تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866519992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آخرين آمار فروش فيلم.ها به روايت پخش.كنندگان


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

فروش «اينجا بدون من» به كارگرداني بهرام توكلي پس از گذشت 10 روز از اكران، به بيش از 100 ميليون تومان رسيد.
سعيد سعدي تهيه.كننده و پخش كننده «اينجا بدون من» در گفت.وگو با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره فروش اين فيلم گفت: شب گذشته ـ 30 تيرماه.ـ آخرين ساخته بهرام توكلي نوزده ميليون و 500 هزار تومان در تهران فروش داشت كه با اين حساب، فروش «اينجا بدون من» با در اختيار داشتن 14 سينما و يك فرهنگسرا در تهران به 101 ميليون تومان رسيده است.
وي ادامه داد: همچنين «اينجا بدون من» در شهرستان.ها نيز 7 سينما در اختيار دارد كه در مدت اكران خود حدود 10 ميليون تومان فروش داشته است.
سعدي همچنين از تهيه بليت. نيم بها براي اين فيلم خبر داد و گفت: بليت.هاي نيم.بهايي براي «اينجا بدون من» تهيه شده است كه از فردا ـ شنبه اول مردادماه.ـ در ايستگاه.هاي مترو و بر اساس ضوابط شوراي صنفي نمايش پخش خواهد شد.
مختاري از عوامل پخش موسسه هدايت فيلم نيز در گفتگو با ايسنا، آخرين آمار فروش «قصه پريا» به كارگرداني فريدون جيراني و «آقايوسف» به كارگرداني علي رفيعي را اعلام كرد.
وي در اين باره اظهار كرد: فروش شب گذشته «قصه پريا» در تهران هفت ميليون تومان بوده است. البته اين را بايد گفت كه از چهارشنبه هفته گذشته تعداد سينماهاي نمايش دهنده اين فيلم به دليل اضافه شدن چند فيلم به چرخه اكران به هفت سينما در تهران كاهش يافته است و همچنين «قصه پريا» در شهرستان هم تنها هفت سينما در اختيار دارد. در هر صورت فروش كلي «قصه پريا» تا شب گذشته در تهران و شهرستان.ها به 371 ميليون تومان رسيده است.
مختاري درباره فروش «آقايوسف» به كارگرداني علي رفيعي نيز عنوان كرد: اين فيلم شب گذشته 10 ميليون تومان در سينماهاي تهران فروش داشته است و با اين حساب فروش كلي آن در طول مدت اكران در سينماهاي تهران به 53 ميليون تومان رسيده است. «آقايوسف» 18 سالن سينما در تهران دارد و در شهرستان.ها نيز هنوز اكران نشده است.
علي سرتيپي ـ .مديرعامل فيلميران .ـ نيز ساعاتي قبل در در گفت.وگويي با ايسنا درباره آخرين آمار فروش فيلم.هايي كه پخش .آن.ها بر عهده فيلميران است، گفت: «ورود آقايان ممنوع» تا شب گذشته ـ30 تيرماه.ـ در سينماهاي تهران به فروش يك ميليارد و 720 ميليون توماني و در سينماهاي شهرستان.ها به فروش يك ميليارد و 30 ميليون توماني رسيده است.
وي ادامه داد: آخرين ساخته رامبد جوان اكنون در تهران 28 سينما در اختيار دارد و فروش كلي آن در كشور به رقم دو ميليارد و 750 ميليون تومان رسيده است.
سرتيپي همچنين درباره فروش فيلم.هاي «جرم» و «سيزده 59» اظهار كرد: فروش سينماهاي تهران فيلم «سيزده 59» به كارگرداني سامان سالور تا شب گذشته 150 ميليون تومان بوده و اين فيلم در شهرستان نيز حدود 70 ميليون تومان بليت فروخته شده است. آخرين ساخته سامان سالور در تهران 19 سالن سينما دراختيار دارد.
مديرعامل فيلميران درباره.ي فروش «جرم» نيز خاطرنشان كرد: اكران اين فيلم در سرگروه به پايان رسيده است و اكنون در تهران تنها چهار سالن سينما در اختيار دارد و به فروش تقريبي 570 ميليون توماني فقط در تهران دست يافته است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن