تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837858901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آيا از زندگي كسالت.بار خود خسته شده.ايد؟ نشاط و شادمانی حق شماست!


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:

هریک از ما تعریفی برای خوشبختی داریم و آن را به گونه.ای خاص در ذهن خود تصور می.کنیم. بسیاری از افراد گمان می.کنند که فرد خوشبخت کسی است که هیچ مشکلی نداشته باشد و در کمال آرامش و آسایش زندگی کند.
در واقع خیلی.ها همیشه مترصد یافتن کلمه یا رفتار سحرآمیزی هستند که به کمک آن بتوانند از شر همه گرفتاری.هایشان خلاص شوند و به تمام آرزوهای خود برسند. به نظر می.رسد نمی.توان برای خوشبختی تعریفی کلی ارائه داد و شاید هرکس بتواند به نوعی این احساس را تجربه کند. شاید چیزی که به نظر شما خوشبختی است، به هیچ.وجه نتواند دوستتان را نیز خوشبخت کند اما چیزی که مشخص است این است که برای داشتن احساس رضایت و خوشحالی باید زحمت کشید، آموزش دید و وقت صرف کرد.
شما اگر بخواهید شناگر، اسکی.باز، فوتبالیست یا حتی راننده خوبی هم بشوید باید برای به دست آوردن این مهارت.ها تمرین کنید. همه ما نیز ماه.ها و سال.ها باید تمرین کنیم تا راه یافتن خوشحالی و خوشبختی خود را بیابیم. ولی فراموش نکنید که به دست آوردن این مهارت فواید فراوانی دارد. شما می.توانید خالق روشی برای دستیابی به کامیابی و زندگی موفقی برای خودتان باشید و مسلما فایده تسلط.یافتن بر این روش به تحمل زحمت یادگرفتن آن می.ارزد.
داشتن یک زندگی پرنشاط، موفقیت در نقش دوست، همسر یا شریک.زندگی خوب، موفقیت در رسیدن به اعتمادبه نفس و مورد احترام.دیگران قرار گرفتن، ارزشمندتر از آن است که بتوان قیمتی برای آن در نظر گرفت؛ اینها اهدافی هستند که هرانسان طبیعی و هوشیاری در صورت تمایل می.تواند به تدریج به آن دست یابد. ولی نکته مبهم خواستن آن است؛ اینکه شما واقعا از زندگی کسالت.بار همیشگی که معمولا هم با شکست و ناکامی مواجه است، خسته شده.باشید و بخواهید تغییری در آن به وجود آورید. فراموش نکنید شما لیاقت داشتن زندگی خوب و شاداب را دارید اما کسب مهارت تغییر در شیوه تکراری زندگی سخت و کسالت.بار نیازمند جرأت و شهامت است. ما نیاز داریم خشم خود را مهار کنیم، نیاز داریم طرز راحت به خواب رفتن و راحت خوابیدن را بیاموزیم و یاد بگیریم چگونه باید با کسانی که کار یا زندگی می.کنیم سازش بیشتری داشته باشیم و... .کسانی که می.توانند در این امر به مهارت لازم دست یابند به این خواسته.های خود می.رسند.
کسی نیست که ترسوبودن را دوست داشته باشد، کسی نیست که بخواهد همیشه از ترس، نگرانی و اضطراب رنج ببرد و هیچ.کس هم دوست ندارد چون نمی.تواند شجاعانه در مقابل مشکلات بایستد و آنها را بپذیرد، دائم تحقیر شود و رنج ببرد. همه ما خواهان داشتن لحظاتی شاد هستیم. اما آیا واقعا شاد بودن نیاز به گذراندن آموزشی خاص دارد و آیا می.توان یاد گرفت به جای غمگین.بودن و ضعف.نشان دادن شجاع بود و خوشحال؟
همه ما گاهی افسرده می.شویم و ناراحتی و غم را تجربه می.کنیم اما فرد موفق کسی است که بتواند این زمان.ها را هرچه کوتاه.تر سپری کند و زودتر به حال بهتری برسد. اما واقعا چگونه می.توان به این مهم دست یافت؟ توجه به این نکات می.تواند تا اندازه.ای موثر باشد:
تسلیم نشوید: در زندگی اجتماعی ما چه بخواهیم یا نه با افرادی مواجه می.شویم که آنگونه که می.خواهیم و انتظار داریم با ما رفتار نمی.کنند؛ گاهی بسیار آزارمان می.دهند و ما نیز ناامید و افسرده، ناراحت می.شویم و مدت.ها تحت تاثیر رفتار آنان قرارمی.گیریم. لحظه.ای بیندیشید، شما نمی.توانید کاری کنید که همه مطابق میل شما رفتار کنند، پس تنها کاری که می.توانید انجام دهید این است که تصمیم بگیرید تسلیم نشوید؛ یعنی اجازه ندهید دیگران به راحتی شما را ناراحت کنند. اگر بعضی افراد خانواده با شما رفتاری می.کنند که به نظرتان عادلانه نیست، بی.دلیل تسلیم نشوید، اگر رئیستان سلطه.جو و غیرمنطقی است، زیربار حرف.های او نروید و به گونه.ای منطقی و صحیح از حق خود دفاع کنید. فراموش نکنید تسلیم نشدن به معنای این است که نباید دست روی دست بگذارید و اجازه دهید دیگران با شما رفتار ناشایستی داشته باشند. اگر انجام کارهای خانه، توانتان را سلب کرده به همسرتان اجازه ندهید از شما سوءاستفاده کند و تمام کارها و مسئولیت.ها را به دوش شما بگذارد. دائم گوشه.ای کز نکنید و به حال خود اشک نریزید! گفتن عباراتی مانند:«من شانس ندارم، هیچ. کاری از من برنمی.آید، توانم دیگر تمام شده و...» هیچ مشکلی را حل نمی.کند. اجازه ندهید مشکلات و ناملایمات آن.قدر شما را افسرده کند که روی اطرافیان شما هم تاثیر بگذارد.
فرار نکنید: مانند افراد ترسو فرار نکنید. اگر هنگام بروز مشکلات فرار کنید، آنها را نپذیرید و مدت.ها بدون انجام هیچ.کاری به سر ببرید، چه کاری از پیش برده.اید؟ با هر اتفاقی نباید وحشت.زده شد؛ با اولین ایراد رئیستان، کارتان را ترک نکنید. با اولین اختلاف با همسرتان او را کنار نگذارید و هنگامی که با خانواده.تان مشکلی پیدا کردید، بیش از حد از آنها نرنجید، یا تنها به دلیل اینکه از لحاظ فکری با آنها کاملا همخوانی ندارید ترکشان نکنید. البته شاید گاهی نیز به این دلیل که با همسرتان جروبحث کرده.اید و اختلاف نظرتان بیش از حد است، فکر می.کنید بهترین راه ترک اوست اما شتاب.زده تصمیم نگیرید و فکر نکنید که طلاق بهترین راه است؛ همیشه به عنوان آخرین راه به جدایی فکر کنید.
سریع. تلافی نکنید: اگر کسی با شما بدرفتاری کرد، رفتار او را به دیگران تعمیم ندهید؛ مثلا اگر در ارتباط با مردی نتوانستید به نتیجه دلخواه برسید و شکست خوردید، فکر نکنید تمام مردان اینگونه.اند یا اگر یک.بار به کسی خوبی کردید ولی او با شما ناسپاسی کرد، برای همیشه انجام کارهای خوب را کنار نگذارید.
عجولانه رفتار نکنید: اگر از زندگی در خانواده و کنار پدرومادر خود خسته شده.اید و از این نوع زندگی راضی نیستید، تنها برای رهایی از این محیط، ازدواج نکنید. اگر شما از لحاظ روحی در وضعیت نامناسبی قراردارید، تغییر شرایط خیلی کارساز نیست. شما باید بدانید چگونه خودتان را آرام کنید و با شرایط کنار بیایید، نه اینکه خسته و ناراضی و برای فرار از یک نوع زندگی به زندگی جدیدی پناه ببرید که هیچ.گونه شناختی هم از آن ندارید؛ در این صورت آمادگی قبول شرایط جدید برایتان سنگین و غیرقابل تحمل می.شود و احتمال اینکه شکست بخورید زیاد است.
چگونه رفتار کنیم؟
بدترین کار این است که هنگام قرار گرفتن در شرایط سخت، بیهوده نیروی خود را تلف کنید و در واقع از آن در جهت تخریب استفاده کنید. اگر به تمام رفتارهای مذکور دقت کنیم، درمی.یابیم که هریک از آنها وجه تشابهی با هم دارند و آن این است که از قدرت انرژی عاطفی شما نشأت می.گیرند؛ یعنی هریک از آنها واکنشی دربرابر یک موقعیت تهدید.کننده هستند. نیروی عاطفی درون وجود ما بسیار قدرتمند است و اگر عاقلانه به کار گرفته شود می.تواند بسیار سودمند باشد. اما همین نیرو اگردر جهت مخرب به کار رود می.تواند روابط اجتماعی، منابع مالی، سلامتی و سایر ساختارهای شخصیت ما را نابود کند؛ بنابراین برای جلوگیری از اتلاف این نیروی قدرتمند توجه به این موارد می.تواند موثر باشد:
شجاعت داشته باشید: بین شجاعت عاقلانه و رفتارهای غیرمنطقی که گاه به نظر شجاعانه می.رسند، تفکیک قائل شوید. در هر دو مورد، شخص در مقابل مشکل به وجود آمده، واکنشی از خود نشان می.دهد اما وقتی منطقی عمل نمی.کند و سنجیده پیش نمی.رود، رفتار او بی.اراده، بی.پروا و بی.ملاحظه خواهد بود اما هنگامی که سنجیده و از روی منطق کاری کند، هر لحظه می.ایستد، فکر می.کند و با تأمل و درایت پیش می.رود، در واقع می.توان گفت در این هنگام شخص از مغز و اندیشه خود بهره می.برد و با مشکلات برخورد سنجیده.ای دارد و تصمیم درستی هم می.گیرد؛ یعنی از میان راه.های موجود راهی را انتخاب می.کند که علاوه بر اینکه به آن علاقه دارد، از تمام توان خود نیز برای به دست آوردن هدفش فروگذار نمی.کند. در ضمن اگر هم در هر کجای راه متوجه شد اشتباه کرده، با شجاعت تمام آن را می.پذیرد و به خطای خود اقرار می.کند و با شجاعت، راه دیگری را انتخاب می.کند.
خلاقیت به خرج دهید: گاه لازم است در بعضی امور شما به تنهایی و بدون کمک دیگران کاری را انجام دهید. در این صورت بهتر است به.طور خلاقانه شیوه.ای منحصربه.فرد را برای خود انتخاب کنید تا بتوانید احساس استقلال و توانمندی کنید.
مطمئنا مشکلات ما را قبلا افراد دیگری هم تجربه کرده.اند. بنابراین بهتر است از دیگران کمک بگیریم اما به آنها وابسته نشویم و بدانیم در نهایت این خود ما هستیم که باید با اتکا به نیروی خود تصمیم بگیریم و وارد عمل شویم.افرادی که می.توانند شجاعت به خرج دهند و خلاق باشند، اغلب بشاش و بانشاط هستند اما متأسفانه ما در خیلی مواقع می.ترسیم، زود ناراحت می.شویم و به جای عمل کردن با اتکا به دیگران از مشکلات فرار می.کنیم.
فراموش نکنید می.توان احساس اشخاص را تغییر داد. اینکه احساس ناتوانی و ضعف کنید و خود را خوشبخت ندانید یا شجاع باشید و خود را قوی و توانمند بدانید، بستگی به این دارد که انرژی خود را در کدام جهت به حرکت درآورید. ذهن ناخودآگاه ما نیز آماده است تا نیروهای ما را به هر سمت (مثبت یا منفی) هدایت کند. می.تواند ما را به سوی ترس و احساس ناامنی و ناتوانی یا شجاعت و امیدواری سوق دهد اما به یاد داشته باشید اگر نیرویمان را در جهت تصدیق آرمان.های خود هدایت کنیم، می.توانیم از همین نیرو برای همکاری، دوستی و پرورش خلاقیت بهره ببریم.
متوقف نشوید هنگامی که تصمیم می.گیرید به شیوه.ای جدید زندگی کنید، راه بهتری را برای خود برگزینید؛ طوری که کمتر ناراحت و دلخور و عصبانی شوید. ابتدا در خود نیرویی کشف می.کنید که بسیار قدرتمند است و با استفاده از آن می.توانید پیشرفت کنید و به جلو گام بردارید اما فراموش نکنید که این موضوع همیشگی نیست.

ممکن است گاهی در میانه راه شوق و اشتیاق خود را کاملا از دست بدهید و چون هنوز به هدف خود نرسیده.اید، خسته و ناامید شوید. اشکال ندارد! این کاملا طبیعی است. هنگام شروع هر راهی و عملی ساختن هر تصمیمی، دشواری.هایی بروز می.یابند. فراموش نکنید استقامت داشتن در این مرحله بسیار مهم است. درست مانند دونده.ای می.ماند که در میانه راه احساس خستگی کرده و مسابقه را ترک کند یا شخصی که تصمیم گرفته رژیم غذایی خاصی را رعایت کند اما بعد از چند ماه خسته شود. بدین.ترتیب تمام زحمات گذشته او نیز به هدر خواهد رفت. بنابراین سعی کنید در انجام هر تصمیمی و شروع هر کاری، طوری پیش بروید که در میانه راه آن.قدر خسته و ناامید نشوید که تمام زحمات.تان به هدر برود.
توجه به این نکات هنگام تصمیم.گیری می.تواند مؤثر واقع شود:
حقایق را بررسی کنید: اگر قرار است تصمیم مهمی بگیرید باید ابتدا مسئله را به خوبی مطالعه کنید و قبل از هرگونه تصمیم.گیری، مهم.ترین واقعیت.های مربوط به آن را کاملا بررسی کنید. در این هنگام مطالعه.کردن یا کمک.گرفتن از دیگران می.تواند سودمند باشد.
خوب فکر کنید: هنگامی که می.خواهید تصمیم مهمی بگیرید باید خیلی خوب فکر کنید و تمام جوانب را درنظر بگیرید. در این خصوص بهترین راه تمرکزکردن بر موضوع است. بدین منظور جای ساکتی را انتخاب کنید و در آرامش به دور از نظرات مختلف- البته با درنظر گرفتن تجربیات دیگران- تصمیم بگیرید. برای این کار لازم است ابتدا مسئله را به خوبی برای خود روشن کنید و تمام جوانب آن را درنظر بگیرید.
خود را سرزنش نکنید: اگر بعد از مدتی نتوانستید تصمیم درستی بگیرید، ناراحت نشوید و خودتان را سرزنش نکنید و احساس گناه نداشته باشید. در این هنگام بهترین کار این است که آن را بپذیرید و سپس رهایش کنید. مطمئن باشید در زمانی دیگر می.توانید نتیجه بهتری بگیرید؛ یعنی تمرکز بیش از حد ذهن بر موضوعی، تنها آن را بزرگ.تر جلوه می.دهد.
نگران نباشید: هنگامی که در انجام هر کاری احساس نگرانی کنید، در واقع انرژی قدرتمند خود را ناتوان می.سازید. بنابراین به خود گوشزد کنید که جای نگرانی وجود ندارد و شما می.توانید با شجاعت به پیش بروید.
کنار آمدن با دیگران
یکی از مشکلات و ناامیدشدن.ها و ناتوان. شدن.های ما معمولا در ارتباط با اشخاص دیگر بروز می.یابد. البته هرکس با توجه به روابط خود با اشخاص، خواسته.های متفاوتی دارد. مثلا ممکن است علاقه و احترام متقابل و داشتن صداقت در ارتباط برای شما بسیار مهم باشد. در واقع رضایت خاطری که در زندگی به دست می.آورید تا حدود زیادی به افراد دیگر هم بستگی دارد. بهترین راه این است که نگذارید هیچ.کس به شما ضربه بزند. برای این کار سعی کنید از کسی نرنجید اما این امکان.پذیر نیست! پس هنگامی که از کسی رنجش به دل گرفتید از همه توان خود برای از بین بردن آن استفاده کنید. اگر این کار را به درستی انجام دهید در برخوردهای بعدی، موارد اختلاف را پیدا می.کنید و خودبه.خود اقدامی در خصوص رفع کدورت.ها و ناراحتی.ها انجام می.دهید.
هرکدام از ما روی رفتار خودمان کنترل داریم یا دست.کم می.توانیم این کار را انجام دهیم. باور کنید از میان برداشتن محرک.های ناپسند کاملا عملی است. کافی است کاری کنیم که کمتر باعث آزردگی خاطر دیگران شویم. البته برای این کار باید احساس خوبی به انسان.های دیگر داشته باشیم. با این نوع نگرش و با داشتن حسن نیت نسبت به دیگران، یا رنجش کاملا از بین می.رود یا به مقدار زیادی کاهش می.یابد.
رهایی از رنجش.های بی.دلیل و ایجاد دوستی و تفاهم مستلزم داشتن همکاری دوطرفه است. البته در این خصوص نه.تنها حسن نیت لازم است بلکه باید برخوردی دوستانه نیز با یکدیگر داشته باشید؛ به حرف یکدیگر خوب گوش دهید، به علایق و نظرات هم احترام بگذارید و اگر اشتباهاتی به وجود آمد از آن چشم.پوشی کنید و زیاد سخت نگیرید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 357]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن