تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827950047




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

موتور «آي تي»منطقه روشن شد


واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: موتور «آي تي»منطقه روشن شد


ميثم لطفي : اولين نكته اي كه پس از جاري شدن نام «خاورميانه» به ذهن مي رسد منابع غني نفتي و گازي است كه اين منطقه را به بزرگ ترين قطب نفتي دنيا تبديل كرده است. در حالي كه عربستان سعودي بزرگ ترين قطب نفتي دنيا محسوب مي شود و روزانه بيش از 10 ميليون بشكه نفت خام توليد مي كند و بيش از 25 درصد كل نفت جهان را تامين مي كند، دولتمردان اين كشور دريافته اند كه بدون استفاده از ابزارهاي نوين IT و به كارگيري خدمات جديد فناوري نمي توانند موقعيت خود را به عنوان بزرگ ترين عرضه كننده خدمات نفتي جهان حفظ كنند.

كشورهاي همسايه عربستان نظير امارات متحده عربي، عمان، بحرين، كويت و قطر نيز هر كدام تا اندازه اي در پاسخگويي به نيازهاي نفتي جهان نقش دارند. دولت قطر در سال 2007 از اجراي طرح بزرگي با عنوان «شهر انرژي قطر» خبر داد كه 6/2 ميليارد دلار براي آنها هزينه داشت و اين كشور را به يكي از بزرگ ترين مراكز نفتي دنيا تبديل مي كرد. پيش از آنكه اين طرح آغاز شود، دولت قطر با شركت هاي بزرگ فناوري جهان جلساتي را در مورد محل اجراي اين طرح و نحوه عرضه خدمات IT در آن برگزار كرد تا بتواند بيشترين و بهترين خدمات را ارائه دهد.
پروژه هاي بزرگي نظير «شهر انرژي قطر» نمونه اي از فعاليت هاي ارزنده كشورهاي منطقه در زمينه نفت و گاز است تا بتوانند بخش بيشتري از بازارهاي دنيا را به خود اختصاص دهند. قرارداد چندبخشي كه بين دولت قطر، مايكروسافت، سيسكو و چند شركت ديگر منعقد شده نشان مي دهد چرخه توليد و عرضه نفت در كشورهاي جهان تا چه اندازه به IT وابسته است.
ECQ مي كوشد با استفاده بهينه از نفت و گاز طبيعي و همچنين ادغام آن با آخرين دستاوردهاي فناوري، كشور قطر را به يك قطب اصلي نفتي و گازي در سطح منطقه اي و جهاني تبديل كند. با در نظر گرفتن تمام جوانب اين صنعت، تمام شركت هاي عرضه كننده خدمات نفتي، مراكز توليد زيرساخت هاي نفتي و تمام سازمان هايي كه به نوعي با نفت و گاز در ارتباط هستند، مي توانند فعاليت خود را در شهر انرژي قطر آغاز كنند و خدمات خود را از اين مركز به دست مشتريانشان برسانند.
خالد الخديري مديرفني شهر انرژي قطر در اين خصوص مي گويد: «ما با تعداد زيادي از شركت ها مواجه شده ايم كه قصد دارند دفتر خود را در ECQ تاسيس كنند تا علاوه بر دستيابي به بازارهاي منطقه، بازارهاي جهاني را نيز از آن خود كنند. اين پروژه تنها محدود به نفت و گاز نمي شود. ما در اين طرح مي كوشيم با تمام مراكز توليدكننده انرژي ارتباط برقرار كنيم. شركت هايي كه مي توانند در اين طرح حضور داشته باشند و خدمات خود را ارائه دهند شامل موارد زير مي شوند: صنايع اقتصادي، شركت هاي قانوني و قضايي، مشاوران فني جغرافيايي و شركت هاي مهندسي.»
بايد توجه داشت اين شهر بزرگ بدون كمك خدمات فناوري ارتباطات و اطلاعات نمي تواند به اهداف خود برسد. دولت قطر براي كسب موفقيت بيشتر در اين زمينه طرح City-eيا شهر مجازي را نيز اجرا مي كند تا بتواند مجهزترين مركز IT خاورميانه را نيز در اختيار داشته باشد. اين طور كه گفته شده، اين طرح مي تواند شكاف بين صنعت و فناوري را از بين ببرد و به تمامي كارمندان شهر انرژي قطر امكان دهد از داخل منازل خود فعاليت هاي روزانه شان را انجام دهند.
تمامي كارمندان و افرادي كه در شهر انرژي قطر كار مي كنند مي توانند از مزاياي خدمات IT كه در اين مركز عرضه مي شود استفاده كنند و سرويس هايي نظير تلفن ، اينترنت، تلويزيون و كيوسك هاي چندرسانه اي را در اختيار داشته باشند. استفاده از اين ابزارهاي رسانه اي به ساكنان اين شهر كمك مي كند تا بدون خارج شدن از منازل خود تمام خريدهاي روزانه را انجام دهند و بيشتر وظايفشان را از طريق كامپيوترهاي شخصي اجرا كنند.
الخديري همچنين گفت: «ECQ يكي از بزرگ ترين طرح هايي است كه ما در دست اجرا داريم. در شهر انرژي قطر به همراه مايكروسافت و سيسكو با هم و در كنار هم كار مي كنيم. ما اين همكاري را كنسرسيوم IT نام گذاري كرده ايم و هدف ما راه اندازي يك شهر با يك مغز متفكر الكترونيكي است.»
