تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866183119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

محصولي در دفاع از خود :احمدي‌ن‍ژاد به هيچكس حكم رياست ستاد انتخاباتي نداده است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: محصولي در دفاع از خود :احمدي‌ن‍ژاد به هيچكس حكم رياست ستاد انتخاباتي نداده است
وزير پيشنهادي كشور گفت : من رئيس ستاد انتخاباتي احمدي ن‍ژاد نبوده ام و تا به حال خبر ندارم كه احمدي ن‍ژاد به بنده يا كس ديگري حكم رياست ستاد انتخاباتي را بدهد.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ صادق محصولي، وزير پيشنهادي كشور در جلسه راي اعتماد امروز مجلس شوراي اسلامي ضمن تشكر از رئيس جمهور بخاطر حسن ظن و اعتمادي كه به وي داشته است‌ گفت: ‌اينجانب خود را متعهد به مسيري كه دولت نهم با محوريت عدالت گستري و خدمت رساني و مهرورزي و...اعلام كرده ‌مي دانم.

وي سپس به اين مسئله كه در برخي از محافل گفته مي شود "محصولي رئيس ستاد انتخاباتي احمدي نژاد" است گفت: اين شايعه درست نيست. من رئيس ستاد انتخاباتي احمدي ن‍ژاد نبوده ام و تا به حال خبر ندارم كه احمدي ن‍ژاد به بنده يا كس ديگري حكم رياست ستاد انتخاباتي را بدهد.

محصولي با اشاره به اينكه بخاطر اجراي يك پرو‍ژه هنوز از دولت بدهكار است ‌گفت: تنها قراردادي كه با دولت داشته ام 365 ميليون تومان بوده است كه از دوران رياست جمهوري هاشمي طلبكارم در دوره آقاي خاتمي قرار شد بدهند، ولي با وجود همه نامه نگاريها و اسناد هنوز طلب من پرداخت نشده است.

وزير پيشنهادي كشور ضمن رد دريافت هرگونه رانت يا وام از دولت گفت: اينجانب هرگز رانتي يا وامي ن گرفته ام،. اينجانب يك ريال وام و يك رانت چه به صورت بانك خصوصي يا دولتي نداشته ام.

محصولي سپس به تجارب خويش در امور امنيتي اشاره كرد و گفت: بنده در 21 سالگي فرمانده بودم و در 23 سالگي معاون سياسي استانداري بودم، فرمانده منطقه 5 سپاه بودم كه مسئوليتم مبارزه با اشرار بود و همزمان كمك به تشكيل لشگر عاشورا مي كردم كه علاوه بر مسئوليتهاي قبلي عضو مستمر دولت، مشاورت رئيس جمهور به تجربيات من افزوده شده است.

وزير پيشنهادي كشور ادامه داد: وزارت كشور در واقع مدير داخلي كشور است و يك وزارتخانه حاكميتي است و خوشبختانه بنده به خاطر تلاشي كه در بخش خصوصي هم داشته ام ‌تلاش مي كنم كه امور تصديگري را از اين وزارتخانه از جمله شهرداريها و... كم كنيم و يا از بين ببريم و كلا به بخش خصوصي بدهيم.

محصولي اظهار داشت: استانداريها محور فعاليتهاي اداري كشور هستند و ‌همه تلاش و اولويت در راستاي اتمام طرحهاي نيمه تمام و مصوبات سفرهاي استاني است،‌

وي با تاكيد بر نقش استانداران در توسعه كشور ‌گفت: وزارت كشور و استانداريها بايد براي توسعه سرمايه گذاريها و بازار اقدام كنند.

محصولي تصريح كرد: همبستگي ملي با استفاده از ظرفيت اقوام مختلف كشور و اقليتهاي ديني مورد نظر بنده است تا بتوانيم در سايه آن همبستگي ملي را به درجه اعلي برسانيم.

وزير پيشنهادي كشور همچنين بر كرامت انسانها و حقوق شهروندي در صورت اخذ راي اعتماد تاكيد كرد.

محصولي گفت: تعامل سازنده با قواي ديگر و شوراي محترم نگهبان مخصوصا در رابطه با انتخابات و تعامل با نمايندگان شريف مردم را لازم مي دانم و عدم استفاده از ظرفيت و اطلاعات نمايندگان را نوعي اسراف مي دانم.

وزير پيشنهادي كشور گفت: برگزاري انتخاباتي سالم و با مشاركت حداكثري را به اجرا درمي آوريم .براي من ارزش يك راي هم به عنوان يك امانت محترم است.

وي با رد هرگونه جابجايي در آراي مردم گفت: جابجايي آراء را حتي در حد يك راي قبول ندارم و استدلال شرعي آنهم اين است كه اگر خدا مصلحت مي دانست دلها را منقلب مي كرد و ميليونها راي را در قلوب مردم براي آن كانديداي همچنان كه در انتخابات نهم رياست جمهوري شاهد آن بوديم.

محصولي تصريح كرد: دو اولويت اجرايي من در صورت كسب راي اعتماد ايجاد امنيت فراگير و برگزاري انتخابات باشكوه و توجه به مناطق محروم و شناسنامه دار كردن مناطق محروم خواهد بود.

وي با اشاره مجدد به برخي از شايعات گفت:شايعات مربوط به من در كميسيون اصل نود رفته و اين كميسيون همه شايعات را بررسي كرده و تاييد كرده كه من هيچ مشكلي براي تصدي وزارت كشور ندارم.

محصولي تصريح كرد: اينجانب آمادگي كامل خود را براي هرگونه فداكاري براي ملت اعلام مي كنم و تشكر خودم را از وزراي سابق كشور آقايان پورمحمدي و كردان اعلام مي كنم.
لينک خبر: http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=785192
منبع خبر: مهر





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن