تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866374952




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نايب رئيس مجلس: توسعه بسيج بر اقتدار انقلاب مي‌افزايد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نايب رئيس مجلس: توسعه بسيج بر اقتدار انقلاب مي‌افزايد
خبرگزاري فارس: نايب رئيس مجلس گفت: به هر ميزان بر دايره انسان‌هاي متدين، عاقل، فهيم و در كل بسيجي افزوده شود، اين انقلاب استحكام، عزت و اقتدار بيشتري پيدا مي‌كند.


به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حجت‌الاسلام سيد محمد حسن ابوترابي‌فرد يكشنبه شب در همايش شجره طيبه كه با حضور فرماندهان حوزه‌ها، پايگاه‌ها و گردان‌ عاشوراي قزوين در سالن اجتماعات استانداري برگزار شد، اظهار داشت: اگر امروز مقرر بود پيام و كلام وحي نازل شود، آيا انقلاب اسلامي به عنوان آيت‌الهي ياد نمي‌شد و يا اگر خداوند متعال قرار بود رويارويي يك قدرت بزرگ شيطاني با جمع اندكي از مسلمانان را بگويد آيا به صحنه‌هاي دفاع مقدس نمي‌پرداخت.
وي افزود: آنچه امروز در منطقه شاهد هستيم عراق، لبنان و غيره نمونه‌هاي بارزي از آيات الهي هستند و در عصري كه ددان و ديوان بر كره خاكي مالكيت دارند، حاكميت شخصيتي مانند امام خميني (ره) نماد ايمان، عرفان و بندگي خدا در ايران اسلامي معجزه بزرگ الهي است.
نايب رئيس مجلس اضافه كرد: در سال‌هاي پاياني عمر امام خميني (ره)، فراهم آمدن زمينه انعقاد صلح و فراهم آمدن زمينه رهبري مقام معظم رهبري به عنوان نماد دينداري، علم‌محوري، عقل‌مداري، عدالت و درايت‌محوري نيز معجزه الهي است.
وي خاطرنشان كرد: تمام تار و پود انقلاب حكايت از يك اراده الهي، قدرت شكست‌ناپذير حق، حاكميت مردان و زنان صالح ايران اسلامي و فراهم آوردن بستر حضور چهره‌هاي صالح در جهان اسلام را دارد.
وي عنوان داشت: تنها ملاكي كه زمينه اين اراده الهي را امروز در ايران اسلامي فراهم آورده اين است كه مردم زمان ما با مردم اعصار گذشته بسيار متفاوت و متمايز هستند به طوري كه امام خميني (ره) فرمودند: من ادعا مي‌كنم كه حتي مانند مردم ايران در زمان پيامبر و امامان معصوم (ع) نبوده و همين ملاك اراده الهي است.
ابوترابي اضافه كرد: مردم ما از سطح بالاي هوش، فهم، درك سياسي و سطح قابل قبولي از ايمان، اخلاق و معرفت برخوردار هستند و خداوند به احترام خوبان جامعه رحمت خود را نازل مي‌كند.
وي ادامه داد: ما جمع قابل توجهي از مردم را داريم كه صالح هستند و در اين صف مقدم صالحان، زنان و مرداني وجود دارند كه با باور، اعتقاد و بدون انتظار پيشگام شدند و خداوند اين مسائل را ناديده نمي‌گيرد.
نماينده مردم قزوين در مجلس افزود: امروز چه تعداد هوشمند، عاقل، متدين، دلباخته به حق در اين كشور وجود دارد كه بدون ذره‌اي انگيزه مادي و دنيوي به فرمان رهبري گوش كنند، اين تعداد به هر ميزان، در نزد خداوند احترام دارند و خداوند نيز به آنها رهبري صالح، زاهد و شجاع مرحمت كرده كه اين پاداش مردان و زنان صالحي است كه حضور آنها فضاي كشور را معطر كرده است.
ابوترابي‌فرد گفت: خداوند به بركت زنان و مردان بسيجي نعمت بزرگي را به ما مرحمت كرده و بايد اين ارزش‌ها را حفظ كنيم و به هر ميزان بر دايره انسان‌هاي متدين و عاقل و فهيم افزوده شود اين انقلاب استحكام، عزت و اقتدار بيشتري پيدا مي‌كند و ما بايد براي داشتن چنين انسان‌هايي از همه ظرفيت و توان خود استفاده كنيم.
وي با اشاره به تعداد دانشجويان بيان كرد: در زمان رژيم شاهنشاهي در قزوين 300 دانشجو بود كه اينها براي رژيم بسيار مسئله‌ساز بودند و امروز قزوين داراي 100 هزار دانشجو است، آن هم در زمان اينترنت، ماهواره و غيره كه دشمن براي تخريب فرهنگ و اخلاق در جامعه ما تلاش مي‌كند ولي امروز كمترين احساس ناامني را از جمعيت 3 ميليوني دانشجو در كشور نداريم.
نايب رئيس مجلس تصريح كرد: اين تعداد دانشجو در هر جامعه‌اي بود آن جامعه را با بحران جدي روبه‌رو مي‌كرد و نبود مشكلي در جامعه ما بدان خاطر است كه در ميان جوانان و دانشجويان ما افراد متدين، صالح و فهيم كم نيستند.
وي بيان داشت: اينها مواردي است كه جمهوري اسلامي را به يك قدرت تعيين كننده با اقتدار در منطقه تبديل كرده است و امروز چهار سال از تهديدات آشكار و پنهان دولت آمريكا كه اعلام مي‌كردند حمله نظامي به ايران را در دستور كار دارند، مي‌گذرد.
ابوترابي تصريح كرد: در برهه‌اي از زمان كه اين موضوع به صورت جدي مطرح شد و حتي روساي جمهوري اسلامي ايران گزارش دادند كه حمله آمريكا به ايران قطعي است، در مجلسي كه نماد رأي مردم است به صورت صريح اعلام مي‌شد كه اگر آمريكا به ايران حمله كند هيچ مقاومتي در برابر او نيست.
وي تأكيد كرد: اين كار يعني چراغ سبز، يعني آمريكا مانعي براي ورود تو به ايران نيست و با وجود اين مسائل در مجلس ششم، در اين شرايط آمريكا جرأت نكرد كه كمترين تعرض به ايران را داشته باشد.
نايب رئيس مجلس گفت: آمريكايي كه نيروهاي زرهي و رزمي در افغانستان دارد و پايگاه نظامي آن در تركيه آماده است و بعد از حمله به برج‌ دوقلو فضا براي تعرض به ايران را آماده كرده بود، اين كار را نكرد چراكه هيچ‌گونه جسارت و قدرتي در برابر ابرقدرت ملت ايران و نظام جمهوري اسلامي نمي‌ديد و امروز اين را باور دارد.
وي يادآورشد: ما داراي نيروهاي صالح، فهيم و وفادار به نظام هستيم كه واقعيت جامعه را درك مي‌كنند و از طرفي ما در كره خاكي زندگي مي‌كنيم و در بهشت نيستيم و اين حكومت نيز حكومت نايب امام زمان (عج) است و ممكن است در آن ظلمي واقع شود و حقي نيز تضييع شود.
ابوترابي در پايان گفت: اما رهبري هست و ياران صالح او در تار و پود اين نظام تلاش مي‌كنند و بايد به هر ميزان كه مي‌توانند از ارزش‌ها و اصول پاسداري كنند و ما موظف هستيم هر قدر كه مي‌توانيم در راستاي اصلاح جامعه، اقتدار و كارايي نظام، تربيت صالحان، رشد فضائل و كنترل گناه تلاش كنيم.
انتهاي پيام/ح1
 دوشنبه 4 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن