تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه در دنيا به امانتى خيانت كند و آن را به صاحبش برنگرداند و آنگاه بميرد بر دين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827920781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تراشه.ای مثل مغز


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: دانش > تحقیق.و. تولید
- همشهری آنلاین:
شرکت آی بی ام می.گوید نمونه.های ابتدایی تراشه.های کامپیوتری را ساخته است که پردازش داده.ها را شبیه مغز انسان انجام می.دهند.

کامپیوترها مانند انسان.ها می.توانند بیاموزند. اما هنگامی که گوگل پس از اینکه شما چند حرف تایپ کردید، تلاش می.کند کلمه کامل را وارد باکس جستجویش کند، یا هنگامی که آیفون شما هنگام تایپ یک پیام متنی کلمات را پیش.بینی می.کند، تنها تقلیدی سطحی از توانایی.هایی مغز انسان انجام می.شود.

چالش تعلیم دادن کامپیوتر برای رفتار کردن مانند مغز انسان هم جنبه تکنولوژیک دارد و هم جنبه فیزیولوژیک، و هم علم کامپیوتر و هم علم اعصاب را در برمی.گیرد.

به گزارش آسوشیتدپرس اکنون پژوهشگران شرکت آی بی ام می.گویند یک گام اساسی به سوی ترکیب کردن این دو دنیا برداشته.اند.

این شرکت پنج.شنبه 18 اوت (27 مرداد) اعلام کرد دو نمونه اولیه از تراشه.هایی را ساخته است نسبت به تراشه.های فعلی که در کامپیوترها به کار می.روند، داده.ها را با شباهت بیشتری به نحوه پردازش اطلاعات بوسیله مغز انسان، پردازش می.کند.

ساخت این تراشه.ها بوسیله آی بی ام یک شاخص مهم در یک طرح شش ساله محسوب می.شود که 100 پژوهشگر با کمک 41 میلیون دلاری "سازمان پژوهش.های پیشرفته دفاعی" (DARPA) دولت آمریکا در حال انجام آن بوده.اند.

"سازمان پژوهش..های پیشرفته دفاعی" شاخه.ای از وزارت دفاع آمریکا است که بر پژوهش.های درازمدت متمرکز است و پیش از این، اینترنت را به دنیا عرضه کرد. خود آی بی ام هم مقدار اعلام نشده.ای از پول را به این طرح را اختصاص داده است.

نمونه.های اولیه این تراشه.ها بیانگر اهمیت فزاینده "پردازشگری موازی" در دنیای کامپیوتر است؛ کامپیوترهایی که چندین وظیفه را به طور همزمان انجام می.دهند. این توانایی برای تصویرسازی گرافیکی و پردازش مقادیر فوق.العاده زیاد داده..ها ضروری است.

کاربردهای این تراشه.های جدید آی بی ام هنوز پیش.پاافتاده است، مانند راندن یک ماشین شبیه.سازی شده درون یک هزارتو (ماز)، یا انجام بازی Pong.

ممکن است یک دهه یا بیشتر طول بکشد تا این تراشه.ها به از محیط آزمایشگاهی وارد محصولات واقعی شوند.

اما به گفته جولیو تونونی، استاد روانپزشکی در دانشگاه ویسکانسین در مدیسون که در این طرح با آی بی ام همکاری داشته است، مسئله مهم کارهایی نیست که این تراشه.ها انجام می.دهند، بلکه چگونگی انجام این کارها است.

به گفته او توانایی این تراشه.ها برای سازگاری با انواع اطلاعات که به طور خاص برای پردازش آنها برنامه.ریزی نشده.اند، خصوصیت اصلی آنهاست.

متخصصان تکنولوژی سالها در آرزوی ساختن کامپیوترهایی بوده.اند که مانند انسان.ها توانایی یادگیری داشته باشند. آیفون یا سرورهای گوگل را می.توان طوری برنامه.ریزی کرد تا رفتارهای معینی را بر اساس رویدادهای گذشته پیش.بینی کنند. چنین طرح.هایی را می.توان با افزودن ابزارهایی برای ثبت کردن مجموعه.ای از سیگنال.های آنالوگ در آن محیط.ها کارآمدتر کرد.

دارمندرا مودها، سرپرست این طرح در بخش پژوهش آی بی ام، می.گوید این تراشه..ها دارای اجزایی هستند که مانند "سلول.های عصبی (نورون)".ها و "اتصالات عصبی (سیناپس)".های دیجیتال عمل می.کنند و همین اجزا هستند که آنها را از سایر تراشه.ها متفاوت می.کند. به گفته او هر "هسته" (core)، یا یا "موتور پردازشگر" در این تراشه.های جدید دارای کارکردهای محاسباتی، ارتباطی و حافظه.ای است.

او می.گوید: "تقریبا باید همه چیزهایی که پیش از این درباره چگونگی طراحی تراشه.ها می.دانستید، کنار بگذارید. تفاوت اصلی این نوع جدید تراشه با تراشه.های قبلی این است که بخش حافظه و بخش پردازشگر آن رابطه تنگاتنگی پیدا کرده.اند. میزان بسیار زیادی از پردازش موازی در این تراشه انجام می.شود."

هنوز تا رسیدن به کامپیوتری با قدرت مغز انسان راه درازی باقیمانده است. اما مودها می.گوید این آخرین پیشرفت در ساخت تراشه.های جدیدکامپیوتری گام مهمی در این مسیر است.

او می.گوید: "این پیشرفت چشم.انداز ما را از مسیر دگرگون کرده است. اکنون ما ثابت کرده.ایم که چنین کاری ممکن است"






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن