تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850336620




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جامعه - تكليف طرح جامع ترافيك تهران تا دي‌ماه مشخص مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: جامعه - تكليف طرح جامع ترافيك تهران تا دي‌ماه مشخص مي‌شود


جامعه - تكليف طرح جامع ترافيك تهران تا دي‌ماه مشخص مي‌شود

طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران روز سه‌شنبه در شوراي‌عالي ترافيك كشور مطرح و مقرر شد؛ كميته كارشناسي شوراي‌عالي ترافيك، اين طرح را بررسي و حداكثر تا پايان آذرماه نتيجه را به شورا ارائه كند و شورا نيز در اولين هفته دي‌ماه با حضور وزير كشور و شهردار تهران طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك پايتخت را تعيين تكليف كند.

به گزارش ايسنا مهندس بوربور، معاون عمراني وزير كشور و رئيس شوراي‌عالي ترافيك كشور در هفتادوچهارمين جلسه اين شورا با اشاره به اينكه ترافيك تهران همه را مشغول كرده و هم‌اكنون در دولت و مجلس عزمي جدي براي رفع آن وجود دارد، گفت: متاسفانه عمر مردم در ترافيك پيچيده شده است. وي افزود: حل مشكل ترافيك كار يك نفر نيست و همه بايد با هم در اين زمينه مشاركت كنند.
معاون عمراني وزير كشور با اشاره به سابقه طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران گفت: اين طرح كه توسط شهرداري تهران تصويب شده، پس از تصويب شوراي شهر تهران حدود يك‌ماه قبل و زمان وزارت «كردان» به وزارت كشور ارائه شد و كليات اين طرح حدود دو هفته قبل در اختيار شوراي‌عالي ترافيك كشور قرار گرفت. وي افزود: هشت جلد علاوه بر كليات اين گزارش نيز حدود ساعت 15 روز گذشته در اختيار شوراي‌عالي ترافيك قرار گرفت و از اعضاي شورا خواستيم در جلسه اضطراري صبح اين طرح را بررسي كنند. در ادامه اين گزارش مهندس عراقي، نماينده شركت مطالعات جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك شهر تهران كه مشاور تهيه‌كننده اين طرح بود به اعلام جزئيات طرح حمل‌ونقل و ترافيك پايتخت پرداخت و گفت: مهم‌ترين پارامتر تاثيرگذار در سفرها، «جمعيت» است كه آمارها نشان مي‌دهد طي سال‌هاي 1335 تا 1385 جمعيت تهران با 500 درصد رشد مواجه بوده است. وي با اشاره به اينكه در شهر تهران پيك ترافيك صبحگاهي متراكم و بعدازظهرها پراكنده است، افزود: آمارها نشان مي‌دهد در سال 86 روزانه 15 ميليون سفر و 19 جابه‌جايي در تهران صورت گرفته و سفرهاي شخصي با 3/42 درصد بيشترين سفرهاي روزانه را به خود اختصاص مي‌دهد، پس از آن سفرهاي نيمه‌عمومي با 5/31 درصد، عمومي 6/25 درصد و ساير سفرها با 6/0 درصد بوده است.
وي با اشاره به اينكه در طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران، محدوده بررسي استان تهران در نظر گرفته شده است، گفت: طبق قانون بايد سهم سفرهاي عمومي به 75 درصد افزايش يابد. عراقي با اشاره به اينكه در حال حاضر روزانه سه ميليون و 384 هزار سفر با سيستم حمل‌و‌نقل عمومي در تهران انجام مي‌شود، گفت: در افق طرح اين رقم 9 ميليون و 900 هزار سفر ديده شده، از سوي ديگر تعداد سفرهاي شخصي كه هم‌اكنون شش ميليون و 340 هزار سفر روزانه است بايد به چهار ميليون و 500 هزار سفر و سفرهاي نيمه‌عمومي نيز از چهار ميليون و 750 هزار سفر بايد به سه ميليون و 600 هزار سفر در سال 1404 كاهش يابد. وي ادامه داد: طي سال هاي 1387 تا 1404 يعني يك دوره 18 ساله بايد 400 كيلومتر خط قطار شهري احداث شود كه بدين ترتيب سالانه بايد 22 كيلومتر خط قطار شهري ساخته شود. عراقي به شبكه اتوبوسراني در پايان طرح جامع ترافيك تهران اشاره كرد و گفت: بر اين اساس تهران بايد 410 خط اتوبوسراني به طول سه هزار و 800 كيلومتر با 11 هزار ناوگان مجهز شود.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر خطوط ويژه دوطرفه اتوبوسراني 28 كيلومتر و خطوط يكطرفه 53 كيلومتر است، افزود: 114 كيلومتر ديگر خط ويژه براي اتوبوسراني بايد تا افق 1404 احداث شود كه بدين ترتيب طول شبكه اتوبوسراني پايتخت 195 كيلومتر خواهد شد. از سوي ديگر 10 خط اتوبوس تندرو در تهران احداث مي‌شود.
نماينده شركت مطالعات جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك شهر تهران با اشاره به اينكه در افق طرح، ديگر ميني‌بوس‌ها داخل تهران تردد نكرده و تنها حاشيه پايتخت را پوشش مي‌دهند، افزود: بدين‌ترتيب 58 خط ميني‌بوسراني به طول يك‌هزار و 200 كيلومتر با چهار هزار و 500 دستگاه ميني‌بوس در تهران فعال خواهد بود. نماينده شركت مطالعات جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك شهر تهران به شبكه معابر تهران اشاره كرد و گفت: براساس پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته طول كل معابر تهران بايد با 203 كيلومتر افزايش تا سال 1404 به دو هزار و 934 كيلومتر برسد كه از اين ميزان 115 كيلومتر بزرگراه خواهد بود. وي با اشاره به اينكه 15 پايانه در افق طرح براي تهران در نظر گرفته شده است، افزود: در بخش پاركينگ نيز پيش‌بيني مي‌شود ميزان عرضه 9 ميليون و 750 هزار فضاي پارك باشد كه ميزان تقاضا 10 ميليون و 300 هزار فضاي پارك خواهد بود كه بدين‌ترتيب در افق طرح با 413 هزار كمبود فضاي پارك مواجه مي‌شويم.
نماينده شركت مطالعات جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك شهر تهران با اشاره به اينكه تعداد ايستگاه‌هاي سنجش آلودگي هواي تهران به 48 ايستگاه و سنجش صدا نيز به 68 ايستگاه افزايش مي‌يابد، افزود: همچنين 90 خط مكانيزه معاينه فني خودروهاي سبك و 12 خط مكانيزه معاينه فني خودروهاي سنگين به همراه 70 خط مكانيزه معاينه فني موتورسيكلت نيز در طرح ديده شده است.
وي به طرح جامع دوچرخه و عابر پياده تا سال 1404 اشاره كرده و گفت: بر اين اساس شناسايي 368 كيلومتر مسير ويژه دوچرخه و دو هزار و 544 مقصد سفرهاي دوچرخه، بهبود دسترسي ايمن دانش‌آموزان به بيش از 1800 مدرسه در تهران و بهبود وضعيت 555 كيلومتر پياده‌روهاي شهر تهران نيز در افق طرح ديده شده است.
وي سرعت كنوني وسايل نقليه در تهران را به‌طور متوسط 2/25 كيلومتر بر ساعت عنوان كرد و گفت: اين در حالي است كه اين رقم در حال حاضر در اروپا 5/26 كيلومتر بر ساعت است كه پيش‌بيني مي‌شود كه اين رقم در پايان طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران يعني افق 1404 به 8/36 كيلومتر بر ساعت افزايش يابد. از سوي ديگر سرعت وسايط‌ نقليه عمومي در تهران هم‌اكنون 8/15 كيلومتر بر ساعت است كه اين رقم در كشورهاي اروپايي 5/25 بوده و در افق 1404 در تهران پيش‌بيني مي‌شود اين ميزان 3/20 كيلومتر بر ساعت برسد. از سوي ديگر سرفاصله تمام وسايط حمل‌و‌نقل عمومي از هفت دقيقه كنوني به پنج دقيقه در پايان طرح كاهش مي‌يابد.
