واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه اقتصادي
احداث جايگاه سي .ان.جي در مجموعههاي مسكوني
مديرعامل شركت گاز خودرو از موافقت ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت براي ساخت جايگاههاي كوچك و متوسط عرضه گاز طبيعي فشرده (CNG) در مجموعههاي مسكوني و اداري با هزينه ساكنان مجموعه خبر داد.
علوي با بيان اينكه به زودي ضوابط كامل نصب تجهيزات در اين جايگاهها اعلام ميشود، گفت: اشتراك گاز اختصاصي، اشتراك برق اختصاصي، خريد تجهيزات با هزينه افراد ساكن در آپارتمان و استاندارد بودن اقلام از ضوابط كلي ساخت جايگاه CNG در مجموعههاي مسكوني و اداري است.
وي افزود: در مجموعههاي مسكوني و اداري كه متقاضي ساخت اين جايگاه هستند بايد حداقل 20 خودرو وجود داشته باشد.
علوي در خصوص هزينه ساخت اين جايگاهها گفت: براساس برآوردها در يك آپارتمان 30 واحدي، براي هر خانوار حدود يك ميليون تومان هزينه خواهد داشت كه البته اين هزينه خيلي زود بازخواهد گشت.
اين جايگاهها نيز مانند جايگاههاي عرضه عمومي، گاز تحويلي از وزارت نفت را به قيمت هر متر مكعب 8تومان خواهند خريد.
نيروگاههاي نيمه تمام تا اوايل سال آينده واگذار خواهند شد
طرحي در دست تهيه است كه نيروگاههاي نيمه تمام دولتي تا اوايل سال آينده به بخش خصوصي واگذار شوند.
محمد بهزاد، مديرعامل توانير در گفتگو با ايسنا با اعلام اين خبر گفت: اين نيروگاهها از طريق مزايده واگذار ميشوند و مجري اين طرح سازمان توسعه برق ايران است.
وي درباره واگذاري دو نيروگاه سهند و هرمزگان اظهار كرد: وزارت نيرو اقداماتي را كه بايد براي واگذاري اين دو نيروگاه انجام ميداد، انجام داده و هشت نيروگاه ديگر هم واگذار خواهند شد.
او افزود: شركت توانير مجري طرح اين 10 نيروگاه است.
به گزارش ايسنا، طبق برنامه قرار است كه سهام نيروگاههاي حرارتي دماوند، سيكل تركيبي سهند، بيستون، سنندج، خليج فارس، آبادان، كرمان و شيروان و نيروگاههاي بادي منجيل و بينالود پس از تبديل به شركت سهامي عام در بورس عرضه شوند.
ايران اقتصاديترين مسير براي انتقال انرژي آسياي مركزي
مديرعامل شركت ملي صادرات گاز گفت: ايران كوتاهترين و اقتصاديترين مسير براي انتقال انرژي آسياي مركزي به بازارهاي جهاني است.
به گزارش فارس، سيدرضا كساييزاده افزود: ايران از يكسو ميتواند به منزله پلي، درياي خزر و آسياي مركزي را به كشورهاي خليج فارس، پاكستان و هند متصل كند و از سوي ديگر به منزله رابط ميان آسياي مركزي و اروپا عمل كند.براساس اين گزارش پس از درگيري ميان روسيه و گرجستان، كشورهاي اروپايي بيش از پيش متوجه ايران به عنوان مسير مطمئن انتقال انرژي به اين قاره شدهاند.پروژه ناباكو يكي از طرحهاي اتحاديه اروپا براي دستيابي به امنيت انرژي و كاهش وابستگي خود به انرژي وارداتي از روسيه است.
اين پروژه ميتواند گاز طبيعي منطقه درياي خزر را از طريق تركيه به اتريش و پس از آن بلغارستان، روماني و مجارستان انتقال دهد.
كمك بانك جهاني براي بهسازي وضعيت اقتصادي ايران
نماينده بانك جهاني گفت: 80 ميليون دلار براي بهسازي وضعيت اقتصادي مردم و توانمندسازي و ظرفيتسازي محلهها و شهرها به ايران كمك خواهد شد.روبرت مورير از مديران ارشد بانك جهاني در گفتگو با ايسنا افزود: اين كمك در قالب اجراي پروژههاي بهسازي و توانمندسازي سكونتگاههاي غيررسمي در برخي شهرها پرداخت خواهد شد.وي هدف اصلي اجراي اين طرح را ارائه راهكارهاي مناسب و مثمرثمر براي برخورد با محروميت شهري عنوان كرد.
عضو هيات مديره بانك جهاني ادامه داد: بهسازي فيزيكي و ظرفيتسازي براي اشتغال شاغلان صنايع دستي از اهداف ديگر اين طرح است.
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]