تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836279182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اقتصاد - بيكاري در انگليس


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: اقتصاد - بيكاري در انگليس
اقتصاد - بيكاري در انگليس

يكي از ملموس‌ترين نتايج بحران در اقتصاد كشورهاي غربي افزايش شمار بيكاران است. در ماه‌هاي اخير شمار بيكاران در اغلب كشورهاي صنعتي جهان رو به افزايش نهاده است و انگليس نيز يكي از اين كشورهاست. طبق گزارش‌هاي موجود در سه ماه سوم سال 2008 ميلادي 140 هزار نفر از مردم اين كشور شغل خود را از دست دادند و اضافه شدن آنها به خيل بيكاران اين سرزمين سبب شد تا شمار افراد بيكار در انگليس به 82/1 ميليون نفر برسد. اقتصاددانان انگليسي پيش‌بيني مي‌كنند تا چند ماه آينده شمار بيكاران كشور انگليس به بيشتر از دو ميليون نفر مي‌رسد كه در صورت تحقق اين پيش‌بيني فاجعه‌اي بزرگ اقتصاد اين كشور را تهديد خواهد كرد. فاجعه‌اي كه نشأت گرفته از افزايش هزينه‌هاي دولت براي پرداخت حقوق‌هاي بيكاري، كاهش هزينه‌هاي مصرفي خانوارها و افزايش جرايم براي تامين نيازهاي اساسي و اوليه حيات است و مي‌تواند بحران موجود در اقتصاد اين كشور را بيشتر و بيشتر كند. گزارش‌ها نشان مي‌دهد اين بالاترين نرخ بيكاري در انگليس در 11 سال اخير است و همين مسئله گوردون براون، نخست‌وزير اين سرزمين را به نشان دادن عكس‌العمل‌هاي سريع و مداخله مستقيم در نظام اقتصادي و سياست‌هاي پولي و مالي واداشته است. در سه ماه سوم سال 2008 ميلادي نرخ بيكاري در كشور انگليس برابر با 8/5 درصد بود كه 4/0 درصد نسبت به سه ماهه دوم همين سال رشد داشته است. نكته مهم اين است كه حتي بعد از پايان يافتن اين بازه سه ماهه هم سير رشد بيكاري در اين كشور متوقف نشد و تزريق ميلياردها دلار به اقتصاد كشورهاي مختلف جهان سبب حل‌شدن مشكل مردم اين سرزمين نشد. طبق آمارهاي تهيه شده توسط مركز كار انگليس در ماه اكتبر سال جاري بر شمار افراد جوياي كار در انگليس 36 هزار و 500 نفر اضافه شد كه بالاترين نرخ رشد ماهانه از سال 1992 ميلادي تا به حال بوده است. در اين ماه 980 هزار و 900 نفر در انگليس در فهرست‌هاي كاريابي قرار داشتند و براي تامين نيازهاي اوليه زندگي خود با مشكلات زيادي روبه‌رو بودند. بردون باربر، اقتصاددان موسسه مطالعات اقتصادي TUSبا اشاره به اينكه در سال 2008 ميلادي 86/2 ميليون فرصت شغلي در بخش توليد از بين رفته است و هم‌اكنون بخش توليدي ضعيف‌ترين حالت از سال 1978 ميلادي تا به حال را دارد گفت: «مطالعات نشان مي‌دهد بحران در اقتصاد بسيار سريع گسترش مي‌يابد. در فاصله زماني كه موسسات اقتصادي آمارهاي لازم را تهيه مي‌كنند تا گزارش عملكرد ابزار را بدهند تا زمان اعلام نتيجه نهايي تحولات بزرگي در اقتصاد ايجاد شده است كه نشان‌دهنده وخامت اوضاع است. از نظر من بايد ايجاد فرصت شغلي و گاهي نرخ بيكاري در اولويت دولتمردان باشد زيرا نه تنها بيكاري عامل مشكلات ديگري است بلكه ايجاد شغل و به دنبال آن رشد توليد مي‌تواند زمينه را براي اصلاح اقتصاد فراهم كند.

جيمز نايتلي، اقتصاددان موسسه ING مي‌گويد: «آخرين ركود اقتصادي در كشور انگليس در اوايل دهه 1990 ميلادي بود و در جريان اين ركود بيكاري براي 31 ماه متوالي افزايش يافت. مطالعه وضعيت اقتصادي كنوني انگليس ما را به اين نتيجه مي‌رساند كه ركودي بزرگ‌تر از دهه 1990 ميلادي در راه است و اخبار بدي انتظار بازار كار و اقتصاد را مي‌كشد. وي پيش‌بيني مي‌كند تا سال 2010 ميلادي شمار بيكاران در كشور انگليس از مرز 5/2 ميليون نفر هم فراتر رود.
به گزارش اداره كار انگليس در ماه اكتبر سال‌جاري براي نهمين ماه پي در پي بر شمار بيكاران در كشور انگليس اضافه شد. در اين ماه شمار متقاضيان كار در انگليس 154 هزار و 800 نفر بيشتر از سال قبل بود. طبق گزارش‌هاي موجود هم‌اكنون شمار شاغلان در انگليس با 99 هزار نفر كاهش نسبت به سال قبل به 4/29 ميليون نفر و شمار فرصت‌هاي شغلي موجود در اين كشور با 40 هزار نفر كاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل به 589هزار فرصت رسيده است. در ماه اكتبر كه نرخ بيماري در انگليس بالاترين سطح از سال 2000 ميلادي تا به حال بوده است، شمار افراد جوياي كار در انگليس نسبت به سال قبل 182هزار نفر بيشتر شد. اغلب اينان افرادي هستند كه در عرض يك سال اخير شغل خود را از دست داده‌اند و هنوز اميدوارند كه بتوانند شغل مناسبي براي خود پيدا كنند. در سه ماه سوم سال جاري ميلادي 07/1 ميليون مرد بيكار بودند كه نسبت به سه ماه پيش از آن 85هزار نفر رشد داشته است. اين در حالي است كه 750 هزار نفر زن اعلام بيكاري كرده‌اند. شمار زنان بيكار در سه ماه سوم سال نسبت به سه ماه پيش از آن 55 هزار نفر رشد كرده است. گزارش‌ها حاكي از اين مطلب است كه در سه ماه سوم سال 2008 ميلادي بيكاري بين افراد 18 تا 24 سال افزايش يافته است. در اين بازه زماني 579 هزار نفر در فاصله 18 تا 24 سال بيكار بودند كه نسبت به سال قبل 53 هزار نفر افزايش داشته است. نكته مهم اين است كه بر شمار افرادي كه بيشتر از يك سال از بيكاري آنها مي‌گذرد نيز اضافه شده است. در سه ماه سوم امسال بيشتر از 435 هزار نفر بيكار در انگليس وجود داشتند كه بيشتر از يك سال از بيكاري آنها مي‌گذرد در حالي كه شمار اين قبيل بيكاران در مدت مشابه سال قبل 20هزار نفر كمتر بود. تحليلگران بازارهاي اقتصادي بر اين باورند بزرگ‌ترين سايت اقتصادي ناشي از بحران مالي به بازار كار انگليس وارد شده است كه مي‌تواند تبعات مخربي براي اقتصاد به همراه داشته باشد. برخي انتظار دارند تا سال 2010ميلادي شمار بيكاران انگليسي به 8/2 ميليون نفر برسد.
دريك سيمونس اقتصاددان انگليسي با اشاره به اينكه در ماه‌هاي اخير بر شمار دريافت‌كنندگان حقوق بيكاري اضافه شده است، گفت: «دولت انگليس بايد به جاي پرداخت حقوق بيكاري، براي حفظ فرصت‌هاي شغلي در كشور هزينه كند در غير اين صورت مشكلات بزرگي دامنگير آن خواهد شد. پرداخت دستمزدهاي بيكاري در شرايطي كه اقتصاد سالم است و فرصت‌هاي شغلي كافي وجود دارد هزينه‌اي براي دولت محسوب نمي‌شود ولي در شرايط فعلي نمي‌توان اجراي اين طرح را ادامه داد.» استفاده از اين مبالغ براي توسعه زيرساخت‌هاي صنعتي و اقتصادي، بازسازي بنگاه‌هاي اقتصادي آسيب‌ديده، فراهم كردن فرصت آموزشي و مهارتي براي شاغلان و حفظ مشاغل در كشور مي‌تواند بسيار سودبخش باشد.
 سه شنبه 28 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن