تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827742638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همايش بين‌المللي امنيت انساني در غرب آسيا در بيرجند آغاز شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش بين‌المللي "امنيت انساني در غرب آسيا" در بيرجند آغاز شد
داخلي. اجتماعي. فرهنگي.

همايش بين‌المللي "امنيت انساني در غرب آسيا" روز چهارشنبه طي مراسمي با پيام نماينده يونسكو در دانشگاه بيرجند آغاز شد.

دبير كميسيون ملي يونسكو در ايران و دبير علمي همايش در اين مراسم گفت:
طي اين همايش دو روزه، پس از يك دهه از طرح موضوع امنيت انساني، نتايج نظري و كاربردي آن براي كشورهاي غرب آسيا توسط صاحبنظران علاقه‌مند به اين مفهوم مورد بررسي و نقد علمي قرار مي‌گيرد.

دكتر محمدرضا سيدآبادي افزود: مطالب اين همايش در سه محور مربوط به امنيت انساني شامل مطالعات نظري مفهومي، مطالعات موردي كشورهاي منطقه و مسايل امنيت انساني مي‌باشد.

وي فراهم كردن زمينه‌هاي شناخت ريشه‌اي، درك بهتر مفهوم امنيت انساني نزد مجموعه عاملان اجتماعي‌سياسي، فراهم آوردن زمينه‌هاي همكاري راهبردي كشورهاي منطقه غرب آسيا و پيشنهاد سياستهاي عمومي امنيت انساني برگرفته از واقعيت هاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي كشورهاي ايران، پاكستان، افغانستان و تركمنستان را از جمله اهداف اين همايش ذكر كرد.

او گفت: گفتمانهاي امنيت انساني، بنيادهاي فرهنگي و اجتماعي امنيت انساني، رويكردهاي كشورهاي در حال توسعه به امنيت انساني، امنيت انساني و تنوع فرهنگي، آسيب شناسي امنيت انساني و موانع فراروي امنيت انساني از جمله موضوعات مربوط به محورهاي اين همايش است.

وي مجموع مقالات رسيده به دبيرخانه همايش را ‪ ۲۴۴‬مقاله اعلام و بيان كرد:
از اين تعداد ‪ ۱۲۳‬مقاله به صورت خلاصه تاييد شده كه ‪ ۲۰‬مقاله در اين همايش ارايه مي‌شود.

او همچنين مجموعه چكيده مقاله‌ها، ‪ ۳۵‬مقاله در دو مجموعه به صورت تمام متن، كتاب نگاهي نو به مفهوم غرب آسيا و فصلنامه مطالعات راهبردي ويژه همايش را از تاليفات مربوط به همايش بين‌المللي امنيت انساني در غرب آسيا ذكر كرد.

همچنين در بخشي از پيام پنج صفحه‌اي هان كانلي(‪ (han qunli‬نماينده يونسكو به اين همايش آمده: اين همايش فرصتهاي ويژه‌اي را براي دانشمندان و كارشناسان فراهم مي‌كند تا بتوانند ابعاد منطقه‌اي و عوامل ديگر مربوط به امنيت ملي را بررسي كنند.

اين پيام مي‌افزايد: منطقه در مقابل بسياري از مصايب مقاومت كرده و چالش هاي جديدي را نيز تجربه كرده كه اين چالشها بيشتر در زمينه امنيت انساني هستند تا امنيت رايج ملي و اين همايش تاثيرات بسياري در مشاركتهاي بين المللي درباره امنيت انساني خواهد داشت و زمينه‌هايي براي مباحثي درباره ريشه‌ها، مفاهيم و راهكارهاي جديد براي امنيت انساني فراهم خواهد كرد.

در بخش ديگر اين پيام آمده: از طرفي شاهد تغييرات فراوان در زمينه‌هاي اقتصادي و انساني هستيم و از طرف ديگر تهديدات فراواني مانند بلاياي طبيعي ، انتشار بيماريهاي جديد، فقر شديد، سقوط فرهنگها و ارزشهاي اجتماعي و انساني براي جمعيت انساني وجود دارد كه بسياري از اين تهديدات را نمي‌توان در نظام امنيت ملي بررسي كرد و براي پاسخ به اين مشكلات كه گونه‌اي جديد از تهديد براي انسانيت و اجتماع به شمار مي‌روند، بايد سيستم و تعريفي جديد ارايه نمود.

"با تغييرات آب و هوايي امكان تغيير در اكوسيستم و مرزها و تنوع زيستي و ارزيابي در فرهنگ مردم منطقه بوجود خواهد آمد لذا مي‌بايست بهترين تلاش خود را انجام دهيم تا بهترين آمادگي و ظرفيتهاي بهبود را در سطوح محلي و منطقه‌اي براي افزايش امنيت انساني به وجود آوريم و بايد قادر باشيم تاثير تغييرات آب و هوايي را محدود كرده و شيوه‌هاي ضروري را بكار ببريم.

در بخش ديگر پيام آمده: تهديدات مي‌توانند حاصل جوانب اقتصادي باشند و بحران مالي جهاني كه هم‌اكنون شاهد آن هستيم مقدمه‌اي براي شروع اين تهديد است، اگر سياستهاي امنيتي دقيق ايجاد و اعمال نگردد سونامي اقتصادي جهاني مي‌تواند تهديد جدي براي امنيت انساني به شمار آيد لذا نياز دارد كه سريعا منابعي را گردآوري كنيم تا عوامل پيدايش اين خطرات را بررسي كنند و دراين زمينه بايد توجه ويژه‌اي به عواملي چون تغييرات آب و هوايي، توسعه اقتصاد جهاني و بلاياي طبيعي داشته باشيم و اين بررسيها بايد از طرف دولتها حمايت شده و ساماندهي آنها نه تنها در سطح جهاني بلكه منطقه‌اي و محلي باشد.

"كمبود امنيت انساني به نوبه خود ريشه بروز مشاجرات و نزاع در جامعه مي‌شود لذا يك محيط اجتماعي و فرهنگي خوب و محرك مي‌تواند نقش بسزايي در شكوفايي احساس صلح و امنيت مشترك بين جامعه براي كاهش خطر ريسك پذيري و تشنج در آن جامعه داشته و يك حكومت خوب مي‌تواند بيشترين نقش در ارتقا اعتقاد و وحدت اجتماعي را داشته باشد.

در بخش ديگر اين پيام با تاكيد بر نقش آموزش آمده: نظام آموزشي يكي از نافذترين ابزار براي شكوفايي فرهنگ صلح و امنيت در سالهاي پيش رو خواهد بود و اگر بخواهيم نسل آينده درگير جنگ و عدم احساس امنيت نباشد بايد مطمئن شويم كه آنها آموزش لازم در جهت دستيابي به اين هدف را ديده‌اند.

"برقراري صلح از طريق علم فرهنگ گفتگو و تشريك علمي هميشه هدف اصلي يونسكو بوده لذا اين سازمان و برنامه‌هاي جهاني بلندمدت آن براي بررسي و فهم كلي دلايل تهديدات و مشاجرات است و مي‌خواهد امنيت انساني مداومي را در منطقه و اقصي نقاط جهان گسترش دهد."
دفتر منطقه‌اي يونسكو در تهران، كميسيون ملي يونسكو، دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام، دانشگاه تهران، دانشگاه امام جعفر صادق(ع)، دانشگاه بيرجند، دانشگاه پيام نور، پژوهشكده مطالعات راهبردي، پژوهشكده مطالعات فرهنگي و اجتماعي، دانشكده مطالعات جهان، استانداري خراسان جنوبي و تعداد ديگري از سازمانهاي علمي و اجرايي از برگزاركنندگان و حاميان اين همايش هستند.

فرمانده ناجا، نمايندگان ايران در يونسكو و تعدادي از سفيران ايران در كشورهاي غرب آسيا از جمله ميهمانان اين همايش هستند. ك/‪۲‬
 چهارشنبه 6 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 347]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن