تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همه خوبى‏ها و بدى‏ها در مقابل توست و هرگز خوبى و بدى واقعى را جز در آخرت نمى‏بينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831512664




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در دل نسخه های متفاوت پردازنده های Core i7 چه میگذرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:








شما در هر صنعتی که تخصص یا سررشته داشته .باشید به خوبی می.دانید پس از معرفی یک محصول (خواه در صنعت IT یا حتی صنعت خودرو) تا عرضه رسمی آن در بازار تغییرات زیادی در جهت رفع ایرادهای باقی.مانده شکل می.گیرد.




در خصوص قطعات سیلیکونی تکیه.کلام روی نسخه.های متفاوت این قطعات است که به طور معمول هر یک شامل نوآوری و تغییرات زیادی هستند. زمانی که شرکت اینتل پردازنده Core i۷-۹۷۵ Extreme را معرفی و عرضه کرد، در برنامه این شرکت بود که این محصول جایگزین پردازنده ۹۶۵ Extreme شود. این پردازنده سیلیکون C۰ را با نسخه پیشرفته.تر D۰ جایگزین می.کرد. حال اینکه پس از بررسی، تفاوت.های معنی.داری میان این دو پردازنده مشاهده شد.

استفاده از نسل یا نسخه.های پیشرفته.تر و جدیدتر به معنای کارایی بیشتر نیست.

ابتدا باید توضیح کوتاهی داد که منظور از تغییرات نسل در پردازنده.های مورد بررسی برطرف کردن و بررسی ایرادها و باگ.های شناخته شده. است که یک محصول را در نسلی متفاوت.تر و جدیدتر قرار می.دهد. برای مثال، در این.جا ارتقا شامل بهینه.سازی کارکرد ترانزیستورها می.شود و می.تواند باعث بهبود ثبات فرکانس کاری پردازنده، ولتاژ مصرفی کم.تر برای انجام امور استاندارد و حتی برخی امکانات اضافی شود.

با توجه به نتایج به دست .آمده همواره پردازنده.های جدیدتر، از بازده انرژی بیشتری به نسبت نسل.های قبلی خود برخوردار بوده.اند. برای مثال، می.توانند با مصرف انرژی کم.تر از نسخه.های قبلی و اولیه خود فرکانس و قدرت پردازش مشابهی را فراهم کنند. این بهبود و ارتقا نسل یا همان Stepping همواره به همراه افزایش کارایی و قدرت پردازشی (که فروشنده.ها روی قیمت آن.ها اعمال می.کنند) نیست.

نسخه.های جدید به معنای امکانات بیشتر هستند.

در بررسی.های منتشر شده در برخی از وب.سایت.های تخصصی، از کارایی مناسب و بالای پردازنده.های نسل D۰ گزارش داده شده .است. در این بررسی که مطالعه خواهید کرد دو پردازنده نسل اول (C۰ Stepping) از سری Corei۷ (پردازنده ۹۶۵ با فرکانس ۲/۳ گیگاهرتز و پردازنده ۳۳/۳ گیگاهرتزی ۹۷۵ که جزو نسل (D۰ Stepping) محسوب می.شود) با یکدیگر مقایسه شده.اند. جالب اینکه در این قیاس نتایج جالبی به خصوص در مبحث اورکلاک آن.ها به دست .آمد.

در این بررسی از مادربرد MSI مجهز به چیپ.ست فاخر X۵۸. اینتل برای هر دو پردازنده استفاده شده .است.

● آغاز مبارزه...

پیش از شروع مقایسه باید اطلاعاتی راجع به پردازنده.های Corei۷ داشته باشیم. تمامی پردازنده.های این سری دارای ۲۵۶ کیلوبایت حافظه موقت کش لایه دوم برای هر هسته هستند. این پردازنده.ها از مجموع ۸ مگابایت حافظه موقت کش لایه سوم به صورت اشتراکی بهره می.برند و از تکنولوژی Hyper-Threading پشتیبانی می.کنند. تکنولوژی مذکور به سیستم.عامل امکان استفاده از هر هسته واقعی به عنوان دو هسته مجازی را می.دهد.

پردازنده.های اولیه (C۰ Stepping) این سری با سیستم.های خنک.کننده حرفه.ای هوا تا کمی بیش از ۴ گیگاهرتز و با سیستم خنک.کننده نیتروژن مایع تا سقف ۵ گیگاهرتز اورکلاک می.شدند.

اینتل کمی بعد پردازنده.های بر مبنای نسل D۰ (D۰ Stepping) را با ادعای قابلیت افزایش سرعت بالا معرفی کرد.

پردازنده.های مدل Corei۷-۹۵۰ فقط با نسل جدیدتر یعنی D۰. تولید شده.اند و یکی از جدیدترین محصولات معرفی شده این سری به شمار می.روند. هنگام انتخاب و خرید پردازنده.های مدل ۹۲۰ این سری کمی احتیاط کنید، زیرا این پردازنده.ها با نسل قدیمی.تر C۰. و جدیدتر D۰ تولید شده.اند و هر دو نسخه در بازار وجود دارند. البته به طور قطع اطلاعات زیادی از اینتل درباره این دو نسل و پردازنده.های تولید شده با هرکدام به صورت رسمی به دست نخواهید آورد.

در مقایسه پردازنده.های Core i۷-۹۶۵ (C۰) و Core i۷-۹۷۵ (D۰) در فرکانس مشابه ۳۳/۳ گیگاهرتز اگرچه پردازنده مدل ۹۶۵ با فرکانس پیش.فرض ۲/۳ گیگاهرتز تولید می.شود، اما برای به دست آوردن نتایج دقیق.تر فرکانس آن. را به ۳۳/۳ گیگاهرتز -که فرکانس پیش.فرض مدل ۹۷۵ است- اورکلاک کردیم. از آن.جایی که پردازنده.های سری Corei۷ به راحتی با افزایش ضریب فرکانس قابل اورکلاک هستند و در اورکلاک انعطاف زیادی از خود نشان می.دهند، این افزایش فرکانس باعث ایجاد مشکلی در کارکرد پردازنده نخواهد شد.

اولین نکته قابل توجه در خصوص بررسی این دو پردازنده ولتاژهای آن.هاست. پردازنده ۹۶۵ که بر پایه نسل C۰ Stepping است با کمی افزایش ولتاژ به ۲۳۲/۱ ولت، فرکانس آن به ۳۳/۳ گیگاهرتز می.رسد. این در حالی است که پردازنده مدل ۹۷۵ که بر پایه نسل D۰ Stepping .است به صورت پیش فرض با ولتاژ کم.تر ۱۳۶/۱ ولت همان فرکانس خروجی را دارد. میزان ولتاژ ورودی ۴۵/۸ درصد تفاوت دارد که می.تواند تاثیر بسزایی در توان مصرفی سیستم داشته باشد. البته ولتاژ و توان مصرفی در حالت آماده به کار (Idle) چندان تفاوتی ندارد.

افزایش فرکانس (اورکلاک) پردازنده Core i۷-۹۶۵ (C۰) تا مرز ۴ گیگاهرتز: اورکلاک این پردازنده در چند مرحله انجام گرفت و نمونه مورد استفاده در این بررسی همان پردازنده.های اولیه این سری است که در سال ۲۰۰۸ معرفی و عرضه شد. فرکانس این پردازنده با افزایش ضریب آن (Multiplier) از ۲۴x به ۲۶x در ۱۳۳ مگاهرتز به راحتی به مرز ۴۷/۳ گیگاهرتز رسید.

در گام بعدی با افزایش ضریب به ۲۷x فرکانس این پردازنده به مرز ۶۱/۳ گیگاهرتز رسید که در این مرحله نیز هنور نیازی به افزایش ولتاژ ورودی به هسته نیست.

برای ارتقای فرکانس پردازنده به ۷۴/۳ گیگاهرتز نیاز است تا کمی ولتاژ ورودی را از طریق BIOS افزایش دهیم و آن را به ۱۹۲/۱ ولت برسانیم. این افزایش ولتاژ ورودی در BIOS باعث افزایش ولتاژ پردازنده ۲۸۰/۱ ولت می.شود. این ولتاژ در حالت تنظیمات خودکار BIOS ۱۷۶/۱ ولت است که باعث فراهم شدن ولتاژ ۲۶۴/۱ ولت در پردازنده می.شود.

برای رسیدن به فرکانس ۸۷/۳ گیگاهرتز فرکانس پردازنده را به ۲۱۶/۱ ولت در BIOS رساندیم که ولتاژ موثر ۲۹۶/۱ ولت را برای پردازنده فراهم می.کند. نتایج به دست .آمده با این افزایش ولتاژ از ثبات چندانی برخوردار نبودند، اما با افزایش ولتاژ ورودی در BIOS به ۲۳۲/۱ ولت به حداکثر سرعت فرکانس پردازنده در حدود ۴ گیگاهرتز رسیدیم که از حالت پایداری نیز برخوردار بود.

در نتیجه، حداکثر فرکانس به دست آمده در پردازنده Core i۷-۹۶۵ فرکانس ۰/۴ گیگاهرتز با ولتاژ موثر ۳۲/۱ ولت بود که این ولتاژ بر پایه ولتاژ ورودی ۲۳۲/۱ ولت در تنظیمات BIOS بود. البته پردازنده.های سری C۰ توان ارتقای فرکانس در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ مگاهرتز با سیستم خنک.کننده هوا را با کمی خوش شانسی دارند.

افزایش فرکانس (اورکلاک) پردازنده Core i۷-۹۷۵ (D۰) تا مرز ۱۴/۴ گیگاهرتز:

ولتاژ ورودی این پردازنده که در حالت پیش.فرض فرکانس ۳۳/۳ گیگاهرتز با ولتاژ ۱۳۶/۱ است در مقایسه با مدل قبلی که ۲۳۲/۱ ولت بود کم.تر است.

بدون تغییر ولتاژ ورودی در BIOS با تغییر ضریب این پردازنده از ۲۵x به ۲۷x به راحتی فرکانس آن به ۶/۳ گیگاهرتز رسید، اما میزان ولتاژ موثر ورودی در آن به ۲۳۲/۱ ولت رسید.

با همان شرایط قبلی و بدون تغییر ولتاژ ورودی BIOS، فرکانس پردازنده را این.بار به ۷۴/۳ گیگاهرتز رساندیم. به خاطر آورید که در چنین مرحله.ای برای پردازنده قبلی به چه میزان ولتاژی رسیده بودیم.

در گام بعدی با افزایش ضریب به ۲۸x و بدون ایجاد تغییر در ولتاژ ورودی، فرکانس پردازنده را تا ۸۷/۳ گیگاهرتز رساندیم که البته بر اساس اطلاعات نرم.افزار CPU-Z ولتاژ موثر مانند مرحله قبلی در حدود ۲۴۰/۱ ولت باقی ماند. باید دید که آیا ممکن است این روال تا فرکانس ۰/۴ گیگاهرتز ادامه یابد؟!

البته در واقع نیز همین.گونه است. برای رسیدن به فرکانس ۰/۴ گیگاهرتز نیز کماکان نیازی به افزایش ولتاژ ورودی نیست، در حالی که در چنین مرحله.ای در پردازنده ۹۶۵ نیاز به افزایش ولتاژ داشتیم. همچنین ولتاژ موثر در این حالت طبق نرم.افزار CPU-Z در همان میزان ۲۳۲/۱ ولت باقی مانده است. این مساله نشان از قابلیت بالای نسل D۰ در افزایش فرکانس پردازنده بدون نیاز به اعمال ولتاژ اضافی دارد.

برای رسیدن به فرکانس ۱۴/۴ گیگاهرتز به کمی افزایش ولتاژ نیاز است، البته ولتاژ موثر در همان میزان قبلی مانده. است.
با افزایش ضریب به ۳۲x و رساندن فرکانس به ۲۷/۴ گیگاهرتز با تغییرات متفاوت ولتاژ مورد آزمایش قرار گرفت که نتایج پایداری به دست نیامد. نتیجه این آزمایش.ها نشان داد که فرکانس پایدار برای پردازنده Core i۷-۹۷۵ Extreme D۰ با سیستم خنک.کننده هوا کمتر از ۲۰/۴ گیگاهرتز است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن