واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نگاهي به نقش بسيج در حفظ و تداوم انقلاب اسلامي
سمنان - بسيج به عنوان نهادي مقدس در انقلاب اسلامي و يكي از استوانه هاي اساسي، در انقلاب و تداوم آن نقش بسزايي داشت و بايد گفت كه بسيج پديد آمدن خود را مديون انقلاب و انقلاب، ادامه حيات خود را در بسيج مي بيند.
مسوولان استان سمنان با اشاره به نقش بسيج و بسيجيان براي حفظ و تداوم انقلاب اسلامي برهوشياري، آمادگي و گسترش فعاليتهاي بسيج در عرصه هاي مختلف تاكيد دارند.
بسيجيان استان سمنان نيز همگام با ساير بسيجيان كشور در عرصه هاي مختلف انقلاب نقش آفرين بوده و فعاليتهاي آنان در عرصه هاي مختلف آثار و بركات فراواني براي نظام و كشور بدنبال داشته است.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس استان سمنان ،نقش بسيج و بسيجيان را در دوران دفاع مقدس بسيار گسترده و ارزشمند توصيف كرد.
سرهنگ "حسينعلي احساني" اعزام بيش از 28 هزار نفر رزمنده بسيجي از استان سمنان به صحنه هاي دفاع مقدس را گوياي نقش بزرگ بسيجيان اين استان مي داند.
وي گفت: استان سمنان در دوران دفاع مقدس بيش از يك هزار و 500 نفر بسيجي شهيد تقديم اسلام و انقلاب اسلامي كرد كه اين رقم بيش از 50 درصد شهداي اين استان است.
احساني حضور 12 هزار نفر نيروي جهادگر استان سمنان به صورت داوطلب در عرصه هاي خون و شرف دوران دفاع مقدس را يادآور شد و افزود: اين نيز گوياي روحيه انقلابي و جهادي رزمندگان استان سمنان است.
استاندار سمنان نيز بسيج را يك فرهنگ و حركت فرهنگي دانست و تاكيد كرد: فضليت ها و ارزش هاي فرهنگ بسيجي بايد براي جوانان و نوجوانان كه در اين برهه از زمان مورد تهديدهاي مختلف فرهنگي و اعتقادي دشمنان هستند حفظ و تقويت شود.
"علي عبدالهي" وجود روحيه و فرهنگ بسيجي را سرمايه اي ارزشمند توصيف كرد و گفت: حضور بسيج در عرصه هاي مختلف پشتوانه اي محكم براي انقلاب ، ملت و حفظ استقلال و آزادي كشور است.
وي افزود : هفته بسيج فرصت مناسبي است براي حفظ ،ترويج و معرفي هر چه بيشتر فرهنگ بسيجي كه از ايثار و فداكاري و رشادت و هوشياري نشات گرفته در جامعه اسلامي است.
استاندار سمنان افتخارات و نقش آفريني هاي بسيجيان را در داشتن روحيه اطاعت پذيري، ولايتمداري و تقويت باورهاي اعتقادي دانست.
معاون سياسي امنيتي استانداري سمنان گفت: توجه به بسيج توجه به توسعه و امنيت كشور است.
"احمد عجم" تصريح كرد: نقش بسيج در گذشته، حال و آينده ايران و انقلاب اسلامي بسيار مهم و تاثيرگذار بوده و خواهد بود.
وي افزود: از ابتداي انقلاب اسلامي بسيج نقش برجسته اي در ابعاد مختلف امنيتي، فرهنگي، اقتصادي و سياسي از خود بروز داده است.
فرمانده سپاه قائم استان سمنان نيز از دستيابي بسيج استان سمنان به اهداف ترسيم شده امام راحل در تحقق ارتش بيست ميليوني خبر داد و گفت:اين استان در تشكيل و سازماندهي بسيج از اهداف برنامه هاي تعيين شده جلوتر است.
سرهنگ "محمدحسين بابايي" گفت: در استان سمنان 185 هزار نفر بسيجي در قالب يك هزار و 226 پايگاه مقاومت محلات، دانش آموزي و دانشجويي و اقشار سازماندهي و فعاليت دارند.
وي گفت: سپاه استان سمنان با توجه به رسيدن اين استان به اهداف كمي، بر ارتقاي كيفي برنامه هاي بسيج تاكيد دارد.
امام جمعه موقت سمنان نيز تشكيل بسيج را نشانه هوشياري امام راحل دانست و برحفظ ، تقويت و ماندگاري اين نهاد مقدس تاكيد كرد.
حجت الاسلام "سيدجلال احمدپناه" با تبريك هفته بسيج گفت: اين نهاد مقدس ريشه در انقلاب دارد و بايد براي هميشه حفظ شود ، زيرا ماندگاري آن موجب ماندگاري نظام است.
وي با تاكيد بر اينكه از بين بردن بسيج و تفكر بسيجي آرزوي ديرينه استكبار جهاني است افزود: بايد با تقويت بسيج، دشمن را كه در جهت از بين بردن فرهنگ بسيجي و بسيج تلاش دارد ناكام بگذاريم.
احمدپناه مخالفت استكبار با بسيج را به خاطر اخلاص، ايمان، معنويت و حضور در صحنه بسيج دانست و افزود: بسيجي ولايت مدار، هوشيار و بيدار است و به همين دليل استكبار همواره در صدد مقابله و از بين بردن آن است.
معاون فرماندار سمنان بسيج را فرهنگي دامنه دار ،مهم و بزرگ خواند.
"حسن اقوامي پناه"افزود: هركس كه دلش براي نظام مي تپد و دوستدارارزشهاي ديني و اخلاقي انقلاب اسلامي است بايد در جرگه بسيجيان قرار گيرد.
وي شهدا را محصول فرهنگ بسيج خواند و افزود: حضرت امام راحل (ره ) بسيج را شجره طيبه ناميدند و اين بيانگر عظمت و نقش بسيج است.
اقوامي پناه بسيج را ابتكار حضرت امام خميني (ره ) خواند و افزود: بسيج اصل نظام و ريشه انقلاب اسلامي را حفظ و تقويت كرد.
اول تا هفتم آذر به عنوان هفته بسيج نامگذاري شده است و در اين هفته بيش از 88 عنوان برنامه در استان سمنان در حال برگزاري است.
ك/4 599/608/508 شماره 088 ساعت 09:40 تمام
يکشنبه 3 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]