تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس درصدد عيب جويى برادر مؤمنش برآيد، تا با آن روزى او را سرزنش كند، مشمول اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819660447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در آيين توديع و معارفه معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي خوزستان مطرح شد: جهاد دانشگاهي به عنوان فرهنگ و معناي خودباوري در كشور شناخته شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در آيين توديع و معارفه معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي خوزستان مطرح شد: جهاد دانشگاهي به عنوان فرهنگ و معناي خودباوري در كشور شناخته شده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: صنفي - فرهنگي

آيين توديع و معارفه معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي خوزستان با حضور مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز، رييس دانشگاه، معاونان فرهنگي و هماهنگي جهاد دانشگاهي و برخي ديگر از مسوولان برگزار شد.

به گزارش سرويس صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين سيدمحسن شفيعي مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز امروز در آيين توديع و معارفه معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي خوزستان در دانشگاه شهيد چمران اهواز گفت: امروز شاهد دستاوردهاي مهم جهاد دانشگاهي در عرصه‌هاي بسياري هستيم. جهاد دانشگاهي در عمر مفيد و پربركت خود داراي آثار پربركت بسياري بوده است.

وي افزود: تعبير كلمه جهاد در جهاد دانشگاهي بسيار مشهود شده است. جهاد حركتي فراتر از دفاع است و مجاهد آغازگر راه است. آنچه به دست جهادگران به منصه ظهور رسيده اين نام‌گذاري را كاملا تائيد مي‌كند.

شفيعي اظهار كرد: كمتر عرصه‌اي را مي‌توان يافت كه جهاد دانشگاهي در آن حضور نداشته باشد و امروز شاهد خلق فرصت‌هاي جديد بسياري در كشور به دست جهادگران جهاد دانشگاهي هستيم.

وي افزود: انقلاب اسلامي بدون استفاده از ظرفيت‌هايي همچون جهاد دانشگاهي به آرمان‌هاي متعالي خود دست نمي‌يابد. تا زماني كه انقلاب اسلامي ايران به نهضت حضرت حجت (عج) متصل شود، به جهاد دانشگاهي و حركت‌هاي اين چنيني نيازمند خواهيم بود.

وي خاطرنشان كرد: حركت‌هاي جهاد دانشگاهي در تائيد ارزشمند مقام معظم رهبري نمود مي‌يابد. ايشان در مورد جهاد دانشگاهي تعبير " رويش مبارك " را بكار برده‌اند. اين موضوع نشان دهنده اهميت كار جهاد دانشگاهي است.

شفيعي در خاتمه با بيان اينكه در حال حاضر جهاد دانشگاهي نيازمند حركت‌هاي فرهنگي با توجه به مسايل و فرهنگ‌هاي منطقه‌اي است، خاطرنشان كرد: در استان خوزستان ظرفيت‌هاي بسيار بالايي در بخش‌هاي فرهنگي همچون دفاع مقدس و جلوه‌هاي درخشان قرآن وجود دارد.

رييس دانشگاه شهيد چمران اهواز:

نيروي انساني شاغل در جهاد دانشگاهي بسيار مخلص است

دكترمرتضي زرگرشوشتري رييس دانشگاه شهيد چمران اهواز نيز در اين مراسم، گفت: امروز شاهد دستاوردهاي بزرگي در نيروي انساني جهاد دانشگاهي كشور هستيم.

وي با بيان اينكه طرح‌هاي پژوهشي بسياري با همكاري ويژه جهاد دانشگاهي به انجام رسيده است، افزود: نيروي انساني شاغل در جهاد دانشگاهي بسيار مخلص است. دستاوردهاي امروز جهاد دانشگاهي در عرصه‌هاي گوناگون از چنين نيروهايي سرچشمه مي‌گيرد.

زرگرشوشتري اظهار كرد: در نشست‌هاي شوراي فرهنگي دانشگاه شهيد چمران از نظرات معاون فرهنگي پيشين جهاد دانشگاهي خوزستان بهره فراوان ‌برديم. اميدوارم معاون فرهنگي جديد اين نهاد جانشين مناسبي براي ايشان باشد.

