تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837318108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انواع عكاسي


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:





۲۱





اغلب مردم عکاسى را وسيلهٔ ثبت لحظه.ها مى.دانند؛ اما برخى عکاسان آن..را به مثابهٔ يک ابزار هنرى بى.نظير يافتند که مى.تواند در خدمت بيان هنرى قرار گيرد. از اين.رو عکاسى چيزى وراى ثبت موضوع مى.تواند باشد. در آغاز اغلب عکاسان از هنرهاى نقاشى و مجسمه.سازى دوران خود تقليد مى.کردند. بعدها عکاسى گرايش.ها و شاخه.هاى متعددى پيدا کرد و هنرمندان هر شاخه به.طور تخصصى به کار پرداختند؛ مثل عکاسان مستند، عکاسان هنري، تبليغاتي، زيرآب و ... . :showHidePanel('exp_table0')" target="_blank">

تبلیغاتی:showHidePanel('exp_table1')" target="_blank">

فتوژورنالیسم (روزنامه.ای):showHidePanel('exp_table2')" target="_blank">

هوایی:showHidePanel('exp_table3')" target="_blank">

ورزشی:showHidePanel('exp_table4')" target="_blank">

معماری:showHidePanel('exp_table5')" target="_blank">

مستند-اجتماعی:showHidePanel('exp_table6')" target="_blank">

هنری:showHidePanel('exp_table7')" target="_blank">

زیر.آب:showHidePanel('exp_table8')" target="_blank">

فضایی:showHidePanel('exp_table9')" target="_blank">

نمایشی:showHidePanel('exp_table10')" target="_blank">

مستند:showHidePanel('exp_table11')" target="_blank">

دیجیتالی

تبليغاتى شاخه.اى است از عکاسى که در آن عکس.هايى براى تبليغ، رونق دادن به فروش، ارائه خدمات و آگاه کردن مردم گرفته مى.شود. قبل از اختراع چاپ ماشيني، عکس به.وسيله هنرمند طراحى مى.شد تا آماده چاب در روزنامه.ها و مطبوعات شود. پس از اختراع فيلم رنگي، مدت.ها طول کشيد تا چاپ مکانيکى عکس.هاى رنگى در سطح گسترده امکان.پذير شود. با پيشرفت در زمينهٔ تکنولوژى چاپ عکس، تقاضا براى عکس.هاى تبليغاتى افزايش يافت و چاپ در سطح انبوه، موجب کاهش هزينه شد. امروزه شاهد تنوع و کثرت پوسترها، بروشورهاى تبليغاتي، بيل بوردها و عکس.هاى تبليغاتى در روزنامه.ها و مجلات هستيم. اين تبليغات در عرصهٔ تلويزيونى نيز در همين مجموعه قرار دارد.



هنرى عکاسى هنرى هنر نشانه.سازى يا هنر طراحى نور است که تاريخ پربارى دارد. خصوصاً در انگلستان که عکاسى در واقع ادامهٔ فعاليت پيشگامانى نظير ”بليام هنرى فوکس تالبوت“، اچ. پى رابينسون، اسکار گوستاوريجلند، جوليا مارگارت کامرون و ... بوده است و از دوربين. براى خلق اثرى هنرى بهره گرفته شده است. از مهم.ترين اصول درک يک اثر هنرى داشتن تجربهٔ شخصى و دريافت محتوا از طريق شکل ظاهرى قوى و جذاب و توجه به اثر است. قدرت انتقال مفاهيم بدون کلام، در عکس يک رويداد هنرى منحصر به.فرد را بيان مى.کند. در نيمهٔ دوم قرن بيستم، روش.هاى زيبايى.شناسى به شکل.هاى گوناگون ادامه يافت که شامل نمايش دقيق و عيني، عکاسى مستقيم، عکاسى مطبوعات براساس علائق شخصي، پيکتوراليسم نو و ... مى.باشد.



فتوژورناليسم (روزنامه.اى) عبارت فتوژورناليسم اولين بار در سال ۱۹۲۴ م توسط فرانک لوترمرت، رئيس دانشگاه ميسورى به.کار گرفته شد. فتوژورناليسم يعنى اتحاد کلامى لغت و تصوير براى ايجاد يک ارتباط قوى و مؤثر. گرچه روزنامه.نگاران با استفاده از دوربين عکاسي، تصوير را براى بيان بيشتر گزارش، ارائه مى.دهند. اما امروزه عکس.هايى در اين موضوع تهيه مى.شود که نياز به همراهى بيش از اندازهٔ متن و يا زيرنويس ندارد. بلکه لازم است پنج اصل معروف ”چه کسي، چه وقت، کجا، چرا و چگونه“ در آنها مراعات شود.



زير آب عکاسى زيرآب کليه.ٔ تلاش.هايى است که در جهت عکسبردارى (حتى فيلم.برداري) در زير آب صورت مى.گيرد. از عکسبردارى در استخر معمولى با کمک دوربين ضد آب گرفته تا عکس.هاى حقيقى و علمى که با دستگاه کنترل از راه دور از اعماق درياها گرفته مى.شود. در دههٔ ۱۹۰۰ جک ويليامسون، روزنامه.نگار، عکاس و نويسندهٔ امريکايي، وسيله.اى اختراع کرد که سينماتوگرافى از زير آب را عملى ساخت. اين وسيله در ساختن اولين فيلم سينمايى تجارى به نام بيست هزار فرسنگ زير دريا استفاده شد. قبل از اختراع اين دستگاه از دوربين.هاى ساده درون جعبه.هاى ضد آب و يا در مراحل بعدى از دوربين.هاى ضد آب استفاده مى.شد. در سال ۱۹۲۷ مجله جغرافياى ملي، اولين عکس.هاى رنگى زير آب را منتشر کرد. اين عکس.ها توسط دکتر ويليام لانگلى و چارلز مارتين تهيه شدند. پيشرفت دستگاه تنفس غواصى در سال ۱۹۴۳ عکاسان را از حمل وسائل سنگين و دست.وپاگير رهايى داد و انگيزهٔ عکاسان براى ساخت و طراحى وسايل بهتر عکاسى زيرآب بيشتر شد.



هوايى پيش از بکارگيرى گيرنده.هاى تصوير ديجيتال، جمع.آورى تصاوير هوايى از هواپيماها و سکوهاى فضايي، از مواد و محصولات عکاسى با کيفيت بالا و قدرت تفکيک بسيار عالى استفاده مى.شد.

پيشرفت.هاى اخير در تصويرسازى هوايى برپايه انتقال سريع تصاوير استوار شده.اند. گيرنده.هاى دقيقى تصاوير ديجيتال را در لحظهٔ گرفته شدن، به زمين مخابره مى.کنند و نحوهٔ عملکرد، کاربردها، استفاده.هاى تصويرسازى هوايى را دچار تغييرات فراوانى کرده است. البته هنوز در مواقع ضرورى از دوربين.ها و فيلم.هاى قابل ظهور و چاپ استفاده مى.شود. از موارد استفاده و کاربردهاى تجارى تصويرسازى هوايى مى.توان، برنامه.ريزى شهرى و ناحيه.اي، جنگل.داري، مطالعات محيط. زيست و طبيعت، بررسى جمعيت، توليد محصولات کشاورزي، زمين.شناسي، کشف منابع طبيعى و ... را نام برد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن