مديريت بر ترافيك شهرها و جادهها از طريق نرم افزاري و ITS عنوان و اظهار داشت: امكانات فعلي پاسخگو نيست و نميتوانيم در تمامي معابر و تقاطعها حضور فعال داشته باشيم.بر اساس هماهنگي انجام شده با شهرداري تهران تمامي بزرگراههاي پايتخت تا پايان سال مجهز به دوربينهاي كنترل سرعت ميشوند.
هاشمي گفت: براي حضور فعال در تمامي معابر بايد نيروهايمان 4 برابر شود، كه اين مشكل با دستور فرمانده ناجا مبني بر استفاده از توان و استعداد ساير واحدهاي انتظامي برطرف ميشود.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با اشاره به برگزاري طرح انضباط اجتماعي افزود: از روز يكشنبه 10 آذر ، طرح انضباط اجتماعي در عبور و مرور را در منطقه 3 راهنمايي و رانندگي، حدفاصل ميدان ونك، بزگراه حقاني، پارك وي، آفريقا و... برگزار خواهيم كرد. در اين منطقه به دليل دسترسي به شبكه بزرگراهي شهر، در ساعات پاياني شب شاهد سرعت غيرمجاز رانندگان خودروها هستيم. از مقدورات و نيروي انساني ديگر يگانهاي ناجا به ويژه يگان پليس امنيت، پليس امداد، يگان ويژه، پليس پيشگيري و ديگر يگانها در اين طرح استفاده خواهيم كرد.
وي درباره مصاديق طرح انضباط اجتماعي گفت: عبور از چراغ قرمز، ورود به خيابانهاي يك طرفه، نبستن كمربند ايمني،توقف در حاشيه خيابانها و بزرگراهها، توقف در پيادهروها و ... از تخلفاتي است كه با برخورد قاطع و جدي پليس مواجه ميشود.
رئيس راهور تهران از تشديد برخورد با موتورسواران متخلف خبر داد و اظهار داشت: موتور سيكلتها يكي از دغدغههاي راهنمايي و رانندگي است، به دليل عدم پوشش حفاظتي مناسب موتور سيكلتسوران، در تصادفات و سوانح بسيار آسيب پذير هستند.
وي گفت: نداشتن كلاه ايمني،حركت در پيادهرو، عبور از چراغ قرمز،حركات آكروباتيك، عبور از خطوط ويژه اتوبوس و خيابانهاي ورود ممنوع، از تخلفاتي است كه موتورسواران مرتكب ميشوند و در طرح انضباط اجتماعي با اين تخلفات برخورد جدي خواهيم كرد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر عدم برخورد جدي با موتورسيكلتها و مقطعي بودن طرح ها گفت: اميدواريم موتورسيكلتها هم قانونمندتر شوند، برخورد با موتور سيكلتها مقطعي نيست و طرحهايمان در اين زمينه هيچگاه متوقف نميشوند، به طور ميانگين در طي سال 4 هزار موتور سيكلت توقيف ميشود و حدود 12 هزار موتور سيكلت نيز در پاركينگها متوقف شده اند. گاهي مجبوريم تمركزمان را در يك مسئله و مكان خاص بيشتر كنيم.
هاشمي از شهروندان تهراني خواست تا بر اساس قوانين و مقرارت رانندگي كنند و اظهار داشت: اكثر تخلفات مربوط به سرعت غير مجاز در ساعات پاياني شب و نيمه شبهاست، تاكنون به وسيله دوربينهاي مخصوص در بزرگراه نيايش، با خودروهاي متخلف برخورد كردهايم، رانندگي با سرعت 207 كيلومتر بر ساعت بيشترين سرعت غير مجازي است كه اخيرا ثبت شده است.
وي در ادامه گفت:اگر سرعت خودرو بيش از 120 كيلومتر باشد، جريمه خواهد شد و اگر از 140 كيلومتر تجاوز كند، خودرو توقيف شده و راننده تحت آزمايشهاي روحي و رواني قرار ميگيرد. رانندگان تا تاييديه سلامت روحي و رواني لازم را دريافت نكنند، حق رانندگي ندارند. در حال حاضر رانندگاني را به روانپزشك معرفي كردهايم كه بايد تا 6 ماه تحت نظر پزشك باشند و گواهينامه اين افراد توقيف است.
هاشمي با ارائه آمار هاي 8 ماه گذشته گفت: طي 8 ماه گذشته 98 هزار و 839 دستگاه موتور سيكلت توقيف شده است، همچنين 109 هزار و 207 دستگاه خودرو نيز طي اين مدت توقيف شده كه در مجموع 208 هزار دستگاه خودرو و موتور سيكلت را توقيف كردهايم اين روند نسبت به مدت مشابه سال گذشته 35 درصد رشد داشته است كه جاي تامل دارد.
هاشمي همچنين با ارائه آماري از اعمال قانون انجام شده طي 7 ماه گذشته افزود: طي 7 ماه گذشته، 4 ميليون و 670هزار و 886 فقره اعمال قانون داشتهايم كه يك ميليون و 154 هزار و 774 فقره آن به دليل عدم استفاده از كمربند ايمني، 269 هزار و 648 فقره مربوط به كلاه ايمني و 135 هزار و 584 فقره هم مربوط به توقف دوبله است.
هاشمي گفت: نبستن كمربند ايمني نسبت به سال گذشته رشد 2/2 درصدي را نشان ميدهد، همچنين عدم استفاده از كلاه ايمني نيز 3/27 درصد رشد داشته است. در مجموع تخلفات نسبت به سال گذشته ، 24 درصد افزايش داشته كه اصلا مناسب نيست و پيام خوبي ندارد.
فرمانده راهور تهران در پاسخ به سؤالي درباره ترافيك شديد چند روز گذشته در اطراف نمايشگاه بين المللي گفت: به دليل استقبال از برخي نمايشگاهها، مشكل ترافيك در بزرگراه چمران تشديد ميشود. بالاي 20 هزار خودرو به نمايشگاه مراجعه ميكنند كه با توجه به ظرفيت محدود پاركينگ نمايشگاه كه فقط گنجايش 2400 دستگاه خودرو را دارد، رانندگان خودروها را در كنار بزرگراه پارك ميكنند، همچنين افرادي كه با خودروهاي عمومي به نمايشگاه مراجعه ميكنند ، زمان بازگشت به دليل نبود پايانه مسافربري و ساماندهي مناسب، خطوط اول و دوم بزگراه را اشغال ميكنند و براي تردد خودروها مشكل ايجاد ميشود، از سوي ديگر تاكسيها نيز به دليل ترافيك بالا و به صرفه نبودن به نمايشگاه نميآيند و اين مسئله در تشديد ترافيك مؤثر است. در اين شرايط ترافيك به ديگر بزرگراه نيز منتقل شده و قفل ميشود.
هاشمي با تاكيد بر اينكه از اين به بعد هيچ مسئوليتي را درقبال برگزاري نمايشگاه در اين منطقه برعهده نمي گيريم، اظهار داشت: به برگزاري نمايشگاه در اين مكان معترضيم زيرا شرايط فعلي پاسخگوي حمل و نقل شهروندان نيست، بايد امكانات لازم در اين زمينه مهيا شود، با احداث پاركينگ و پايانه مسافربري مشكلات كمتر خواهد شد. در همين ترافيك اخير در اطراف نمايشگاه، حدود 100 خودرو به دليل نقص فني و تمام شدن كلاچ متوقف شده بودند كه در تشديد ترافيك تاثير داشت. براي حل اين مشكل با شهرداري تهران، وزارت بازرگاني و وزرات كشور مكاتبه كردهايم.
وي در پاسخ به سؤال ديگري درباره تالار وزرات كشور و برگزاري همايشها در اين تالار و ترافيك آن گفت: تالار 4 هزار نفري وزارت كشور، به دليل موقعيت جغرافيايي و مكاني براي بسياري از همايشها مناسب تشخيص داده ميشود،اما به دليل نبود پاركينگ مشكلات ترافيكي را موجب ميشود. اگر در هر همايش 2500 خودرو بخواهند در اطراف اين تالار توقف كنند، با توجه به ميانگين 5 متري طول هر خودرو، 13 كيلومتر، از طول خيابانهاي اطراف تالار توسط اين خودروها اشغال ميشود، البته با احتساب فاصله 2 متري هر خودور هنگام پارك اين ميزان به 15 كيلومتر افزايش مييابد.
هاشمي در ادامه گفت: اين خودروها به كوچهها، خيابانها و معابر اطراف وزارت كشور سرازير شده و باعث زمين گير شدن ساكنان اين منطقه ميشوند و باعث كند شدن ترافيك در خيابان فاطمي، وليعصر، حجاب، كارگر و خيابانهاي شهيد بهشتي و شهيد مطهري ميشود. نيروهاي راهور مجبورند تا نيمههاي شب در خيابانهاي اطراف تالار حضور داشته باشند و درگير ترافيك پيچيده اين مسيرها شوند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ تاكيد كرد: مهندسي ترافيك و مديريت بر تقاضاي سفر بايد در نظام شهرسازي و مديريت شهر جايگاه مهمي داشته باشد.
انتهاي پيام/
پنجشنبه 7 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]