تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860961263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اولين همايش ملي «جوانان و هويت ايراني» برگزارشد رييس سازمان ملي جوانان: «هويت»، برنامه مادر در بين تمام برنامه‌هاي ساماندهي امور جوانان است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اولين همايش ملي «جوانان و هويت ايراني» برگزارشد رييس سازمان ملي جوانان: «هويت»، برنامه مادر در بين تمام برنامه‌هاي ساماندهي امور جوانان است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - جوانان

اولين همايش ملي «جوانان و هويت ايراني: همسازي عناصر ديني و ملي» توسط پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي جهاد دانشگاهي و سازمان ملي جوانان، صبح امروز در دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه تهران برگزارشد.

به گزارش خبرنگار «جوانان» ايسنا، در اين همايش كه با قرائت پيام رييس جمهور توسط حجت الاسلام والمسلمين حاج علي اكبري ـ معاون رييس جمهور و رييس سازمان ملي جوانان ـ آغاز شد، رييس و معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي، معاون وزير آموزش و پرورش، رييس سازمان جوانان هلال احمر و جمعي از اساتيد، صاحب نظران و دانشجويان حضور داشتند.

رييس‌جمهور در پيامي به همايش ملي «جوانان و هويت ايراني: همسازي عناصر ديني و ملي» با هشدار نسبت به برنامه‌ريزي دشمنان براي مقابله با هويت‌يابي جوانان، راه مقابله با تلاش سازمان يافته دشمن در عرصه فرهنگ را پاسداري آگاهانه، عالمانه و همه جانبه از هويت فرهنگي اين ملت خواند، هويتي كه برآيند هويت ديني، ملي و انقلابي او به منزله شناسنامه جامعه ايراني است.

دكتر محمود احمدي‌نژاد در اين پيام كه توسط رييس‌سازمان ملي جوانان قرائت شد؛ با بيان اينكه هويت، مرز انسان و غيرانسان در پهنه هستي است و هويت‌يابي راهي است كه از انسان آغاز شده و به سوي خداي بزرگ متهي مي‌شود، افزود:‌ با شناخت هويت خويش، تصويري روشن از آينده فرد و جامعه فراروي انسان رخ مي‌نمايد و انسان به درستي نقش و جايگاه و شان والاي خويش را در زندگي در مي‌يابد و از اين رهگذر هم از گذشته، ره توشه درس و عبرت مي‌گيرد و هم در زمان حال با ايستادن بر جزيره فرصت، آينده را آنچنان كه بايسته و شايسته است، مي نگرد و مي‌نگارد.

وي با اشاره به نگاه اسلام ناب و انقلاب اسلامي از هويت و وجه تمايزش با ديگر مكاتب و ديدگاه‌هاي بشري، تاكيد كرد: مكاتب فكري مختلف جهان امروز كه تحت تاثير آموزه‌هاي اومانيستي هستند ، هويت انسان را گاهي به منزله طبيعت ثانويه و ميراث نژادي و فرهنگي او گرفته‌اند، زماني به هويت به منزله يك پديده روانشناختي و از مقوله احساس نگريسته‌اند، در زماني ديگر آن را راهبردي براي دستيابي به اهداف جامعه پنداشته‌اند و در برهه‌اي هويت را يك پديده ارتباطي و اجتماعي دانسته‌اند، اين نگاه‌ها اگر چه بعضا و تا حدي قابل توجه و قبول است، اما از جامعيت و عمق چنداني برخوردار نيستند و اما نگاه اسلام ، نگاهي همه جانبه، عميق و داراي چارچوب معين در عين انعطاف پذيري است.

به گفته رييس‌جمهور، در منظر اسلام عزيز «فطرت الهي»، هويت، مشترك همه انسانهاست و فطرت انسان نه نقطه سرانجام كه نقطه آغاز يك حركت رو به كمال است. قرآن كريم هويت انسان را با جهت «الي الله» مي‌شناسد كه فقط و فقط در ارتباط او با مبدا هستي معنا مي‌يابد و شخصيت حقيقي او از اين رهگذر شكل مي‌گيرد و چهره تابناك او در پرتو اين ارتباط جلوه مي‌كند و در اين مسير گزينش نوع رابطه او با حق است كه عامل اصلي تعيين كننده هويت و كمال دهنده آن است.

احمدي‌نژاد ادامه داد: نگاه اسلامي به هويت، نگاهي كامل و جامع و راهگشاست، نگاهي كه هم گذشته را مي‌پالايد، هم حال را سامان مي‌دهد، هم شعله اميد به آينده‌اي روشن را در پرتوي تربيت و ولايت انسان كامل فروزان مي‌سازد و مسير نوراني خودشناسي، خوديابي، خودسازي و خودباوري تا جامعه سازي و جهاني سازي قرآني را ترسيم مي‌نمايد.

وي راز اصلي بحران هويت امروز ليبرال دموكراسي غرب و قبل از آن كمونيسم شرق را غفلت از جست‌وجوي نقش و جايگاه انسان و جوان امروز در نظام هستي بيان كرد و افزود: اگر اين مهم درست فهميده شود و به خوبي و با زبان مناسب به نسلهاي امروز و آينده ايران و جهان انتقال يابد، بخش عمده‌اي از رسالت و مسووليتمان به انجام رسيده است.

از همان روزهاي اول انقلاب اسلامي بود كه شجره طيبه «خودباوري» و «عزت نفس» و «ما مي توانيم» باليدن گرفت و امروز ما در سي‌امين سال انقلاب اسلامي شاهد به بار نشستن آن و رويشهاي سرسبز ديگري از رشد و پيشرفت مبتني بر خودباوري و خود اتكايي هستيم و دير نيست كه شاخه‌هاي اين شجره طوبي بر ديگر سرزمينهاي اسلامي سايه گستراند و «هويت جمعي» جهان اسلام براي ديگر بار جوانه بزند و زمينه شكوفايي تمدن نوين اسلامي را كه بر شالوده خون شهيدان و تلاشهاي ماندگار انسانهاي خود يافته بنا نهاده شده است، فراهم كند.

وي ادامه داد: اين حركت بيدار كننده كه اينك تبديل به جريان بالنده و پويا و تاريخ ساز شده است، علاوه بر آن كه هويت ملي و ديني ايرانيان به ويژه جوانان عزيز را احيا كرده است، هويت‌يابي را دغدغه‌ امروز آزادگان جهان نيز كرده است، امروز به هر جاي دنيا كه پاي در مي‌نهيم اين دغدغه‌ مقدس را مي‌بينيم، كه رو به رشد نهاده و آماده شكوفايي است.

رييس‌جمهور تاكيد كرد: بي ترديد دشمن مستكبر نيز آرام نشسته و نخواهد نشست، «غوغاي جهاني سازي»، «دهكده جهاني»، «پايان تاريخ»، «نبرد تمدنها» همه و همه براي مقابله با همين هويت‌يابي است كه دغدغه‌ انسان امروز شده است. آنان در اين مسير كانون برنامه‌هاي خود را بر مديريت ميل‌ها و رغبت‌ها نهاده و ابزار خود را شبهه و غفلت قرار داده‌اند تا جوان ايراني كه ميراث‌دار ميراث ماندگار قرنها تلاش ديني و ملي و سالهاي تلاش انقلابي است از خود بيگانه سازد، بين او و گذشته روشنش فاصله اندازد و آينده را پيش روي او تاريك و مبهم جلوه دهد، تا ارتجاعي ديگر را رقم زند و مانند گذشته‌هاي نه چندان دور وي را از هويت‌يابي فعال كه ثمره انقلاب اسلامي است به هويت يابي منفعلانه وا دارد.

وي راه مقابله با تلاش سازمان يافته دشمن در عرصه فرهنگ را پاسداري آگاهانه، عالمانه و همه جانبه از هويت فرهنگي اين ملت خواند، هويتي كه برآيند هويت ديني، ملي و انقلابي او به منزله شناسنامه جامعه ايراني است.

وي گفت:‌ توجه به چشم‌انداز 20 ساله نظام و در آينده نزديك تدوين برنامه پنجم سازندگي كشور ـ كه بر گرفته از آموزه‌هاي ناب ديني و انقلابي است ـ مي‌تواند ما را در اين مسير خطير ياري نمايد، به ويژه اين كه در سالهاي اخير رهنمودهاي حكيمانه رهبر عزيزمان در ترسيم و تبيين مهندسي فرهنگي و فرهنگ كشور همراه با تلاشهاي صاحبنظران و نهادهاي دست اندركار ، پيمودن اين راه را هموارتر كرده است.

رييس‌جمهور از سازمان ملي جوانان خواست: براي كمك به اين امر سرنوشت ساز، تمهيدات و بسترهاي لازم را براي مقوله مهم و تاثيرگذار هويت به عنوان يك ماموريت اصلي فراهم نمايد و با دعوت از نخبگان و صاحبنظران حوزه و دانشگاه و نهادهاي ذيربط با تشكيل هم انديشي‌ها و كارگروههاي مفيد و مؤثر به شكل مستمر دوره‌اي و سالانه، تحولات بخش هويت را با رهيابي‌هاي علمي و عيني رصد نمايد و در اين مسير به فكر سرشار و روح زلال و ايده‌هاي خلاق و راهگشاي نسل جوان و جوانان بيش از گذشته اعتماد نمايد و از جوانان براي اين موضوع حياتي استمداد بجويد و در اولين فرصت ممكن نتايج مطالعات و تحقيقات جامع خود را به گونه‌اي كه قابليت تبديل به برنامه عمل داشته باشد ، تنظيم نمايد.

رييس‌جمهور ادامه داد: بي ترديد در مقابله با هويت سازي جعلي دشمن، سهم هر نهاد كوچك و بزرگ اجتماعي از نهاد انسان ساز خانواده‌ تا مدرسه و محيط تعليم و تربيت تا مراكز آموزش عالي و حوزه‌هاي مقدسه علميه و نيز نهادهاي عمومي به ويژه رسانه‌ها و رسانه ملي و بخشهاي اثرگذار عرصه ادبيات و هنر و ميراث فرهنگي مؤثر بايد معلوم شود و همه اين تلاشها در قالب برنامه‌هاي ملي هويت ذيل برنامه‌هاي پنجساله بر اساس اهداف سند چشم‌انداز، بالندگي هويت جوان ايراني سامان مناسب يابد.

احمدي‌نژاد در خاتمه خطاب به جوانان، آنها را طلايه‌داران فرداي روشن نظام اسلامي و جهان خواند و از آنها خواست: با انديشه و تفكر برخاسته از آموزه‌هاي ناب ديني و انقلابي، گامهاي اصلي آباداني و پيشرفت ايران عزيز اسلامي را با گفتمان اميد بخش عدالت برداريد و با ارائه الگوي عملي و عيني، جهان را به تحقق وعده آسماني حكومت عدالت و عبوديت نزديك‌تر كنيد.

رييس سازمان ملي جوانان در ادامه همايش اعلام كرد: هر اقدامي كه به هويت نسل جوان آسيب وارد كند، مانعي بر سر تحقق اهداف كشور خواهد بود.

به گزارش ايسنا، حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اكبري نيز طي سخناني در اولين همايش ملي جوانان و هويت ايراني كه صبح امروز در دانشگاه تهران توسط جهاد دانشگاهي و سازمان ملي جوانان برگزار شد، درباره اهميت مقوله هويت جوانان جامعه گفت: برنامه هويت جوانان يك برنامه مادر و كليدي در بين تمام برنامه‌هاي ساماندهي امور جوانان است، به طوري كه نتيجه همه برنامه‌هاي ديگر جوانان بايد در برنامه هويت خود را نشان دهد.

وي افزود:‌ اين موضوع بايد در كانون توجه و اولويت در مطالعات و تحقيقات و استمداد از اساتيد پژوهشگاه‌ و نيز برنامه‌ريزي‌ها و سياست‌گذاري‌هاي امور جوانان كشور قرار گيرد.

رييس سازمان ملي جوانان افزود: به نظر مي‌رسد، امروز اصلي‌ترين نياز جوانان ما مسئله هويت است كه اگر اين مسئله به خوبي موشكافي و بررسي شود، نتيجه آن مسير روشن شكوفايي كشور را در پيش رو قرار مي‌دهد.

وي تصريح كرد: هر اقدامي كه منجر به شكوفايي هويت نسل جوان شود، به شكوفايي كشور منتهي مي‌شود و هر آنچه به هويت جوان آسيب وارد كند، مانعي بر سر تحقق اهداف كشور خواهد بود.

وي با اشاره به اهميت دوران جواني به عنوان دوره استقرار مديريت فردي و اجتماعي به ويژه در جامعه جوان امروز، اظهار كرد: با توجه به اين كه جزو جوان‌ترين كشورهاي جهان هستيم، بايد حفظ و ارتقاي هويت جامع جوانان هميشه مدنظر سياستگذاران و مجريان عرصه‌هاي گوناگون به خصوص عرصه فرهنگ و تعليم و تربيت قرار گيرد.

رييس سازمان ملي جوانان در ادامه هدف از شبيه خون فرهنگي را استحاله هويتي در نسل جوان كشور دانست و افزود: براي مقابله با اين شبيخون فرهنگي بايد تدابير ويژه‌اي انديشيده شود و از تمام ظرفيت‌هاي علمي و فرهنگي كشور با نوآوري و ابتكار و كمك گرفتن از خود جوانان استفاده شود، تا حتي از حوزه دفاع در برابر اين تهاجم فرهنگي خود را به موضع هجوم منتقل كنيم و بر دشمن و آميزه‌هاي شيطاني آن هجمه داشته باشيم، همان طور كه انقلاب اسلامي همين كار را كرد.

وي ادامه داد: موضوع هويت كه ناظر بر شاكله شخصيت انسان،‌ جامعه و جوان مسلمان امروز است بايد در محور اهتمام و توجه مسوولان آحاد جامعه باشد.

رييس سازمان ملي جوانان با بيان اين كه در حوزه هويت جوانان، فقر زيادي در توليد ادبيات بومي داريم، گفت: بررسي‌هاي ما نشان مي‌دهد، نيازمند توليد ادبيات بومي در حوزه هويت جوانان هستيم و اساتيد و فرهيختگان ما بايد در اين عرصه قدم بردارند و ادبياتي متناسب با شان ملت ايران عرضه كنند كه اميدوارم برگزاري اين همايش در درجه اول براي پاسخ به اين نياز ضروري باشد.

رييس سازمان ملي جوانان در پايان ابراز اميدواري كرد: اميدوارم پس از اين همايش دبيرخانه دائمي همايش ملي جوانان و هويت ايراني تشكيل شود، تا از دستاوردهاي آن در برنامه‌ريزي‌ها و سياست‌گذاري‌هاي كلان كشور استفاده شود.

همچنين، دكتر فروزنده جعفرزاده پور ـ دبير علمي همايش ـ درباره اهداف برگزاري اين همايش گفت: كوشش براي بازكاوي و تبيين ابعاد و مولفه‌هاي هويت ايراني (ديني، ملي و انقلابي)، شناخت عميق‌تر وجوه همسازي عناصر هويت ايراني و نسبت آن‌ها با اقتدار و اتحاد ملي، شناخت عميق‌تر نيازها، آسيب‌ها و عوامل اثرگذار فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، سياسي و خانوادگي در ارتقا و تحكيم هويت جوانان، فراهم كردن زمينه‌هاي تحقق مفاد سند چشم‌انداز20 ساله براي تحكيم و تقويت هويت جوانان جلب نظر و بهره‌مندي از مشاركت نخبگان، صاحبنظران و محققان در عرصه سياستگذاري و برنامه‌ريزي‌هاي مربوط به هويت جوانان، از جمله مهم‌ترين اهداف برگزاري اين همايش هستند.

وي با اشاره به تعداد مقالات دريافتي در همايش، افزود: تعداد 178 مقاله به دبيرخانه ارسال شد كه بيش از 60 درصد آن‌ها حاصل از پيمايش‌هاي ميداني و مطالعات تجربي است كه اغلب از سوي استادان، محققان جوان و دانشجويان انجام شده است. محققان 26 استان كشور با ارسال مقاله در اين همايش شركت كرده‌اند كه بيشترين تعداد مقالات مربوط به استان تهران بوده است.

دكتر جعفرزاده پور اعلام كرد كه بيش از 70 درصد توليدكنندگان مقالات همايش را مردان تشكيل مي‌دهند و نزديك به 90 مقاله در همايش پذيرفته شدند كه 16 مقاله به صورت سخنراني و پوستر در همايش ارايه خواهد شد و مابقي در كتاب مقالات همايش به چاپ رسيده است.

وي در پايان با اشاره برگزاري كارگروه‌هاي تخصصي در حاشيه اين همايش اظهار كرد: چهار كارگروه تخصصي نمادها و هويت شهري، آموزش و پرورش و مساله هويت، امدادگري هويت بخش ايراني و امام خميني (ره)، انقلاب اسلامي، دفاع مقدس، هويت ديني و ملي در حاشيه اين همايش با حضور صاحب نظران اين حوزه برگزار مي‌شود.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 29 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن