واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: احمدينژاد در جمع خبرنگاران: ـ خط سير اسلام حقيقي و ناب يك خط سير بيشتر نيست ـ در بودجه سال 88 رقم عمراني خوبي براي شهرك سينمايي مجهز در نظر خواهيم گرفت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
رييسجمهور گفت: اسلام يك حقيقت است و خط سير اسلام حقيقي و ناب يك خط سير بيشتر نيست و امروز هم همان مسير ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) دكتر محمود احمدينژاد در جريان بازديد از پشت صحنه سريال مختارنامه در جمع خبرنگاران درباره حمايت از سريالها و فيلمهاي تاريخي همچون مختارنامه با بيان اينكه " اكنون كارها پراكنده انجام ميشود و چند جا به نام شهرك سينمايي داريم كه هيچ كدام واقعا يك شهرك سينمايي كامل نيستند تا امكانات و تجهيزات كامل را در اختيار هنرمندان ما قرار دهند" ادامه داد: براي اينكه هنرمندان ما بتوانند با فراغ بال و فارغ از موانع اجرايي و فضاسازيهاي هنري بتوانند تلاش و كار كنند و تمركز خود را روي عمق مفاهيم، تاثيرگذاري مفاهيم و توسعه ارزشهاي انساني در فيلم قرار دهند، قرار شد مطالعاتي كه در مورد يك شهرك انجام دادهاند را كامل كنند و به ما بدهند تا انشاءالله ما بتوانيم در بودجه سال 88 يك رقم عمراني خوبي براي آن در نظر بگيريم و با انتخاب خود آقاي مهندس ضرغامي، ميرباقري و ديگر دوستان يك جايي كه بتواند نيازهاي هنرمندان ما را پاسخ دهد، تهيه شود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما فرصت تماشاي برنامههاي تلويويزني را پيدا ميكنيد؟ گفت: خبر را به صورت مداوم ميبينيم و برخي از برنامههاي ديگر را اگر فرصت شود، ميبينم.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا سريال حضرت يوسف را مشاهده ميكنيد و نظرتان چيست؟ گفت: من همه قسمتهاي آن را نديدهام ولي تقريبا در جريان روند آن هستم. سريال تاريخي حضرت يوسف سريال خوبي است.
رييسجمهور در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه با توجه به اطلاع از جزئيات سريال مختارنامه، مشاهده اين سريال براي شما چگونه خواهد بود؟ گفت: وقتي كه آدم موضوع داستان را بداند به اين معني نيست كه جذابيت سريال و داستان برايش كم ميشود. وقتي فردي سريالي را مشاهده ميكند، وارد صحنه ميشود و با جريان فيلم و داستان حركت ميكند و برداشت ديگري دارد. به خصوص سريالهايي كه از عمق معنايي بالايي برخوردارند، اگر ده بار هم ببينيد باز هم براي شما تازگي دارد و برداشتهاي جديدي ميكنيد. لزوما يك كتاب را ميخوانيد؛ البته نه هر كتابي، كتابي كه با تحولات روحي انسان و تاريخ انسان و حوادث ناشي از تمايلات و گرايشات و هواها و آن طرف با جوانمرديها، ايمانها و شجاعتها سركار دارد، شما هر بار كه مرور ميكنيد دريافتهاي جديدي ميكنيد از آن داستان. سريالهاي تاريخي اينگونه است؛ شما يك بار سريال را ميبينيد يك برداشتي داريد يك بار ديگر ميبينيد برداشتهاي جديدتري پيدا ميكنيد.
وي درباره تاثير ساخت سريالهايي كه به تاريخ شيعه ميپردازد در دنياي كنوني گفت: فكر ميكنم هر سريالي كه برگردد و اصالتهاي انساني را به تصوير بكشد و حوادثي از تاريخ را كه در مسير كاروان تعالي بشر است برجسته كند و به تصوير بكشد، اين سريال ميتواند آگاهيبخش، اميدآفرين و تحولبخش باشد.
وي خاطرنشان كرد: حوادث كربلا و بعد از كربلا مثل قيام توابين و مختار، اين چيزهايي است كه انسانها را از عمق وجودشان دگرگون ميكند. مطمئن هستم كه تاثير چنين سريالهايي در جهتدهي به ذهن، انديشه و فكر و تحليلهاي تاريخي تحليلگران بسيار موثر و ارزشمند است.
انتهاي پيام
جمعه 1 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]