اين طرح بسيار بزرگ هزينه هاي فراواني را به همراه دارد، اما اگر اين هزينه ها به طور كامل تامين شود آخرين دستاوردهاي تكنولوژي در كنار بهترين زيرساخت هاي IT وارد خاورميانه خواهند شد تا اين مركز خود را با آخرين پيشرفت هاي علمي روز هماهنگ سازد. خديري بر اين باور است كه زيرساخت هاي فناوري مهم ترين عاملي است كه در شهر انرژي قطر بايد روي آن تاكيد كرد.
يكي از بزرگ ترين مراكزي كه قرار است در شهر انرژي قطر حضور داشته باشد شركت Qatargas است. عطار مسعود مدير فناوري اطلاعات Qatargas برنامه هاي فراواني را براي شركت خود در نظر گرفته و تلاش مي كند با اجراي طرح هاي جديد، شركت خود را بيش از پيش پويا كند. مديران اين مركز نفتي و گازي در تلاشند حجم فعاليت هاي خود را به لحاظ كمي و كيفي تا اندازه زيادي افزايش دهند و در اين ميان، بخش فناوري اطلاعات به عنوان بزرگ ترين پشتوانه براي بازسازي زيرساخت هاي داخلي و فراهم كردن زمينه لازم براي رشد و توسعه Qatargas به فعاليت هاي خود ادامه مي دهد.
مسعود در اين باره مي گويد: «هم اكنون بيش از دو هزار و 500 نفر در شركت Qatargas كار مي كنند و با توجه به برنامه هاي جديدي كه در حال اجراست، اين ميزان به زودي افزايش خواهد يافت. به هر حال اگر همه پيمانكاران و گروه هاي ساختماني كه براي توسعه Qatargas مشغول به كار شدند را در نظر بگيريد، هم اكنون بين 25 تا 30 هزار نفر در شركت ما كار مي كنند كه اين نشان دهنده افزايش كمي حجم فعاليت هاي ما است.»
او در ادامه صحبت هاي خود خاطرنشان مي كند: «در زمينه بخش فناوري اطلاعات شركت ملي Qatargas، ما تنها از كارشناسان و متخصصان متبحر خود استفاده مي كنيم و تنها در برخي پروژه هاي ويژه با پيمانكاران خارجي قرارداد مي بنديم. پيمانكاراني كه در اين زمينه با ما فعاليت مي كنند، فناوري هاي مختص به خود و سرورهاي ويژه خود را براي ما مورد استفاده قرار مي دهند تا شركت ما بتواند بر اساس اهداف خود تا سال 2009
به بزرگ ترين توليدكننده گاز مايع در دنيا تبديل شود.»
مسعود و گروه 40 نفره IT
وي بيشتر بر سيستم هاي داخلي Qatargas كه شامل تمام امكانات و تجهيزات فناوري اين شركت مي شود تمركز كرده اند و اين طور كه گفته شده، فعاليت هاي آنها محدود به زيرساخت هاي مخابراتي، امنيت فناوري اطلاعات، بخش هاي توليدي، خدمات پشتيباني و توسعه ابزارها و كاربردها نمي شود. اين شركت سياست هاي شفاف و كاملي را براي فعاليت هاي خود در بخش فناوري اطلاعات در نظر گرفته تا به واسطه آنها بتواند كارايي و اثربخشي خود را چند برابر كند.خالد الخديري همچنين اظهار داشته است: «زماني كه شما با عرضه كنندگان خدمات IT و مشاوران فناوري همكاري مي كنيد، آنها ذهنيت هاي به خصوص خود را دارند و من وظيفه دارم تمام اين ذهنيت ها را با هم يكي كرده و آنها را در زمينه نفت و گاز كاربردي كنم. من فكر مي كنم بزرگ ترين درگيري موجود در اين زمينه ايجاد ارتباط صميمانه بين شركت هاي مختلفي است كه با ما همكاري مي كنند. شما بايد سياست هاي خود را به گونه اي طراحي كنيد كه همه افراد حاضر به خوبي وظايف خود را انجام دهند. ايجاد هدف هاي واضح و مشخص در كنار ابزارهاي نوين فناوري كمك مي كند تا ما بيشترين استفاده را از افراد ببريم و بهترين بازده را داشته باشيم. مشكلي كه در اوايل اجراي اين طرح براي من پيش آمده بود استفاده صحيح از اطلاعات بود كه هم اكنون
به كمك مشاوران دو شركت مايكروسافت و سيسكو موفق شده ام اين مشكل را به راحتي حل كنم.»
نخستين فاز اين طرح در سال گذشته آغاز شد و گفته شده تا اكتبر 2007
به اتمام خواهد رسيد. در اين فاز زيرساخت هاي IT به طور كامل در جايگاه ويژه خود نصب و راه اندازي خواهند شد. طبق پيش بيني هاي انجام شده، شركت هاي فناوري با هم همكاري خواهند كرد تا در نيمه دوم سال 2009 ميلادي كليه سرويس هاي مربوط به فناوري اطلاعات در اين شهر تكميل شود. بر اساس آنچه كه مقامات بلندپايه اين كشور اعلام كرده اند، شهر انرژي قطر تا سال 2010 راه اندازي خواهد شد.
منبع: www.itp.net
 پنجشنبه 7 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابرار]
[مشاهده در: www.abrarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن