تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815377378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مراسم بزرگداشت سهراب سپهري در استانبول برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مراسم بزرگداشت سهراب سپهري در استانبول برگزار شد
آنكارا- در راستاي معرفي ادبيات معاصر ايران درتركيه سومين نشست از سلسله نشست هاي روزهاي ادبي ايران ، بزرگداشت " سهراب سپهري " از سوي وابستگي فرهنگي سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران وكرسي زبان وادبيات فارسي دانشگاه استانبول برگزار شد.


به گزارش ايرنا از رايزني فرهنگي كنسولگري جمهوري اسلامي ايران در استانبول، در اين مراسم كه در سالن اجتماعات كتابخانه دولتي بايزيد برگزار شد، بيش از 80 نفر از استادان زبان و ادبيات فارسي دانشگاه استانبول، ايرانيان مقيم وعلاقه مندان زبان وادبيات فارسي شركت كردند.
بنا به گزارش رسيده در اين نشست دكتر "علي گوزل يوز" استاد زبان و ادبيات فارسي دانشگاه استانبول در سخنراني خود پيرامون ترجمه هاي آثار سپهري در تركيه گفتند: هشت كتاب سهراب سپهري توسط دكتر "محمد كانار" ترجمه و چاپ و بسياري از اشعارسهراب نيز به صورت پراكنده در تركيه ترجمه و منتشر شده است.
بر اساس اين گزارش، خانم "مهران" از مترجمين و ايرانيان مقيم استانبول نيز در خصوص انديشه هاي سهراب سپهري گفت: با نگاهي اجمالي به شعرهاي سپهري مي توان تفاوت عمده او را با ديگر هم روزگارانش دريافت. سپهري در شعر صداي پاي آب به معرفي خود در زمان حال مي پردازد، اين كه اهل كجاست، مذهبش چيست، چه پيشه اي دارد توضيح مي دهد، " اهل كاشانم ، روزگارم بد نيست ، تكيه ناني دارم ، خورده هوشي سرسوزن ذوقي، مادري دارم بهتر از برگ درخت. دوستاني بهتر از آب روان" .
در ادامه اين مراسم "بهروز رضايي" استاد زبان و ادبيات فارسي مجمع آموزشي فجر استانبول در سخنراني خود رابطه سپهري با عرفان را تشريح كرد و گفت: ويژگي هاي عرفاني سپهري را مي توان تسليم محض جهان و هستي بودن، عاشق طبيعت بودن و خدا را در كنار خود ديدن شمرد.
وي افزود: شعر سپهري پس از مسافرت و مرگ پدرش بسيار متفاوت است با شعر قبل از اين حوادث.
در ادامه مراسم چند نفر از دانشجويان زبان وادبيات نيز فارسي از حفظ اشعار سهراب سپهري را خواندند .
در حاشيه اين نشست بيش از 40 اثر از آثار نقاشي سهراب سپهري نيز به نمايش گذاشته شد .
سلسله نشست هاي ادبي ايران به طور ماهانه با هدف معرفي ادبيات معاصر ايران و آشنايي دانشجويان و علاقه مندان با نويسندگان، ادبا و شعراي كشورمان در استانبول برگزار مي شود.
خاورم**2012**230**1368
 شنبه 2 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن