واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون عمراني استاندار:حق مردم مازندران را بايد با اجراي درست مصوبات ادا كرد استاندار مازندران: پاسخگوي مصوبات سفر رييس جمهور مديران دستگاههاي اجرائياند
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
رئيس ستاد پيگيري مصوبات دور دوم سفر رييس جمهور به مازندران گفت: براي قدرداني از مردم بايد حق مردم مازندران را با اجراي درست مصوبات ادا كنيم، چون دغدغه اصلي مسوولين نظام رسيدن به امور قشر محروم و همه اقشار جامعه اسلامي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مازندران، سيد عيسي هاشمي امروز (چهارشنبه) در جلسه ستاد پيگيري مصوبات سفر اظهار كرد: علاوه بر اجرايي كردن و به اتمام رساندن مصوبات دور اول، بايد پيگيري جدي با شروعي مناسب براي اجرايي كردن مصوبات دور دوم انجام شود.
معاون عمراني استاندار مازندران با اشاره به ١٩٦ مصوبه و ٤١ توافقنامه در دور اول سفر افزود: ٤٢ درصد اين مصوبات به مرز افتتاح و بهره برداري رسيد، حدود ٥٣ درصد مصوبات در حال اجراست و پنج درصد مصوبات نيز به دلايل مختلف اجرايي نشده است.
هاشمي با بيان اينكه مازندران در سفر اول استان بيست و دوم بود، گفت: متأسفانه در دور اول با توجه به اينكه از فصل بودجه گذشته بود نتوانستيم از زمان باقي مانده در سال ٨٥ استفاده كنيم.
وي با اشاره به اين مطلب كه مازندران شانزدهمين استاني بود كه سفر دور دوم رييس جمهور و هيات دولت به آن انجام شد، ادامه داد: از ويژگيهاي سفر دوم اين بود كه سفر در زمان و فصل بستن بودجه براي سال آينده انجام شد كه با توجه به مصوبات خوبي كه داشتيم دستگاههاي اجرايي پيگيري بيشتري داشته باشند تا بحث بودجه و اعتبارات در قالب اعتبارات سال ٨٨ گنجانده شود.
هاشمي خاطرنشان كرد: اگر استان نتواند مصوبات خود را در لايحه بودجه سال ٨٨ بگنجاند تلاش براي جلو انداختن زمان سفر دوم بي معني خواهد بود.
وي با بيان اينكه در مصوبات دور دوم، پروژهها به صورت محوري براي هر دستگاه تعريف شده است، افزود: با توجه به مهم بودن محورهاي شش گانه توسعه اكثر نمايندگان پذيرفتند تا مازندران در قالب يك كلان شهر ديده شده و نمايندگان پرورژهها را در قالب پروژههاي استاني ببينند.
معاون عمراني استاندار مازندران حضور مردم را در استقبال از رئيس جمهور كم نظير عنوان و اظهار كرد: تصميمات اوليه و استارت اجرايي كردن مصوبات را حضور يكپارچه مردم حاصل كرد كه بر اين قدرداني اصرار مي ورزيم.
به گزارش ايسنا، رييس ستاد پيگيري مصوبات دور دوم سفر به مجموع ٢٢٥ مصوبه و ١٣ توافق نامه دور دوم سفر اشاره كرد و افزود: از ٢٥ وزارتخانه تا امروز ١٥٠ مصوبه از ١٨ وزارتخانه به ما ابلاغ شده كه به دستگاههاي اجرايي استان نيز ابلاغ شده و از امروز قابل پيگيري و اجراست.
هاشمي با بيان اينكه ٢٩ مصوبه در سال ٨٧ بايد اجرايي شود، گفت: ١٢ درصد كل مصوبات در سال ٨٧ را مصوبات اجرايي تشكيل ميدهد.
وي ادامه داد: در دور اول سفر مصوبات، به جز آنهايي كه محدوده زماني مشخصي داشته و تا پايان سال ٨٧ بايد اجرايي شود، بقيه اجرايي شده تلقي ميشوند.
معاون عمراني استاندار مازندران اظهار كرد: در سال ٨٨، ٣٧ مصوبه داريم كه بايد اجرا شوند كه حدود ١٦ درصد كل مصوبات را تشكيل ميدهد.
هاشمي گفت: ١٨ مصوبه مشترك داريم كه زمان اجراي آنها ٢ ساله و ٨ درصد مجموع مصوبات را تشكيل مي دهد و ٣ مصوبه نيز داريم كه زمان اجراي آن ٣ ساله بوده و ٣/١ درصد از مجموع مصوبات را تشكيل ميدهد.
وي با بيان اينكه مصوبه فاقد زمان مشخص براي اجراست، افزود: اين مصوبات ٥٠ درصد از مجموع مصوبات را تشكيل ميدهند.
هاشمي ادامه داد : از مجموع ٢٣٨ مصوبه در ١٤٦ مورد نام شهرستان ذكر نشده و به مصوبه به ديد استاني نگاه شده است كه بيش از ٦٠ درصد مصوبات را تشكيل ميدهند.
وي با اشاره به تأكيد رئيس جمهور بر اولويت داشتن شهرستانها غرب استان افزود: از نظر دستگاهي وزارت راه و ترابري با ٢٣ مصوبه بيشترين مصوبه را داشته كه ٧/٩ درصد از ٢٣٨ مصوبه و ٢/١٠ درصد از ٢٢٥ مصوبه را شامل ميشود.
هاشمي ادامه داد : وزارت بهداشت با ٢١ مصوبه ، ٨/٨ درصد از ٢٣٨ مصوبه و ٣/٩ درصد از ٢٢٥ مصوبه را داشته است.
وي تعداد مصوبات وزارت جهاد كشاورزي را ٢٠ مصوبه اعلام كرد و گفت: ٤/٨ درصد از آنها از ٢٣٨ مصوبه و ٩/٨ درصد از ٢٢٥ مصوبه بوده است.
به گفته هاشمي وزارت نيرو نيز آماري مشابه جهاد كشاورزي را داراست.
معاون عمراني استاندار مازندران گفت: وزارت صنايع ١٥ مصوبه داشت كه ٨ درصد آنها از ٢٣٨ مصوبه و ٤/٨ درصد از ٢٢٥ مصوبه بوده است.
وي تعداد مصوبات وزارت بازرگاني را ١٤ مصوبه اعلام كرد و افزود: ٩/٥ درصد آنها از ٢٣٨ مصوبه و ٦/٣ درصد از ٢٢٥ مصوبه بوده است.
معاون استاندار مازندران با بيان اينكه وزارت رفاه ١١ مصوبه را دارا مي باشد، اظهار كرد: از اين مصوبات ٦/٤ درصد از ٢٣٨ مصوبه و ٩/٣ درصد مربوط به ٢٢٥ مصوبه بوده است.
هاشمي افزود : وزارت مسكن ٩ مصوبه داشت كه ٨/٣ درصد آن از ٢٣٨ مصوبه و ٤ درصد از ٢٢٥ مصوبه بوده است.
وي تعداد مصوبات وزارتخانههاي نفت، ارشاد و آموزش و پرورش را ٩ مصوبه براي هر وزارتخانه عنوان كرد و گفت: در هر وزارتخانه ٨/٣ درصد از مصوبات مربوط به ٢٣٨ مصوبه و ٤ درصد از ٢٢٥ مصوبه بوده است.
هاشمي خاطرنشان كرد: نكته مهم اين است كه پروژهها بايد در بازه زماني كه براي آنها ديده شده اجرايي شوند كه ستاد پيگيري مصوبات دور دوم سفر نيز به همين دليل تشكيل شد.
به گزارش ايسنا، استاندار مازندران نيز در اين جلسه با اشاره به ٤٥٠٠ ملاقات رو در روي هيات دولت با مردم اظهار كرد: ٣٠٠ كارشناس دستگاه هاي اجرايي نيز در دو هفته اخير مشغول پيگيري و بررسي نامهها و مطالبات مردم هستند.
سيد محمد كريمي افزود: كار كارشناسي بسيار وسيعي قبل از سفر توسط كارگروههاي تخصصي استان انجام شده و نظر دستگاههاي اجرايي و فرمانداران گرفته شد.
وي ادامه داد: همچنين هماهنگي لازم با نمايندگان استان صورت گرفت و نتيجه كار در قالب بسته نيازمنديهاي استان به نهاد رئيس جمهوري تقديم شد.
كريمي يادآور شد: پس از جمع بندي نهايي در تهران مصوبات سفر از روز گذشته به دستگاههاي اجرايي استان ابلاغ شده است.
وي تصريح كرد: هدف از جلو انداختن زمان سفر رساندن آن به فصل بودجه بود كه بايد با پيگيري جدي اين بودجه در لايحه بودجه كشور گنجانده شود.
كريمي خاطرنشان كرد: كار مصوبات اين دور سفر بسيار خوب بوده و نسبت به دور قبل كار زيادي روي آن انجام شده است.
استاندار مازندران مسوول تحقق يا عدم تحقق اجراي مصوبات را مسوولين دستگاههاي اجرايي استان دانست و گفت: دستگاههاي اجرايي و مديران آنها بايد در قبال همه مسائل مربوط به مصوبات سفر پاسخگو باشند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 6 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]