واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: شامل مركز كنترل smart rio - rio-كارتخوان مغناطیسی-انواع قفل مكانیكی-لوله فنر هدایت كابل-كلید فشاری و سیستم اعلام خطر.
مراكز كنترل مغز سیستم بوده و كلیه اطلاعات و فرمانهای لازم از طریق كامپیوتر حافظه آنها تعریف و برنامه ریزی می شوند . همچنین فرمانهای لازم به باز شدن درب و یا قطع سیتسمهای جانبی اعلام خطر نیز توسط آنها صورت می گیرد.
مراكز كنترل در داخل خود دارای باطری می باشند كه درمواقع اضطراری برق مورد نیازسیستم وقفلها را تامین می كند.حال در مورد سیستم توضیح می دهیم.
كارتخوان: قسمتی از سیستم می باشد كه در كنار درب نصب شده و وظیفه دریافت و انتقال اطلاعات مربوط به كد كارت و كد شناسایی شخصی pincode یا كد مشترك عمومی common code به مراكز كنترل عهده دار می باشد.
انواع كارتخوان:
الف:كارتخوان مغناطیسی magnetic reader
كه از معمولترین نوع كارتخوانهاست دارای صفحه كلیدی جهت دریافت كد شناسایی شخصی ویا كد مشترك عمومی برای باز كردن درب می
باشد .كارت مخصوص این نوع كارتخوان دارای نوار مغناطیسی در پشت خود می باشد كه حاوی كد مربوطه بوده ودر مقابل میدانهای مغناطیسی حساس می باشد.
ب :كارتخوان ویگاند:
كاملا ظاهری شبیه به كارتخوان مغناطیسی را داشته ولی از ضریب اطمینان بسیار بالاتری برخوردار است .كارت مخصوص این نوع كارتخوان بدون نوار مغناطیسی و غیر قابل كپی است در نتیجه در مقابل میدانهای مغناطیسی حساسیت نخواهد داشت.
ج:كارتخوان از راه دور :
با نزدیك شدن كارت مخصوص به آن, كارت را می خواند. این نوع كارتخوان در محلهایی استفاد ه می گردد كه كارتخوان نباید در دید قرار گیرد و یا بعلت تردد زیاد نیاز به سرعت عمل بیشتری می باشد. در اكثر موارد داشتن كارت بر روی سینه جهت فعال نمودن این نوع كارتخوان كافی است.
نرم افزار: سیتسم در دو محیط dos وwindos قابل اجرا بوده و استفاده از آن به نحوی است كه برای اپراتور بسیارساده و مطمئن می باشد. یكی از روشهای معمول سری نرم افزارهای جانبی rita ونرم افزارهای photo view می باشد. این برنامه جهت نمایش عكسهای ثبت شده پرسنل در هنگام كشیدن كارت آنها برای مقایسه با تصویردوربین نصب شده برای كنترل تردد افراد از درب مورد نظر استفاده می شود.با نصب دوربین در مدخل ورودی یك درب مجهز به كارتخوان, تصویر دوربین را باید با افرادی كه از درب وارد می شوند , كنترل نمود و در صورت مغایرت تصاویر, اپراتور می تواند زنگ خطر را به صدا در آورد و همچنین درب را بسته نگه دارد .
نرم افزار جانبی : Door status
این برنامه جهت نمایش وضعیت هر درب بصورتی است كه رنگ سبز نشان دهنده درب همیشه باز رنگ زرد علامت باز شدن درب بصورت مجاز و رنگ قرمز نشان دهنده وضعیت خطر مانند باز ماندن درب ویا باز شدن غیر مجاز آن می باشد و در حالت عادی هر درب به رنگ خاكستری و نشان دهنده بسته بودن آن می باشد. همچنین نرم افزارهای جانبی دیگر از قبیل كلید فشاری كه برای خارج شدن سریع معمولا" در سمت داخلی قسمت محافظت شده به كار می رود و با زدن شستی در باز شده و بعد از خروج فرد, با فنری كه به درب متصل است, درب بسته می شود.
سیتسمهای اعلام خطر access control
الف:شناسگر شكستن شیشهdetector passive glassbreak
از این شناسگر برای شیشه بانكها- مراكز دولتی وساختمانهای مهم استفاده می شود ودر صورت ضربه زدن به شیشه این شناسگر وارد عمل شده وآژیر مربوطه به صدا در می آید.
ب:شناسگر مغناطیسی درب magnetic contacts
این شناسگر كه دارای نوار مغناطیسی است در صورت ضربه زدن به درب وارد عمل می شود.
ج:شناسگر مادون قرمز:
در صورت فعال كردن این شناسگر هر چیزی كه از مقابلش عبور كند وارد عمل می شود.این شناسگرها به control unit وصل می شوند و
توسط مركز كنترل تحت نظارت اپراتور قرار می گیرند.علاوه بر این شناسگرها شناسگر لرزشvibration detector می باشدكه موارد استفاده آن روی درها-پنجره ها –دیوارها و سقف می باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]