واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير كل دفتر آموزش روستايي سازمان فني و حرفهاي كشور: 31 ميليون نفر ساعت در روستاها آموزشهاي فني و حرفهاي ميبينند
خبرگزاري فارس: مدير كل دفتر آموزش روستايي سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور گفت: تعهد امسال اين سازمان در بخش آموزش روستايي 31 ميليون نفر ساعت آموزش است.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، مهدي جهانتيغ پيش از ظهر امروز در گردهمايي مديران، معاونان و كارشناسان آموزش فني و حرفهاي منطقه 5 كشور با بيان اينكه حدود 17 درصد اين تعهدات در استانهاي جنوب شرقي كشور است، افزود: اين ميزان شامل 5 ميليون و 400 هزار نفر ساعت است.
وي تصريح كرد: ايجاد پايگاه مهارتآموزي در روستا با دو نگرش ارتقاي شاغلان روستايي در بخش كشاورزي، صنايع روستايي و خدمات فني و همچنين ارتقا و ايجاد مهارت در بيكاران موجود در مناطق روستايي با اولويت جمعيت گروه سني 15 تا 45 سال است.
مدير كل دفتر آموزش روستايي سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور با اشاره به توجه سازمان بر ايجاد رشتههاي مبتني بر باورهاي فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي مردم در مناطق مختلف و با ماندگاري بالا همراه با درآمد گفت: اجراي صددرصد خدمات فني و حرفهاي زير نظر سيستم ادارات كل فني و حرفهاي و واگذاري مديريت تعهد دولتي در قالب واگذاري مديريت با همكاري سازمانهاي ديگر از رويكردهاي سازمان فني و حرفهاي است.
جهانتيغ از انعقاد هشت تفاهمنامه همكاري براي پيشبرد اهداف آموزش فني و حرفهاي در روستاها خبر داد و اظهار داشت: دفاتر امور روستايي در استانداريهاي سراسر كشور يك بازوي قوي در اين راستا است كه به همين منظور موافقتنامه سازمان با وزارت كشور نيز طي دو روز آينده نهايي ميشود.
وي از اجراي طرح نيازسنجي در روستاها براي تهيه بانك اطلاعاتي شغلي روستاهاي كشور خبر داد و افزود: اين طرح همزمان با هفته بسيج در دو استان سمنان و گيلان به صورت پايلوت اجرا ميشود و سپس در دي در شش استان و در بهمن نيز در سراسر كشور به مرحله اجرا درميآيد.
مدير كل دفتر آموزش روستايي سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور با بيان اينكه اجراي اين طرح نيازسنجي نيازهاي منطقه و همچنين ترسيمي از آينده را ارائه ميكند، تصريح كرد: فرمت نيازسنجي ميتواند در آموزشهاي فني و حرفهاي تحولات بنيادي را ايجاد كند.
جهانتيغ با تأكيد بر اينكه تعهدات سال 88 فني و حرفهاي در بخش روستايي بايد واقعبينانهتر تنظيم شود، گفت: بايد در اين بخش سهم خريد خدمات افزايش پيدا كند و سهم آموزشهاي دولتي نيز سير صعودي داشته باشد، به طوري كه 60 درصد تعهدات آموزشي خريد خدمات و 40 درصد دولتي باشد.
وي سهم تجهيزات رشتههاي فني و حرفهاي در بخش روستايي از ابتداي امسال در كشور را بالغ بر 5 ميليارد و 800 ميليون تومان دانست و افزود: بالغ بر يك ميليارد تومان آن سهم استانهاي جنوب شرق كشور بوده است.
مدير كل دفتر آموزش روستايي سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور خواستار توجه و تلاش بيشتر از سوي مسئولان فني و حرفهاي در استانهاي خراسان جنوبي، هرمزگان، يزد، كرمان و سيستان و بلوچستان در بخش آموزش مهارتهاي روستايي شد.
مدير كل سازمان فني و حرفهاي خراسان جنوبي نيز در اين گردهمايي يكي از رسالتهاي بزرگ اين سازمان را آموزش روستايي عنوان كرد و گفت: در پايان سال گذشته تغييرات اساسي با نيازسنجي عملي در بخش آموزش روستايي در استان انجام شد.
حميدرضا لطيفي خاطرنشان كرد: امسال در بخش خريد خدمات سازمان فني و حرفهاي در استان 9 هزار و 71 دوره تعهد آموزشي داشتيم كه 6 هزار و 95 دوره در بخش دولتي و 2 هزار و 976 دوره در بخش خصوصي بوده است.
انتهاي پيام/ر20
چهارشنبه 29 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]