تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833627563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اطمينان به بخش خصوصي نوآوري در صنعت ساختمان را به همراه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: اطمينان به بخش خصوصي نوآوري در صنعت ساختمان را به همراه دارد


تهران - خبرگزاري ايسكانيوز : دبير همايش فرصت هاي سرمايه گذاري و انتقال فن آوري نوين در صنعت ساختمان بر نياز اساسي كشور به سرمايه گذاري خارجي در بخش مسكن تاكيد كرد و گفت: وقتي آورده سرمايه گذاران خارجي فن اوري نوين جهاني باشد ، اجراي اين تكنولوژي ها در راستاي اصل 44 بر سرعت ساخت افزوده و از تورم بخش مسكن مي كاهد.

علي جوكار كارشناس مسكن و دبير همايش فرصتهاي سرمايه گذاري و انتقال فن اوري هاي نوين در صنعت ساختمان روز شنبه در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران " ايسكانيوز " اظهار داشت :با توجه به آمارهاي رسمي سالانه به يك ميليون و 500 هزار واحد مسكوني نياز است و از طرفي جمعيت جوان و رو به رشد جامعه اين نياز را دو چندان كرده و نيز از آنجاييكه بيش از 80 درصد بافتهاي موجود فرسوده بوده و يا ساخت وسازهاي موجود بعد از 5 تا 10 سال به بافت فرسوده تبديل مي شوند لذا اين نياز در آينده مضاعف خواهد شد.
وي با اشاره به اين نكته كه سه سال از برنامه توسعه عقب هستيم ،گفت : اگر مجموعه انبوه سازان هر كدام سالانه با حداكثر توان خود واحد مسكوني بسازند باز هم نياز يك سال كشور را جوابگو نخواهند بود .
دبير همايش فرصتهاي سرمايه گذاري و انتقال فن آوري هاي نوين در صنعت ساختمان با اشاره به اين موضوع كه در حال حاضر در آمدهاي حاصل از فروش نفت و گاز در سالهاي اخير معادل درآمدهاي حاصل از مبادلات حوزه مسكن بوده است ابراز داشت : اين در حالي است كه محدوديتهاي زيادي در جذب سرمايه گذاران بخش نفت و گاز بر خلاف حوزه مسكن وجود دارد .
وي ادامه داد : محدوديت هايي از قبيل شرايط جغرافيايي ، منابع سرمايه گذار محدود ، محدوديتهاي سياسي از قبيل تحريم ها همگي از موانعي است كه سرمايه گذاري در حوزه نفت را نسبت به مسكن دشوارتر مي سازد .
جوكار افزود : در حال حاضر شناخت صحيحي از بسترهاي مناسب سرمايه گذاري در بخش مسكن ايران نزد خارجي ها وجود ندارد و مي توان با ايجاد مدلهاي تامين مالي براي سازندگان ، ايجاد مدل اقتصادي براي خريداران ، ايجاد فضا و پشتوانه مالي براي ورود سرمايه گذاران به اين بخش اين شناخت را محقق ساخت .
وي در ادامه به سرمايه گذاريهاي انجام شده در كشورهاي حوزه خليج فارس اشاره كرد و گفت : اگر سرمايه گذاري كه در خليج انجام شده با توجه به اشباع شدن اين بازار در آينده نزديك،به سمت ايران سوق داده شود در اين صورت سرمايه گذاران به همراه فن اوري هاي نوين وارد كشور مي شوند.
وي گفت : با ورود اين سرمايه گذاران علاوه بر اينكه صنايع متعددي در كشور فعال مي شوند بازار خاصي را ايجاد مي كند كه پيامد ان اشتغال زايي بوده و بسياري از معضلات اجتماعي را بر طرف مي كند .
همچنين اسفنديار سلطاني عضو هيئت مديره كانون سراسري انبوه سازان و رييس انجمن انبوه سازان زنجان با اشاره به برگزاري نمايشگاه BIG5 كه 2500 شركت معتبر بين المللي در آن حضور دارند ابراز داشت : اين كانون تنها غرفه اختصاصي تجارت و بازرگاني ايران را به همت شركت نداي سرامد سازان ايرانيان در اين نمايشگاه داير كرده است.
وي ادامه داد : اين نمايشگاه كه عنوان خود را مهمترين رويداد بازرگاني در خاورميانه و بزرگترين نمايشگاه تجاري و صنعتي در منطقه گذاشته است ، از 3 تا 7 آذر با حضور 52 كشور جهان برگزار مي شود كه تمام حرفه اي هاي صنعت ساختمان در آن همديگر را ملاقات مي كنند .
سلطاني افزود: اين غرفه در نمايشگاه BIG5 به منظور شناساندن استعدادها و پتانسيل هاي صنعت ساخت ايران براي سرمايه گذاران خارجي بر پا شده و قرار است كل اعضاي هيئت مديره زنجان و تعداد ديگري از هيئت مديره كانون سراسري انبوه سازان و 2 نفر از متخصصان ساختمان كشور از دانشگاه علم و صنعت در اين نمايشگاه حاضر شوند .
در ادامه علي جوكار در تبيين ماموريت اين گروه اذعان داشت : گروه حاضر شناسايي فن اوري هاي نوين البته نه آنهايي كه مستهلك شده اند را با توجه به نياز كشور بر عهده دارند و بنا است كه اين گروه پس از بازگشت در قالب كنفرانسي با عنوان فرصت هاي سرمايه گذاري و انتقال فن اوريهاي نوين در صنعت ساختمان دستاورد هاي خود را به منظور تعامل با وزارتخانه هاي مسكن ، صنايع ، كار و امور اجتماعي ، اقتصاد ودارايي و تعاون در ميان بگذارند .
وي با بيان اين نكته كه در روشهاي سنتي ساخت در ايران زمان به شدت تلف شده و نيز در قبال ساخت هيچ ضمانتي وجود ندارد ابراز كرد : ملاك گروه اعزامي در شناسايي فن اوري هاي نوين آن دسته است كه ساختمان سازي را به سمت مقاوم سازي ، سريع سازي ، ارزان سازي و بهينه سازي انرژي سوق دهد .
اسفنديار سلطاني نيز در اين زمينه با اشاره به اينكه امروزه هيچ كس متولي مسكن ، پس از ساخت ان نيست گفت : اگر زمينه فعاليت براي كانون سراسري انبوه سازان كشور فراهم شود مي تواند با كمك سرمايه گذاران خارجي و اوردن فن اوري هاي نوين تعهدات خود را در زمينه ساخت مسكن 3 تا 5 سال تضمين كند .
درادامه اين گفتگو دبير همايش فرصت هاي سرمايه گذاري و انتقال فن اوري نوين در صنعت ساختمان بر نياز اساسي كشور به سرمايه گذاري خارجي در بخش مسكن تاكيد كرد و گفت : بايد دالان خصوصي سازي در كشور محيا شود و وقتي اورده سرمايه گذاران خارجي علاوه بر سرمايه ، فن اوري نوين جهاني باشد، اجراي اين تكنولوژي ها در راستاي اصل 44 بر سرعت ساخت افزوده و از تورم بخش مسكن مي كاهد.
وي به تاسيس سازمان سرمايه گذاري خارجي در ايران در سال 54 اشاره كرد و گفت اين سازمان به موجب قانون تنها نهاد رسمي تشويق سرمايه گذاري خارجي در كشور است كه در چارچوب قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي مصوب 1381 به تسهيل ورود سرمايه ، تامين حمايت قانوني و امنيت كامل براي سرمايه گذاري هاي خارجي مي پردازد .
وي اضافه كرد : اين يك الزام است كه دولت با گسترش دامنه فعاليت اين سازمان ، راه را براي سرمايه گذار ي خارجي باز گذاشته و ايران در اينده از نبود چنين سرمايه گذاري هايي تهديد نشود .
جوكار در خاتمه خاطرنشان ساخت :در ايران بستر مناسبي براي ساخت و سازهاي عمومي ، ورزشي ، فرهنگي و ديگر موارد وجود دارد كه فقط بايد با حمايت دولت و چنين سازمانهايي از بخش خصوصي اين بسترها به جهان شناسانده شود./144/125
 شنبه 2 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن