واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: در بيانيه جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي تأكيدشدباورها و ارزشهاي فرهنگي پديدآورنده بسيج به روشني تعريف شود
گروه سياسي: بسيج در صورتي ميتواند نهادي جامع و شامل جهات متعدد و پايدار و مؤثر قلمداد شود كه نيازهاي دائمي و باورها و ارزشهاي فرهنگي پديدآورنده آن به روشني تعريف شده، تعميق بيشتري در آنها صورت گيرد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومي جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي، اين جمعيت به مناسبت سالروز تشكيل بسيج مستضعفين بيانيهاي تحليلي صادر كرد.
در اين بيانيه آمده است: پنجم آذرماه سالروز تشكيل بسيج مستضعفين به فرمان حضرت امام خميني(ره) است. نهادي مردمي و انقلابي كه گستره آن دلهايي است كه با اهداف و آرمانهاي بلند امام و منويات رهبري و شعارهاي نجاتبخش انقلاب اسلامي گره خورده است و در هر زمان با درك شرايط و موقعيت انقلاب و كشور از هيچگونه خدمت و ياريرساني به نظام و كشور دريغ نميورزند.
سالگرد تشكيل بسيج مستضعفان، يادآور خاطره پرشكوه مجاهداتي است كه در دوران هشت ساله جنگ تحميلي، زيباترين تابلوهاي ايثار و فداكاري همراه با نجابت و فروتني و توام با شجاعت و رشادت را ترسيم كرده است. شجره طيبهاي كه ريشه در توحيد بشريت از آدم(ع) تا خاتم(ع) داشته، شهدايي چون هابيل، حسين(ع) و پيروان راستين آن حضرت را آيينه تمامنماي بسيجيان طول تاريخ قرار داده است.
بسيجي، از جمله واژههايي است كه به لطف انفاس قدسي امام تنها در لغتنامه و دايرةالمعارف انقلاب اسلامي يافت ميشود. بسيجي، فرد عاشق سر از پا نشناختهاي است كه لحظه لحظه زندگي خويش را وقف اسلام و قرآن و ولايت و انقلاب اسلامي كرده است. او مطيع اوامر ولي فقيه زمان است. بر دشمن ميتازد و امان از او ميبُرد. پارساي شب است و شيرروز. بسيجي بنده خدا و از تبار ابراهيم(ع) است كه چون اسماعيل، مصمم و عاشقانه به قربانگاه عشق ميرود؛ راه حق و عدالت ميجويد. عاشق خدا و محبوب خالق خويش است كه فرمود: من عشقني عشقته.
امروز در حالي سالگرد تشكيل اين نهاد مقدس را گرامي ميداريم كه اقتدار بيبديل كنوني نظام اسلامي تا حدّ زيادى مديون بسيج و حضور همه جانبه مردم در صحنههاى گوناگون، تحت رهبرى مقام باقداست ولايت است. حضور خيل عظيم ميليوني از جوانان پر شور و آيندهساز ايران اسلامي در اين مظهر انسجام الهي، ضرورت دقت نظر بيشتر در اهداف تشكيل، مأموريتهاي كليدي و ويژگيهاي حاكم بر آن را مضاعف ميكند:
1. بازخواني تعريف بسيج و بسيجي، ويژگيهاي هويتي منحصربفرد تفكر بسيجي، امري مهم و حياتي به شمار ميرود. تعريف و ترويج ويژگيهايي همچون عبادت واستغاثه به درگاه خداوند، شناخت ضرورتها و مقتضيات زمان، اخلاص، پرهيز از عافيتطلبى و سست عنصرى، بصيرت و معرفت، حركت بر محور قرآن و عترت، پيوند و بيعت با ولايت، ايمان و اخلاص، حريت در عبوديت، اطاعت آگاهانه، عدالتخواهي، ظلم ستيزي، شهادتطلبي عاشقانه، ايثارگري كريمانه، زهد و قناعت، تواضع و صميميت، شجاعت و دلاوري، صلابت و كوبندگي، ابتكار و خلاقيت، عزت نفس، گمنامي و دوري از شهرتلبي، مديريت و تدبير شايسته، غيرت و جوانمردي، تعهد و وفاداري، صبر و پايداري، ترحم و نوعوستي حتي با دشمنان، تكبر در برابر استكبار و بالاخره اينكه تفكر بسيجي با تمامي اين اوصاف اعجابانگيزش چيزي نيست جز برنامه بينظير توحيد و عدالتخواهي.
2. بسيجي يعني دل باايمان، مغز متفكر داراي آمادگي براي همه ميدانهايي كه وظيفه، اين انسان را به آن ميدانها فرا ميخواند. بسيجيودن معيار و ملاكي است كه بر اساس آن ميزان تعهد اعضاي آن به اصول و آرمانهاي انقلابي سنجيده ميشود اين آرمانها و اصول خود را در مجموعه قوانين اداره كشور نشان ميدهد.
3. در شرايط كنوني كه نظام اسلامي با انواع تهديدات سخت و نرم مواجه است و دهه آينده كشور دهه عدالت و پيشرفت است، بسيج در صورتي ميتواند نهادي جامع و شامل جهات متعدد و پايدار و مؤثر قلمداد شود كه نيازهاي دائمي و باورها و ارزشهاي فرهنگي پديد آورنده آن به روشني تعريف شده، تعميق بيشتري در آنها صورت گيرد؛ نيازهايي كه اقتصادي، سياسي، فرهنگي و يا نظامي ميباشند؛ بنابراين كارويژه بسيج در دهه چهارم انقلاب بايد به روشني تعريف شده براي تحقق آن آموزشي فراگير در نظر گرفت و تلاش كرد رسيدن به اقتدار و شوكت جهانى مسلمانان با بسيجى همهجانبه و فراگير در جهان ميسّر خواهد بود و اين امر شدنى است و به فرمايش امام خمينى(ره) بايد به دنبال تحقق آن بود.
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]