رييس دانشگاه شهيد چمران اهواز ابراز اميدواري كرد كه با تلاش‌هاي ويژه معاون فرهنگي جديد جهاد دانشگاهي خوزستان شاهد بهبود سطح امور فرهنگي در دانشگاه باشيم.

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي:

حيثيت جهاد دانشگاهي ريشه در رنج، سخت‌كوشي و پايداري جهادگران دارد

اغتنام فرصت‌ها و پايداري دراجراي تصميمات بعد ازاخذ مشورت از ويژگيهاي مدير جهاديست

سعيد پورعلي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي نيز در اين مراسم گفت: اگر امروز جهاد دانشگاهي حيثيت و اعتبار و نامي در بين دستگاه‌ها و نهادهاي انقلاب اسلامي دارد، مديون زحماتي است كه بر دوش بسياري از جهاد گران همچون محمدرضا روستايي بوده است.

وي با بيان اينكه حيثيت جهاد دانشگاهي ريشه در رنج، سخت‌كوشي و پايداري جهادگراني چون آقاي روستايي دارد، افزود: فرصت‌ را مغتنم مي‌شمارم و به بهانه مرور خدمات وي بخشي از ويژگي‌هاي يك مدير جهادي را بيان مي‌كنم.

پورعلي با بيان اينكه اين ويژگي در تمامي مديران جهاد دانشگاهي به صورت يك فرهنگ درآمده ولي بخشي از مديران ما در ترسيم اين مولفه‌ها نقش بيشتري داشته‌اند، ادامه داد: از ويژگي‌هاي مديران جهاد دانشگاهي اين است كه درهاي باز يا سياست درهاي باز را در مشي مديريتي خود اعمال مي‌كنند. بسياري از مديران ما در عرف رفتاري مديريت تعريف شده قرار نمي‌گيرند و خيلي راحت در ميان ساير مجموعه قرار گرفته، حرف‌هاي آنها را مي‌شنوند و با آنها ارتباط برقرار مي‌كنند.

وي اغتنام فرصت‌ها را از ديگر ويژگي‌هاي يك مدير جهادي برشمرد و گفت: شناخت مشكلات كشور و استفاده از فرصت‌ها براي رفع آنها از شاخص‌هايي است كه جهاد دانشگاهي را در ميان ساير نهادهاي كشور برجسته كرده است.

پورعلي افزود: نكته ديگر اراده جهادي است. مديران جهادي هزاران دليل براي بازگشت به عقب را پشت سر مي‌گذارند و با چند دليلي كه براي پيشرفت به سمت جلو وجود دارد به سمت اهداف خود حركت مي‌كنند. اگر اراده ثابت و استوار مديران جهادي نبود، بسياري از توفيقات امروز جهاد دانشگاهي شكل نمي‌گرفت.

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي، تصريح كرد: پايداري در اجراي تصميمات بعد از اخذ مشورت از ديگر ويژگي‌هاي مديران جهاد دانشگاهي است و اگر تصميمي اتخاذ شود، پايدار و ثابت قدم در اجراي آن پيش مي‌روند و سعي مي‌كنند مشكلات فراروي را هموار كرده و كار را به مقصود برسانند.

وي برجسته‌سازي و ترجيح منافع جمعي بر فردي را از ويژگي‌ها و منطق يك مدير جهاد دانشگاهي برشمرد و گفت: جاهايي در جهاد توفيق شكل گرفت كه علاوه بر تيم سازي، ثبات قدم و اراده جهادي افراد توانست حس احترام همكاران را برانگيزد. اين حس احترام در چند ويژگي قابل خلاصه كردن است كه اگر اين ويژگي‌ها در جهاد دانشگاهي شكل نمي‌گرفت، بسياري از اهداف جهاد پيش نمي‌رفت. شناخت و پيشبرد اين ويژگي‌ها منتهي به تقويت شدن و انسجام دروني اين نهاد انقلابي و اسلامي شده است.

وي افزود: مدير جهادي هميشه پايدار و با ثبات بوده است و اگر سختي و دشواري در جايي چهره خود را نمايان كرده نخستين فردي كه آن را حس مي‌كند مدير جهادي است كه در كنار ساير اعضا براي حل آن تلاش كرده است.

پورعلي عنوان كرد: مفتخريم كه در جهاد هميشه به سِمَت به عنوان يك افتخار و نه امتياز نگاه كرده‌ايم و بر همين اساس است كه بسياري از همكاران جهادي علي رغم وجود وسوسه‌هاي زياد ايستاده‌اند و در اين نهاد كار كرده‌اند و به تعبير مرحوم كاظمي‌آشتياني اگر احساس كرده‌اند سقف كوتاه است، آن را بالا برده‌اند. ما جهاد را ترك نكرده‌ايم بلكه سقف آن را بالا برده‌ايم.

وي با بيان اينكه ما با اين روند مفهوم جهاد را كه به تعبير مقام معظم رهبري حركت هدف‌دار و دشمن شكن و پايدار است معنا كرده‌ايم، عفيف، قانع بودن و بردباري را از ديگر ويژگي‌هاي يك مدير جهادي برشمرد و ادامه داد: ويژگي جهاد دانشگاهي اين است كه با استفاده از تلاش و كوشش خود و جهادگران مشكلاتش را حل و امكاناتش را فراهم مي‌كند.

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي در خاتمه يادآور شد: محمدرضا روستايي و امثال وي از سرمايه‌هاي اين نهادند و استفاده از منش و ويژگي‌هاي شخصيتي آنها هميشه سرلوحه كار ما بوده است. سكوت و نكته‌سنجي‌هاي وي از رموز موفقيتش بود. حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت و محيط را به گونه‌اي طراحي كرد كه جوان‌ها فرصت كار و بروز استعدادهاي خود را پيدا كنند.

معاون هماهنگي جهاد دانشگاهي:

جهاد دانشگاهي به عنوان فرهنگ و معناي خودباوري در كشور شناخته شده است

مهندس‌محمدرضا پورعابدي معاون هماهنگي جهاد دانشگاهي نيز در اين مراسم گفت: امروز نيروي انساني مهمترين و اصلي‌ترين سرمايه جهاد دانشگاهي است.

وي افزود: امروز جهاد دانشگاهي به عنوان فرهنگ و معناي خودباوري در كشور شناخته شده است.

وي با بيان اينكه بزرگترين سرمايه در جهاد دانشگاهي نيروي انساني است، تصريح كرد: در جهاد دانشگاهي هميشه سعي بر اين بوده كه از سرمايه‌هاي مهم در جهت دستيابي به اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران استفاده شود.

پورعابدي خاطرنشان كرد: امروز شاهد استفاده مناسب جهاد دانشگاهي در عرصه فرهنگ از نيروي انساني خود هستيم چراكه دستاوردهاي فرهنگي اين نهاد نشان دهنده اين موضوع است. جهاد دانشگاهي همواره در همه عرصه‌ها حضور داشته و گام‌هاي موثري در جهت تعالي و پيشرفت برداشته است.

وي با اشاره به بخشي از دستاوردهاي جهاد دانشگاهي در عرصه خبررساني گفت: در زماني كه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) پا به عرصه وجود نهاد هيچ خبرگزاري غيردولتي در ايران وجود نداشت. اكنون با گذشت زمان شاهد حضور خبرگزاري‌هاي غيردولتي بسياري در كشور هستيم. جهاد دانشگاهي در اين عرصه نيز همچون ديگر عرصه‌ها آغازگر و پيشتاز بود.

معاون هماهنگي جهاددانشگاهي در خاتمه با تاكيد بر ضرورت توجه ويژه به سپردن امور به نيروهاي جوان و خلاق خاطرنشان كرد: يكي از دغدغه‌هاي امروز در بسياري از سازمان‌هاي كشور مبحث گسست نسل‌ها است. خوشبختانه امروز در جهاد دانشگاهي اين مشكل حل شده است. حضور نيروي انساني جوان در بخش‌هاي مديريت جهاد دانشگاهي تصديق كننده اين موضوع است.

همچنين قدرت الله شاكري نژاد رييس جهاد دانشگاهي خوزستان در اين آئين اظهار داشت: حوزه فرهنگي از حوزه‌هايي است كه لزوم استفاده از مديران فرهيخته و با تجربه در آن بيش از ساير قسمت‌ها احساس مي‌شود.

وي با اشاره به چالش‌ها و گستردگي‌هاي عملكردي مديران حوزه‌هاي فرهنگي اظهار كرد: هنگامي كه انسان در حوزه مديريت قرار مي‌گيرد،‌ علي رغم حساسيت به اهميت خدمت گذاري و تاثير آن بر عاقبت دنيوي و اخروي خود پي مي‌برد.

وي افزود: بخش‌هاي فرهنگي به مراتب عميق‌تر، چالشي‌تر و دغدغه برانگيزتر از ساير بخش‌ها هستند و بايد به افرادي كه مي‌توانند در اين حوزه‌ها دوام آورده و علاوه بر آن منبع اثر باشند، تبريك گفت.

شاكري‌نژاد تصريح كرد: محمدرضا روستايي از افرادي است كه با تلاش خود نشان داد كه مي‌توان در يك حوزه به نحو احسن ماند، از فرصت‌ها استفاده و كار مديريت كرد. وي از كساني بود كه خالصانه زحمت كشيد و هيچ گاه به فكر رفاه طلبي خود نبود و هميشه دغدغه‌ كارهاي فرهنگي را همراه خود داشت.

همچنين روستايي معاون فرهنگي سابق جهاد دانشگاهي خوزستان در اين مراسم اظهار كرد: از جمله دغدغه‌هايي كه با آنها هميشه سروكار داشته‌ام كمبود و عدم وجود نيروهاي انساني است كه در آن‌ها بايد خلوص، كارآمدي و تعهد وجود داشته باشد. نيروهاي انساني جهاد دانشگاهي بايد بتوانند ميراثي با نام جهاد كه با تلاش فراوان تقريبا از سال 59 تا به حال حفظ و نگهداري شده را به اهل خود تحويل دهند و ما بايد كساني را در اين راه پيدا كنيم كه بتوانند تمام تعهداتي را كه در جهاد وجود دارد برعهده بگيرند.

روستايي با اشاره به سابقه فعاليت خود در معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي خوزستان تصريح كرد: حوزه معاونت فرهنگي براي من مسؤوليت استرس‌زا و پرتلاطمي بود.

وي گفت: حوزه معاونت فرهنگي فقط شامل اجرا و برگزاري شب شعر و همايش‌هاي فرهنگي نيست و معاون فرهنگي بايد بتواند مواضع سياسي، ايدئولوژي و ديگرمواضع را در نظر بگيرد. خوشبختانه توانستيم از آن دوره درگيري‌ها ميان جناح‌ها و گروههاي مختلف به خوبي گذر كنيم.

روستايي در خاتمه بيان كرد: اين سمت را به عنوان امانت و نه به عنوان يك طعمه بر عهده گرفتم و معلوم است كه در اين حوزه خود و خانواده انسان دچار مسايل مختلف خواهند شد .خداوند را شاكرم كه توانستيم در اين حوزه پاره‌اي از بخش‌هايي همچون خبرگزاري‌ دانشجويان ايران (ايسنا)‌ و خبرگزاري قرآني (ايكنا)‌ راه‌اندازي كنيم. پس از اين خبرگزاري‌ها شاهد پا گرفتن ديگر خبرگزاري‌هاي كشور در استان‌ها هستيم.

به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان در اين مراسم از زحمات محمدرضا روستايي، معاون فرهنگي پيشين جهاد دانشگاهي خوزستان، قدرداني و سيد عليرضا علوي به عنوان معاون فرهنگي جديد جهاد دانشگاهي خوزستان معرفي شد.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 29 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن