واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مقصودلو: فدراسيون كبدي مظلوم واقع شده است
رئيس فدراسيون كبدي گفت: با توجه به ارزيابي مثبت كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني از فعاليت هاي صورت گرفته در كبدي، اين فدراسيون از نظر امكانات ورزشي مظلوم واقع شده است.
"محمد رضا مقصودلو" امروز /چهارشنبه/ در گفت وگو با ايرنا افزود: بر اساس ارزيابي سازمان تربيت بدني عملكرد سال 1386 فدراسيون كبدي در بين 46 فدراسيون ورزشي مشتركا با شش فدراسيون در رتبه سوم و با درجه عالي ارزيابي شده است.
وي با اشاره به ارزيابي كميته ملي المپيك از عملكرد فدراسيون كبدي و كسب رتبه دوازدهم با 89 امتياز، افزود: با توجه به حداقل امكانات موجود اين فدراسيون عملكرد خوبي در سال گذشته داشته و اين روند در سال جاري نيز ادامه دارد.
رئيس فدراسيون كبدي با اشاره به فعاليت 30 خانه كبدي در تمامي استانها تصريح كرد: در برنامه هاي سال جاري فدراسيون توسعه اين ورزش در شهرستانها و روستاهاي كشور مد نظر است و ورزشكاران سازمان يافته اين رشته از مرز پنج هزار نفر گذشته است.
وي تنظيم تفاهنامه با فدراسيون روستايي و عشايري، بسيج، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به عنوان نماينده دانشگاهها را براي توسعه ورزش كبدي در ايران دانست و افزود: با توجه به اينكه فعاليت در اين رشته ورزشي با حداقل امكانات مهيا مي شود بزودي انجمن كبدي در آموزش و پرورش تشكيل و نسبت به استعداد يابي و توسعه ورزش كبدي در اين حوزه اقدام خواهد شد.
مقصودلو با اشاره به اينكه حداقل استانهاي عضو ليگ برتر بايد خانه كبدي داشته باشند، افزود: در تهران براي برگزاري مسابقات كبدي هنوز سالن در اختيار نداريم و مجبور به اجاره مكان از ديگر فدراسيون ها هستيم.
وي تاكيد كرد بر اساس برنامه ها امسال در 12 استان كشور خانه كبدي بايد ساخته شود كه در چند استان عمليات ساخت و ساز آغاز شده و در صورت كمك امكان شروع ساخت سالن كبدي تهران در مجموعه ورزشي آزادي وجود دارد.
مقصودلو از كبدي ساحلي، سالني و آسيايي به عنوان مهمترين رشته هاي كبدي براي حضور در مسابقات خارجي ياد كرد و افزود: براي حضور موفق در مسابقات برون مرزي بايد كادر فني مجرب براي حضور تيم هاي مردان و زنان ايران در هر سه رشته داشته باشيم.
وي از كشورهاي پاكستان و هندوستان به عنوان رقباي اصلي ايران در آسيا نام برد و گفت: در صورت محقق شدن برنامه ها و حمايت از اين فدراسيون امكان كسب مدال طلا و قهرماني در آسيا وجود دارد.
مقصودلو با اشاره به تاريخچه تاسيس ورزش كبدي در ايران و نحوه تشكيل كميته كبدي زير نظر فدراسيون ورزش همگاني در سال 1380، گفت:از سال 1375 يعني شروع فعاليت كبدي در ايران استفاده احسن از امكانات موجود و نيروهاي متخصص دو اصل مهم بوده است .
وي نخستين حضور ايران در مسابقات برون مرزي را حضور در مسابقات آسيايي مالزي در سال 1381 اعلام كرد و افزود: در اين رقابتها موفق به كسب مقام سوم آسيا شديم كه باعث حمايت بيشتر از ورزش كبدي در ايران شد و در نهايت در سال 1384 فدراسيون كبدي تاسيس شد.
مقصودلو در پايان صحبت هاي خود از برگزاري ليگ دسته اول كبدي باشگاه هاي ايران با حضور 14 تيم از اوايل آذرماه خبر داد و گفت: هفته دوم ليگ برتر كبدي نيز جمعه پس فردا با برگزاري پنج ديدار پيگيري خواهد شد.
چهارشنبه 29 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]