تعداد شهرك‌هاي اقماري تهران افزايش يابد
سردار رويانيان، رئيس‌پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي نيز گفت: تهران بزرگ با اين وضعيت پيچيده نيازمند يك طرح جامع‌محور اساسي است و اينكه شهرداري و شوراي شهر اين طرح را آماده كردند بايد از آنها حمايت شده و طرح تقويت شود. وي افزود: در عين حال مديريت يكپارچه و هوشمند در حمل‌و‌نقل و تعريف يك شبكه تلفيقي يكپارچه براي حمل‌و‌نقل تهران ضروري است، از سوي ديگر در قانون توسعه حمل‌و‌نقل، مديريت مصرف سوخت، مديريت جابه‌جايي بار مسافر در تهران و حومه به شهرداري تهران واگذار شده است كه در اين راستا بايد به مسئله تقاضاي سفر در افق طرح توجهي ويژه شود. رئيس‌پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه تعداد شهرك‌هاي اقماري تهران كافي نيست، افزود: بايد تعداد اين شهرك‌ها افزايش يابد تا جمعيت تهران را به اين بخش‌ها سرريز كنيم. از سوي ديگر مسئله ميزان سفر نيز بايد به دقت بيشتري در طرح ديده شود. وي با اشاره به اينكه براساس قانون جامع حمل‌ونقل و مديريت مصرف سوخت و قانون برنامه چهارم بايد تا سال1391 سهم حمل‌و‌نقل عمومي در تهران به 75 درصد افزايش يابد، افزود: اين در حالي است كه در طرح جامع و حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران رسيدن به سهم 75 درصدي حمل‌و‌نقل عمومي در پايتخت تا افق 1404 ديده شده است كه اين امر بايد براساس قوانين مصوب اصلاح شود تا تناقضي در اين خصوص ايجاد نشود. سردار رويانيان با اشاره به اينكه ميزان كاهش سفر در افق 1404 در طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران كم ديده شده است، افزود: در حالي ميانگين ساخت مترو سالانه در اين طرح 22 كيلومتر ديده شده است كه به نظر مي‌رسد رقم منطقي و قابل دست‌يافت آن 15 كيلومتر باشد. از سوي ديگر طول خطوط اتوبوسراني حدودا 150 كيلومتر كمتر ديده شده است كه ضروري است طول خطوط تندروي اتوبوسراني حتما افزايش يابد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد براي موتورسيكلت‌ها در اين طرح معابر ويژه‌اي در نظر گرفته شود افزود: اين امر مي‌تواند در كنترل اين وسايط‌ نقليه نقش موثري ايفا كند. همچنين سرعت حمل‌و‌نقل عمومي در افق طرح 20 كيلومتر ديده شده است كه با اين رقم‌ها نمي‌توان مشكل ترافيك تهران را حل كرد. رئيس‌پليس راهور ناجا با اشاره به افزايش تعداد خطوط مترو در پايتخت گفت: تنها بخشي از خطوط مصوبه دارد و براي مابقي آنها بايد شهرداري تهران مصوبه شوراي‌عالي ترافيك را بگيرد.
دكتر افندي‌زاده، از وزارت راه و ترابري نيز كه پيش‌تر مديرعامل شركت جامع مطالعات جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك شهر تهران بود نيز در اين جلسه گفت: سهم موتورسيكلت‌ها از حمل‌و‌نقل تهران از 7 درصد كنوني بايد به 3 درصد در سال 1404 كاهش يابد. از سوي ديگر استفاده از سيستم‌هاي هوشمند نيز در اين طرح ديده شده و شهروندان مي‌توانند با كمتر از 400 متر پياده‌روي از در منازل به نزديك‌ترين سيستم حمل‌و‌نقل عمومي برسند.
طلا، فرماندار تهران نيز در اين جلسه گفت: متاسفانه معابر تهران هم‌اكنون قفل شده است و بايد دقيقا مشخص شود در كجاي طرح، تدابير ويژه براي حل مشكل ترافيك آمده است.
شفيعي، دبير شوراي‌عالي ترافيك كشور نيز با اشاره به تشكيل كميته فني شوراي‌عالي ترافيك در تاريخ‌هاي دوم و پنجم آذرماه سال جاري براي بررسي طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران گفت: بر اين اساس مقرر شد اين طرح در جلسات بعدي اين كميته بررسي و نتيجه نهايي به شوراي‌عالي ترافيك علام شود.
چمران، رئيس شوراي شهر تهران در پاسخ گفت: اين طرح 21 خردادماه به فرمانداري تهران ارائه داده شده و فكر كرديم به دست شوراي‌عالي ترافيك مي‌رسد اما نرسيد و لذا مجبور شديم در پي درخواست شوراي‌عالي ترافيك نسخه جداگانه‌اي براي اين شورا ارسال كنيم.
در ادامه اين جلسه، بوربور، معاون عمراني وزير كشور خواستار بررسي بيشتر طرح شد كه چمران پاسخ داد: اينكه بررسي طرح استمرار يابد، بايد سقفش مشخص شود. تشكري‌هاشمي، معاون ترافيك شهردار تهران در اين جلسه نيز گفت: طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران پس از تصويب در شوراي شهر در جلسه‌اي در فرمانداري با حضور نمايندگان شوراي‌عالي ترافيك مطرح و توضيحات لازم از سوي شهرداري تهران ارائه شد. وي با اشاره به اينكه قرار نبود مطالعات ريز اين طرح ارائه شود، افزود: روز گذشته ساعت 14 از ما خواستند كه ما ريز مطالعات را ارائه كنيم و ما هم فرستاديم اگر آقايان زودتر مي‌گفتند ما زودتر برايشان ارسال مي‌كرديم. معاون ترافيك شهردار تهران با اشاره به اينكه طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران زمانبندي اجرا دارد افزود: در عين حال بايد سقف ارسال ديتاهاي ما به شوراي‌عالي ترافيك مشخص شود چراكه نگرانيم طرح جامع دچار طولاني شدن وقت شده و فرصت طلايي را از دست بدهيم.
بوربور، معاون عمراني وزير كشور نيز در ادامه گفت: طرح جامع حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران از نظر شوراي‌عالي ترافيك براي تصميم نهايي قانع‌كننده نبود و قرار شد جلسات بعدي را حداكثر همين ماه در كميته فني تشكيل كرده و در اولين هفته دي‌ماه جلسه با حضور وزير كشور و شهردار تهران در اين خصوص تشكيل و تصميم‌گيري نهايي صورت گيرد.
در ادامه هفتادوچهارمين جلسه شوراي‌عالي ترافيك كشور موضوع نامه ستاد حمل‌و‌نقل و سوخت به وزارت كشور درخصوص تشكيل «كميته ويژه ساماندهي حمل‌و‌نقل و ترافيك تهران» مطرح شد كه سردار رويانيان، رئيس ستاد حمل‌و‌نقل و مديريت سوخت درخصوص اين نامه گفت: شش تا هفت تكليف براي تهران در قانون توسعه حمل‌و‌نقل و ترافيك ديده شده است كه در اين راستا نامه‌اي به وزارت كشور ارسال و اعلام شده كميته ويژه براي اجراي قانون توسعه حمل‌و‌نقل و سوخت در تهران تشكيل شود.
وي با اشاره به اينكه 14 سوال كتبي از شهردار تهران درخصوص چگونگي برنامه‌ريزي براي اجراي قانون توسعه حمل‌ونقل و سوخت در پايتخت در تاريخ 30 مهرماه ارسال شده است، افزود: روز گذشته هم براي اين نامه پيرو زده‌ايم كه متاسفانه هنوز شهرداري تهران جواب نامه ما را نداده است.
سردار رويانيان با اشاره به اينكه پيش‌بيني مي‌كرديم در آينده نزديك تهران دچار گره‌هاي ترافيكي شود، افزود: براي آغاز عملياتي كردن قانون توسعه حمل‌و‌نقل نيازمند كارگروهي بوديم كه هماهنگي‌هاي اوليه آن انجام شده و سريعا اعلام كرديم كه اين كارگروه تشكيل شود. وي با اشاره به اينكه طرح ترافيك تهران با اهداف قانون توسعه حمل‌و‌نقل و سوخت يكي است، افزود: تهران هرچه سريع‌تر بايد با تشكيل اين كارگروه مشكلات خود را در حمل‌و‌نقل ترافيك حل كند. در ادامه بوربور، معاون عمراني وزير كشور نيز گفت: اين كميته ويژه از هفته آينده تشكيل جلسه مي‌دهد.
نگرانيم ترافيك به موضوع امنيتي تبديل شود
چمران، رئيس شوراي شهر تهران نيز در ادامه گفت: نگرانيم موضوع ترافيك تهران به يك بحث امنيتي در كشور تبديل شود.
وي با ابراز نگراني از تشكيل كميته‌هاي مختلف گفت: متاسفانه آيين‌نامه استفاده از حساب ذخيره ارزي براي شهرداري‌ها برعكس قانون شد به شكلي طبق قانون شهرداري‌ها مي‌توانستند از حساب ذخيره ارزي استفاده كنند اما اين آيين‌نامه جلوي آنها را گرفت، هدف اصلي اين است كه طرح در طرح نشود.
هنوز سهم تهران از بودجه قانون حمل‌و‌نقل و سوخت امسال تعيين نشده
تشكري‌هاشمي، معاون ترافيك شهردار تهران نيز در ادامه با اشاره به دريافت كمك‌هاي شهرداري تهران از محل قانوني حمل‌و‌نقل و سوخت كشور گفت: متاسفانه امسال به غير از 130 ميلياردي كه به مترو دادند و 500 دستگاه اتوبوسي كه اخيرا به ما واگذار شد، كمك ديگري از بودجه چهار هزار ميليارد توماني توسعه حمل‌ونقل عمومي دريافت نكرديم. وي افزود: هم‌اكنون در برج 9 هستيم اما سهم تهران از بودجه قانون حمل‌و‌نقل و سوخت كشور در سال 87 هنوز تعيين نشده است. سردار رويانيان، رئيس ستاد حمل‌و‌نقل و سوخت كشور در پاسخ به تشكري گفت: از بودجه مصوب مجلس تنها 35 درصد تخصيص يافته كه اين بودجه نيز در شهرهاي مختلف توزيع شده است. وي ادامه داد: بهتر است شهرداري تهران پاسخ نامه ما را بدهد و نيازمندي‌ها را دقيق‌تر اعلام كند. سردار رويانيان با اشاره به اينكه طرح جامع ترافيك تهران براي ما محترم است، افزود: اجراي قانون توسعه حمل‌و‌نقل نيز در جهت همين طرح است.
 پنجشنبه 7 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن