واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: جانشينفرماندهكلسپاه پاسداران:تحقق تفكر بسيجي بدون تشكل ممكن نيستمقابل كساني كه عقل ندارند، بيمه نيستيمما از جنگ استقبال نميكنيم
تهران- خبرگزاري كار ايران
جانشينفرماندهكلسپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: ما از جنگ استقبال نميكنيم، اگر چه دوران جنگطلبي آمريكا به پايان رسيده است اما باز هم درمقابل كساني كه عقل ندارند، بيمه نيستيم و در روزهاي آخر ممكن است دست به اقدامات نابخردانهاي بزنند.
به گزارش "ايلنا"، سردار سرتيپ سيد محمدحجازي در همايشي با عنوان شجره طيبه كه از سوي بسيج دانشجويي دانشكده مكانيك دانشگاه خواجه نصيرطوسي به مناسبت هفته بسيج برگزار شده بود، اظهار داشت: رياستجمهوري آينده آمريكا هم مصون از اين اشتباه نيست اما آنچه باعث پرهيز آمريكا از درگيري با ما ميشود روحيه بسيجي است. ممكن است آنان آغازكننده جنگ باشند اما پايان دهنده آن نخواهند بود.
حجازي در ادامه با بيان اينكه ممكن است آنان طالب درگيري محدود باشند، افزود: معلوم نيست اوضاع بر وقف مرادآمريكا شود و ممكن است كار استمرار پيدا كند و گردابي طوفانيتر از عراق درست شود.
جانشين فرماندهكل سپاه پاسداران با اشاره به هفتهبسيج، گفت: امام احياگر تفكر بسيجي بودهاند اصل تفكر بسيجي در اديان توحيدي و اسلام است و امام در اصل حاضرآن را بازسازي كردهاند.
وي با اشاره به آياتي از قرآن خاطر نشان كرد: مكتب انبيا نشان ميدهد كه هميشه توان و بنيه اصليشان از ناحيه كساني بوده كه داوطلبانه در خدمت اهداف توحيدي بودهاند. روحيه داوطلبانه و عشق براي تحقق اهداف اسلام از ابتداي اسلام وجود داشته است.
سردارحجازي با اشاره به فرمان تشكيل بسيج در سال 58 از سوي امام (ره)، تصريح كرد: اين ترفند چندماه قبل از آغاز جنگ بود. اين يك تفكر اسلامي و امام (ره) مظهر اسلام ناباند و اسلام ناب ايجاب ميكند براي پيشبرد اهداف ديني از مردم استفاده شود.
وي ضمن تاكيد بر وجود بسيج در بطن انديشه اسلامي، افزود: بسيج مسالهاي نيست كه در يك تاريخ لازم باشد و در مقطعي ديگر نياز به وجود آن نباشد. عنصر و جوهر اصلي بسيج احساس تكليف، از خود گذشتگي و حضور داوطلبانه است و اگر قرار باشد برسر درب مدرسه بسيج جملههايي بنويسيم بايد گفت كه بسيجي ها كساني هستند كه اسلام گرا و تكليفگرايند، از خود گذشتگي و ايثار دارند و اهل سازماندهي و تشكل هستند.
حجازي ضمن تاكيد برعنصر انديشه و عدم احساس اجبار خاطر نشان كرد: آمريكا هم حتي به مساله انگيزه توجه كرده و سربازان آمريكايي در عراق با اختيار ثبت نام كردهاند و گزينش شدهاند. اكنون ديگر دوره اجبار گذشته، اما به جاي اجبار سرنيزه انگيزه مادي را جايگزين كرده در حالي كه عنصر مادي جاي ايثار و از خود گذشتگي را نميگيرد.
جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران با اشاره به امضاء توافقنامه امنيتي بين عراق و آمريكا، اظهار داشت: اين توافقنامه بسيار سوالانگيز است كه چرا آمريكا آنقدر اصرار به امضاء آن ميكند. قرارداد امنيتي هفت بار مورد بازبيني قرارگرفت و در هر بار بازنگري آمريكا به عقب رفت. آنان بدون اجازه از شوراي امنيت وارد عراق شدند و حالا چه لزومي دارد توافقنامهاي با عراق امضاء شود. ايالات متحده حتي در مرز همجوارعراق نيز عمليات انجام داد و از بسياري از درخواستهاي خود گذشت.
حجازي بند مرتبط با مصونيت قضايي سربازان آمريكايي در عراق را يكي از بندهاي مهم امنيتي دانست و ادامه داد: بنا براين قرارداد اگر سرباز آمريكايي در عملياتي خودسرانه جرمي مرتكب شوند، مصونيت قضايي ندارد اما اگر در حين عمليات مرتكب جرمي شود دادگاه آمريكايي بايد او را محاكمه كند، همه مشاجرات برسر اين بند است.
وي با طرح اين سوال كه چرا آمريكا اصرار به امضا توافقنامه امنيتي با عراق دارد، پاسخ داد: به نظر من به دليل آنكه قرار است دولت بعدي سر كار بيايد، قصد دارند سياستهاي اين دولت را براي دولت بعدي ادامه دهند و تعهدي بدهند كه بعدها دولت به آن پايبند باشند، از سوي ديگر مدتها است كه سردمداران آمريكا فرياد ميزنند كه قرداد امنيتي امضا ميكنيم و اگر اين امر اتفاق نيافتد هژموني آمريكا فرو ريخته ميشود و به اين به معناي ناكارآمدي آنان است، به نظر من محتواي قرارداد براي آنان ارزشي ندارد و فقط ظاهر قضيه و فرو نريختن هيمنه پوشاليشان مهم است.
وي با اشاره به قضيه روسيه و گرجستان خاطر نشان كرد: پس از آنكه دولت روسيه به صورت يكجانبه در گرجستان عمل كرد آمريكا فهميدچه بدعت خطرناكي در دنيا گذاشته است كه دود آن به چشم همه ميرود.
وي با بيان اينكه همه تحليلگران معتقدند آمريكا در عراق شكست خورده است،ادامه داد: آمريكا از تفكر بسيجي و رويه ظلم ستيزي و آزاد منشي شكست خورده است. احساس تكليف، روحيه بسيجي است كه يك زمان در جنگ و زماني ديگر در علم و پيشرفت خود را نشان ميدهد. تحقق تفكر بسيجي بدون تشكل ممكن نيست و انديشه حكومت اسلامي بدون كار جمعي امكان پذير نيست همچنين تحقق حركتهاي جمعي براي تحقق آرمان انقلاب لازم است.
جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران در پايان سخنانش و در پاسخ به سوالي مبني بر علت تحولات سپاه و استاني شدن آن توضيح داد: تحولات سپاه تا حدودي به تهديدات دشمن مرتبط است و بايد نظام تمركز گرايانه را تعديل كرد و به سپاههاي استاني هم اختيار داده شود.
پايان پيام
كد خبر: 459227
شنبه 2 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]