تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838101621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار ويژه كيهان// رضايت مادر هم شرط است// از ما نمي پذيرند، حرف نزن، NGOبزن// مثل انگليسي ها رفتار كرديم كه اين گونه منفور شديم// نگراني لوس آنجلسي ها از اعتراف به اقتدار جمهوري اسلامي


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// رضايت مادر هم شرط است// از ما نمي پذيرند، حرف نزن، NGOبزن// مثل انگليسي ها رفتار كرديم كه اين گونه منفور شديم// نگراني لوس آنجلسي ها از اعتراف به اقتدار جمهوري اسلامي
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (2 آذر)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.

رضايت مادر هم شرط است(خبر ويژه)

رئيس جمهور سابق بالاخره مادر خود را راضي كرد تا مجدداً نامزد شود.

خانم حكيمه ضيايي اردكاني مادر سيدمحمد خاتمي در حاشيه مراسم بيستمين سال ياد آيت الله روح الله خاتمي(ره) به اصرار تعدادي از افراد شركت كننده در اين مراسم كه خواستار ارايه نظرش درخصوص حضور محمد خاتمي در انتخابات آينده شدند، گفت: فرزندم به من گفت «فدا شدن من بهتر از اين است كه كشور از بين برود» به همين دليل من هم كه پيش تر راضي به شركت فرزندم در انتخابات آينده نبودم بعد از شنيدن صحبت هايش راضي شدم او در انتخابات حضور يابد.

به گزارش ايلنا بيستمين سال ياد آيت الله روح الله خاتمي با سخنراني حاج سيدحسن خميني، موسوي بجنوردي و رضا داوري اردكاني برگزار شد.

انتشار خبر قطعي شدن نامزدي خاتمي در حالي است كه طيف حامي وي تلاش دارند اين مسئله را همچنان در حالت ابهام و تعليق نگه دارند و چنين القا كنند كه خاتمي مردد است و هنوز تصميم نگرفته است اما اظهارات صادقانه مادر آقاي خاتمي نشان مي دهد كه چنان ترديدي واقعيت ندارد.

از ما نمي پذيرند، حرف نزن، NGOبزن(خبر ويژه)

با وجود تلاش حزب مشاركت براي غيرحزبي و خودجوش نشان دادن جريان سازي هاي مربوط به دعوت از خاتمي، واقعيت امر چيز ديگري را نشان مي دهد.

در اين زمينه مدتي است كه شهاب طباطبايي، رئيس شاخه جوانان حزب مشاركت(عضو شوراي مركزي اين حزب) به عنوان رئيس ستاد جوانان حامي خاتمي(شبه ان جي اوي «ستاد88»!) فعاليت مي كند. و اين در حالي است كه گروه ها و ستادهايي از اين دست، خودجوش بودن كمپين هاي دعوت از خاتمي را به مخاطب القا مي كنند.اخيراً حزب مشاركت مدعي شده بود با كمپين دعوت از خاتمي و سايت ياري نيوز هيچ ارتباطي ندارد.

يك ماه پيش بهزاد نبوي طي اظهاراتي در جلسه داخلي سازمان مجاهدين انقلاب- كه به بيرون درز كرد و سازمان هم پس از انكار اوليه مجبور به تاييد آن شد- تصريح كرده بود حمايت كساني مثل من يا تاج زاده به اندازه حمايت هاي خودجوش هنرمندان و روزنامه نگاران و... تاثير ندارد. وي تاكيد كرده بود «براي ورود آقاي خاتمي به صحنه خوب است كه روشنفكران، نخبگان، هنرمندان، فرهنگيان و... از ايشان تقاضا كنند كه به ميدان انتخابات بيايند. اشكال كار اين است كه وقتي من يا تاج زاده صحبت مي كنيم كه آقاي خاتمي بهتر است بيايد، او بيشتر دچار ترديد مي شود. اگر آقاي حاتمي كيا يك كلمه بگويد خيلي اثرش بيشتر است تا اين كه 10 نفر رجل اصلاح طلب مطرح كنند».

مثل انگليسي ها رفتار كرديم كه اين گونه منفور شديم(خبر ويژه)

يك نويسنده و خبرنگار سرشناس آمريكايي، سياست هاي اين كشور در خاورميانه را با دوران اشغال و استعمار هندوستان از سوي انگليسي ها مقايسه كرد و نفرت مسلمانان از كاخ سفيد را داراي عمق و ريشه خواند.

اريك مارگوليس كه سالها در خاورميانه خبرنگاري كرده، در كتاب خود «راج آمريكايي؛ سلطه يا آزادي» مي نويسد: آتش نفرت مسلمانان خاورميانه نسبت به آمريكا به خاطر افراط گرايي آنها نيست بلكه از سياست هاي استعماري آمريكا كه شبيه سياست دوران اشغال هند از سوي بريتانيايي هاست نشأت مي گيرد. رهبران آمريكا در طول دهه ها از حاكمان ديكتاتور حمايت كرده و حكومت هاي سركوبگر و غيردموكراتيك را تثبيت نمودند كه اين امر احساسات خشمگينانه و انزجار عمومي ملت ها را برانگيخت.

مارگوليس مي افزايد: فراتر از انگيزه هاي مذهبي، اين نفرت در چارچوب مقاومت در برابر اشغال پديد آمده است. ريشه معضل پنهان و بسيار طولاني اعراب و اسرائيل و موضع گيري هاي ناعادلانه آمريكا چندين دهه است كه به آتش انزجار مسلمانان دامن زده است. آمريكا، فرانسه و انگليس از همه حكومت هاي غيردموكراتيك حمايت مي كنند.

وي همچنين مي نويسد: مقامات آمريكايي هشدار سال 1961 درباره نفوذ و ظهور توجيه ناپذير «مجتمع صنعتي- نظامي» در ايالات متحده را ناديده گرفتند و اين مجموعه قدرتمند به تدريج سياست كاخ سفيد را به سمت حمايت از ديكتاتورهاي منطقه و پشتيباني از اسرائيل تغيير داد كه پيامدهاي فاجعه باري براي آمريكا داشت چندان كه امروز بين آمريكا و كشورهاي مسلمان، مخاصمه برپاست و 75 درصد مردم در مراكش، مصر، اندونزي و پاكستان - به عنوان كشورهاي متحد آمريكا- بر اين باورند كه آمريكا درصدد تضعيف يا نابودي اسلام است.

مارگوليس مي نويسد: «ما بايد از حمايت خود از حاكميت حكومت هاي ديكتاتوري در كشورهاي مسلمان دست برداريم و براي اعمال اصلاحات و تغيير در اين كشورها تلاش كنيم. زماني كه انتخابات آزاد در كشورهايي همچون الجزاير و فلسطين، حكومت هاي اسلام گرايان و حماس را بر مسند قدرت سياسي مي نشانند كه مورد تاييد ما نيستند بايد اين واقعيت ها را بپذيريم چرا كه اين تصميمات دموكراتيك هستند و دموكراسي به معناي تحمل و مدارا با مردماني است كه دوست داشتن و يا تاييد و شنيدن حرف هايشان برايمان دشوار است. دموكراسي به معناي سرنگوني رهبرانشان و يا تحميل قحطي و گرسنگي تا حد مرگ بر ملت هايشان نيست. آمريكا بايد اذعان كند كه مسلمانان اعتراض هاي سياسي مشروعي دارند.

در حالي كه صداي آمريكا گزارشي از كتاب مذكور را منتشر مي كرد، احمد زيدآبادي همكار بي بي سي و از حاميان رژيم صهيونيستي طي مقاله اي در روزنت، حمايت جمهوري اسلامي ايران از جنبش هاي مردمي و دموكراتيك حماس و حزب الله را مورد انتقاد قرار داد! و اين در حالي است كه عناصري از اين دست مدعي اعتقاد به جهانشمولي ارزش هايي چون مردم سالاري و حقوق مشروع انسان ها(حقوق بشر) هستند.

نگراني لوس آنجلسي ها از اعتراف به اقتدار جمهوري اسلامي(خبر ويژه)

درماندگي دولت آمريكا در برابر ايران و دعوت برخي عناصر ضدانقلاب از دولت اوباما براي پيشه كردن عقلانيت و مذاكره جهت خروج از اين بن بست، گروه هاي اپوزيسيون را به جان هم انداخت.

به گزارش البرز مهرداد پارسا مجري برنامه «بررسي رويدادهاي ايران و جهان» در يكي از تلويزيون هاي لوس آنجلسي با ادعاي اين كه لابيست هاي جمهوري اسلامي به رهبري تريتا پارسي در كنگره و سناي آمريكا تشكيل جلسه داده اند تا موضوع مذاكره را پي بگيرند، ضمن مرور چند بند از پيشنهادات ارائه شده به اوباما درباره چگونگي رفتار با ايران، خطاب به يكي از تهيه كنندگان اين سند به نام بروجردي، گفت: «مردك! تو چه كاره هستي كه از طرف ما سخن مي گويي و خود را نماينده ملت ايران معرفي مي كني؛ مي گويي جمهوري اسلامي آن قدر ريشه دارد كه نمي توان آن را تغيير داد؟ به تو چه مربوط است؟».

گفتني است طيف ضدانقلاب طرفدار مذاكره تصور مي كند برنامه هاي ناكام مانده آمريكا عليه جمهوري اسلامي را مي توان از طريق گشودن باب مذاكره و ايجاد دفتر حافظ منافع آمريكا در تهران پي گيري كرد.پيشنهاددهندگان مذاكره با اوباما كه شماري از عناصر حزب هاي دموكرات و جمهوري خواه و برخي عناصر ضدانقلاب ايراني هستند از اوباما خواسته اند بپذيرد كه تغيير رژيم جمهوري اسلامي امكان پذير نيست.

در همين حال رضا ربع پهلوي(فرزند ديكتاتور مخلوع) ضمن حضور در پارلمان انگليس از محدود بودن گفت وگوهاي اروپا به دولت ايران انتقاد كرد و خواستار گفت وگو با گروه هاي اپوزيسيون شد.

وي همكاري با برخي اعضاي مجلس عوام انگليس را نشانه باز شدن فكر آنها دانست و گفت: آنها با بازتر شدن فكر، افرادي مانند من را دعوت مي كنند تا صحبت كنم.

پسرمحمدرضا پهلوي البته اشاره اي به ماجراي كودتاي 28 مرداد 32 و نقش ويژه دولت انگليس در اين كودتا عليه نهضت ملي شدن نفت نكرد
 شنبه 2 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن