تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837419211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دبير جشنواره موسيقي معلولان:اجراي موسيقي آييني و ذكرالذاكرين در دوره بعدي جشنواره مدنظر قرار مي‌گيرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: دبير جشنواره موسيقي معلولان:اجراي موسيقي آييني و ذكرالذاكرين در دوره بعدي جشنواره مدنظر قرار مي‌گيرد
گروه هنر: اجراي موسيقي آييني و ذكرالذاكرين توسط معلولان هم بر اين عزيزان تأثير مي‌گذارد و هم تأثير بيشتري بر افراد سالم جامعه مي‌گذارد كه قطعا براي دوره بعدي جشنواره موسيقي معلولين برنامه‌ريزي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، در نشست خبري دومين جشنواره موسيقي معلولين(مهرآوا) كه صبح امروز 4 آذر با حضور «محسن شريفي» دبير جشنواره، «كاظم نظم‌ده» معاون توانبخشي سازمان بهزيستي كشور و «عباس سجادي» مدير موسسه نغمه شهر وابسته به معاونت هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در ساختمان سازمان بهزيستي كشور برگزار شد، نظم‌ده گفت: وجود استعداد هنري در ميان معلولان به حدي رسيده كه قابليت ارائه در سطح ملي و بين‌المللي را دارد اما اين كوتاهي و غفلت مسئولان است كه آن را جدي نمي‌گيرند.

وي ادامه داد: هنر تئاتر در ميان معلولان ايراني به حدي پيشرفت كرده كه در سطح جهاني به رقابت گذاشته مي‌شود و افتخارآفرين است. به نظر من در عرصه موسيقي هم مي‌توان به اين موفقيت‌ها رسيد كه براي آن بايد كاري جدي و در حد ملي انجام داد.

اين مقام مسئول تصريح كرد: سهم معلولان هنرمند را بايد از مجموعه توانبخشي معلولين كشور خاص انگاشت وگرنه در همين نقطه آغاز خواهيم ماند. ما در تصميم‌گيري و وضع شرايط نيازمند همياري متخصصان هنر و كارشناسان هستيم تا در مسيري كه انتخاب كرده‌ايم پايدار باشيم.

در ادامه نشست سجادي گفت: توانبخشي هدف اساسي و زمينه لازم براي ورود هنري معلولان را به جامعه فراهم مي‌كند. اين جشنواره اقدامي است كه بايد زودتر انجام مي‌پذيرفت و سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران از همكاري با بهزيستي استقبال مي‌كند.

وي تصريح كرد: اين جشنواره معلوليت افراد سالم جامعه را در برابر معلولان ظاهري بروز مي‌دهد و پيام آن توانايي اين قشر از جامعه در ارائه موسيقي، اين هنر قدسي است. جشنواره موسيقي معلولين ناهنجاري‌هاي اجتماعي را كاهش مي‌دهد و جامعه را به سمت سلامت رهنمود مي‌كند.

سجادي يادآور شد: موسيقي‌درماني و نتايج پربار آن پيش از اين ثابت شده و پرداختن به موسيقي معلولان ضرورت و نياز اساسي است كه در عين حال تذكري براي مسئولان نيز است. به گفته نيچه ارزش احساس به شدت آن نيست بلكه به مدت آن است. تاثير كاري اينچنيني نيز به مدت و زمان آن بستگي دارد كه بايد مورد توجه مسئولان باشد.

اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: اينكه از دوره اول جشنواره موسيقي معلولان از سال 79 تابه حال وقفه افتاده خود معلوليت برخي مسئولان را نشان مي‌دهد. بيشترين آسيب نيز به جشنواره به دليل تغيير مديريت‌ها است. بايد در اين موارد به نحوي برنامه‌ريزي كرد كه ماندگاري يك جشنواره قائم به شخص نباشد و براي سال‌هاي سال ادامه داشته باشد.

سجادي اعلام كرد: سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، بهترين امكانات را در حد توان خود و محدوده شهر در اختيار هنرمندان شركت‌كننده در جشنواره مي‌گذارد و براي مشاركت اعلام آمادگي مي‌كند.

در ادامه نشست شريفي گفت: از ميان 103 گروه متقاضي از استان‌هاي مختلف كشور 59 گروه براي شركت در بخش‌هاي جنبي و مسابقه انتخاب شده‌اند كه متشكل از 8 گروه پاپ، 6 گروه سنتي، 8 تك‌خواني سنتي، 28 تك‌نوازي سنتي و 17 گروه پاپ‌سنتي هستند و در سه سالن فرهنگسراهاي ارسباران، بهمن و شفق اجرا مي‌كنند.

وي اعلام كرد: اين جشنواره از 11 تا 13 آذر برگزار مي‌شود و اختتاميه آن روز 14 اين ماه ساعت 9 تا 12 ظهر در تالار وحدت انجام خواهد شد. هيات انتخاب و داوري نيز متشكل از محمد سرير، سيمون آيوازيان، علي‌اكبر شكارچي، صديق تعريف، داريوش پيرنياكان، مهرنيا و هنگامه اخوان هستند.

شريفي در پاسخ به خبرنگار ايكنا درباره ايجاد بخش موسيقي معنوي و عرفاني برگرفته از دين در اين جشنواره توضيح داد: ما در بدو كار هستيم و در بحث آموزش معنوي هنوز به جايي نرسيده‌ام. دليل آن هم مشكلات معولان حركتي براي انجام كارهاي اوليه در تمرين موسيقي است كه ما را درگير كرد و نتوانستيم به بخش‌ تخصصي مانند موسيقي عرفاني برگرفته از دين در جشنواره بپردازيم.

دبير دومين جشنواره موسيقي معلولين(مهرآوار) افزود: اما براي دوره آينده جشنواره حتما موسيقي آييني و ذكر‌الذاكرين را وارد جشنواره خواهيم كرد و شاهد اجراي افراد معلول در اين زمينه نيز خواهيم بود.

وي تاكيد كرد: من معتقدم اين تنوع موسيقي در مباحث معنوي بسيار مي‌تواند كمك حال هنرمندان معلول باشد و تأثير بيشتري نيز بر جامعه دارد. اگر موسيقي آييني توسط اين قشر به اجرا درآيد و نواخته بر افراد سالم نيز تأثير خواهد گذاشت. تجربه من در مدت 12 سال تحقيق در موسيقي قرآني و ديني ثابت مي‌كند كه اگر فاز موسيقي ويژه معنوي و ديني، اذكار و فضاهاي ذكرالذاكرين وارد كار دوستان شود، بر خودشان و جامعه تأثير بيشتري خواهد گذاشت.

شريفي درباره برنامه‌ريزي اين مورد توضيح داد: ما طوري برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه به شخص وابسته نباشد و با تغيير يك مدير به فراموشي سپرده نشود. قطعا در برنامه‌هاي بعدي يك بخشي از جشنواره، موسيقي آييني و ذكرالذاكرين خواهد بود. جشنواره معلولين يكسال درميان ويژه تئاتر و موسيقي است پس بر اين اساس برنامه‌ريزي ما در آن زمان عملي مي‌شود.

وي افزود: محل ثابت تمرين ما در يكي از تالارهاي شيرخوارگاه آمنه به همراه اتاق‌هاي اداري آماده است و از اين پس بيشتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت. در ادامه كار، آموزش گروه‌ها را براي ارتقاي بار علمي در دستور كار خود قرار داده‌ايم. به زودي سايت ويژه‌اي براي تكميل بانك اطلاعات هنرمندان و عضوگيري فعال مي‌شود و در ادامه براي حضور صحنه‌اي و آموزشي در استان‌ها وارد عمل خواهيم شد تا به گسترش هنر معلولان نيز پرداخته شود.

دومين جشنواره موسيقي معلولين(مهرآوا) به همت سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران و سازمان بهزيستي كشور از 11تا 13 آذر در فرهنگسراهاي بهمن، ارسباران و شفق برگزار خواهد شد. ورود عموم به اين اجراها آزاد و رايگان است.
 سه شنبه 5 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن