تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827744909




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ضربان زمان


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: ضربان زمان
داروي صرع راهي براي درمان آلزايمر

دانشمندان در تازه ترين يافته هاي خود كه در مجله«Experimental Medicine» به چاپ رساندند، اعلام كردند، داروي معروف صرع به احتمال بسيار زياد راه مناسبي براي درمان بيماران مبتلا به آلزايمر است.
به گزارش خبرگزاري شين هوا، داروي ضدصرع موسوم به اسيد والپروئيك،«valproic»، منجر به تقويت حافظه و كاهش آسيبهاي مغزي در موشهايي كه دچار آلزايمر بودند، شد.دانشمندان در تحقيقات خود دريافتند، درمان موشها با اسيد والپروئيك درست در آغاز شروع بيماري آلزايمر، پلاكهاي مغزيي كه منجر به گسترش بيماري آلزايمر مي شود، كوچك و همچنين آسيبهاي عصبي را ترميم مي كند و قدرت حافظه را بهبود مي بخشد.اين اسيد، موجي از انفعالات آنزيمي كه در انباشت پروتئيني به نام «بتاآميلوئيد»كه سطح سمي از آلزايمر را منجر مي شود، مسدود مي كند.
دانشمندان اظهار داشته اند، اسيد والپروئيك اين اميدواري را به آنان داده است كه بتوانند به زودي بيماري آلزايمر را در مراحل اوليه مهار كنند

بيشتر زنان آمريكايي دچار آرتروز روماتيسمي هستند

محققان در آخرين بررسي هاي خود اعلام كردند كه آرتروز روماتيسمي در ميان زنان آمريكايي تا حد زيادي افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاري رويترز، اين در حالي است كه در چند دهه اخير تعداد آرتروز رماتيسمي در ميان مردان آمريكايي ثابت و بدون تغيير باقي مانده است.بنا بر گزارشهاي رسيده از آمريكا، بيشتر زنان آمريكايي مبتلا به آرتروزهاي رماتيسمي از ناحيه مچ و انگشتان دچار مشكل هستند كه اين نوع وخيم ترين نوع آرتروز است كه منجر به درد مفاصل، التهاب، سختي و آسيب مفاصل مي شود.بنا بر آمار و ارقام ارائه شده،ميزان موارد مبتلا به آرتروز روماتيسمي در آمريكا در بين سالهاي 1955 تا 1994 كاهش يافت.آمار جديد نشان مي دهد، ميزان مبتلايان به آرتروز روماتيسمي در طول دوران 1995 تا 2004 حاكي از آن است كه از هر 100 هزار زن آمريكايي سالانه 54 نفر به آرتروز رماتيسمي مبتلا مي شوند و اين درحالي است كه در بين سالهاي 1985 تا 1994 از هر صد هزار زن آمريكايي 36 نفر به آرتروز روماتيسمي مبتلا بودند.پزشكان آمريكايي در حال بررسي اين مسأله هستند كه چرا اين بيماري در بين زنان آمريكايي بيش از مردان اين كشور است.

دختران مبتلا به ديابت دچار اختلالات تغذيه اي مي شوند

تحقيقات اخير نشان مي دهد، بسياري از دختراني كه مبتلا به ديابت نوع اول هستند، بيشتر تمايل دارند از الگوهاي غلط تغذيه اي پيروي كنند.
الگوهاي غلط تغذيه اي عبارتند از: تمام رژيمهاي غذايي كه براي كنترل وزن مورد استفاده قرار مي گيرند.
گروهي از محققان كانادايي تمامي الگوهاي رفتاري بيش از 100 دختر 9 تا 13 سال مبتلا به ديابت نوع يك را به مدت 5 سال مورد بررسي قرار دادند.
در پايان مشخص شد، بيشتر اين افراد تمايل دارند به رژيمهاي غذايي مضر روي آورند تا بلكه بتوانند بهبود در بيماري خود ايجاد كنند، اما از اين امر بي اطلاعند كه همين رژيمهاي غذايي مي تواند برايشان خطرناك تر از خود بيماري ديابت باشد.

افسردگي احتمال تولد زودرس را دو برابر مي كند

دانشمندان در بررسي هاي اخير خود دريافتند، زناني كه در دوران بارداري خود دچار افسردگي بسيار شديد مي شوند، احتمال تولد زودرس نوزادانشان دو برابر بيشتر از ديگر زنان است.به گزارش بي بي سي، محققان در حدود 791 زن باردار را مورد بررسي قرار دادند كه دو پنجم از اين تعداد احساس افسردگي داشتند.
نتايج آزمايشها حاكي از آن بود، زناني كه طي دوره بارداري خود دچار افسردگي بسيار شديد بودند، خطر فارغ شدن زودرس در آنها دو برابر بيش از ديگر زنان بود و زناني كه افسردگي ملايم تري داشتند 60 درصد در معرض فارغ شدن زود رس بودند.
به گفته تيم تحقيقاتي، وضعيت و شرايط روحي با ايجاد تغيير در سطح هورمونها مي تواند تولد زودرس را تسريع بخشد.بنا بر گزارشهاي رسيده، بيشتر نوزاداني كه قبل از 37 هفته دوره بارداري متولد مي شوند و معروف به نوزادان زودرس هستند، مشكلات كمي دارند، اما زايمان زودرس، احتمال مرگ و مير جنين را بسيار زياد مي كند و هنوز دانشمندان دليلي براي اين امر پيدا نكرده اند.محققان در بررسي هاي خود اعلام كردند، زناني كه در دوره بارداري افسردگي ندارند، خطر تولد زودرس در آنها 4/1 درصد، زناني كه دچار افسردگي ملايم بودند 5/8 درصد و افسردگي شديد خطر تولد زودرس را 9/3 درصد افزايش مي دهد.
 يکشنبه 3 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن